snídaně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - snídaně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MikTek

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Dnes 8 rohlíků, 100g schwarzwaldské šunky, cca 80-100g goudy, 450g jihočeskýho zákysu od Madety (lesní ovoce), banán. Pro někoho asi nic moc, ale mně to vyhovuje. Cca 250g S, 80g B, 45g T, asi 1700kcal. Do oběda to vydrží.

Kolik vážíš?Nemáš těch živin v jedné porci moc?Aby jsi půlku nevyloučil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem spíš do ektomorfa, takže nic moc, jen 95kg a ani přibírat nechci. U sachrů a tuků pochybuju, že se něco vyloučí, u bílkovin nevím. Spíš něco padne na energii. Ale momentálně se mi nechce jíst víc jak 3x denně + PTN, takže to řeším tak...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
MikTek

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já jsem spíš do ektomorfa, takže nic moc, jen 95kg a ani přibírat nechci. U sachrů a tuků pochybuju, že se něco vyloučí, u bílkovin nevím. Spíš něco padne na energii. Ale momentálně se mi nechce jíst víc jak 3x denně + PTN, takže to řeším tak...

Jo tak pokud je to tělo navynutý na 3x denně větší porci, tak si myslim, že to neni tak moc zase, ale divím se, že se Ti "nechce" jíst...já jsem začal cvičit, abych přibral a víc jedl...ale ted to mám naopak...cvičím, abych mohl jíst
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Dnes 8 rohlíků, 100g schwarzwaldské šunky, cca 80-100g goudy, 450g jihočeskýho zákysu od Madety (lesní ovoce), banán. Pro někoho asi nic moc, ale mně to vyhovuje. Cca 250g S, 80g B, 45g T, asi 1700kcal. Do oběda to vydrží.

Jenom jsem to přečet a prasknul mi knoflík u kalhot.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
madball napsal:

Jo tak pokud je to tělo navynutý na 3x denně větší porci, tak si myslim, že to neni tak moc zase, ale divím se, že se Ti "nechce" jíst...já jsem začal cvičit, abych přibral a víc jedl...ale ted to mám naopak...cvičím, abych mohl jíst

Neříkám, že jím nerad, ale klidně by ani nevadila jedna malá pilulka, která by pokryla všechny potřeby těla.
Jen prostě nějakou dobu trvá, než si člověk to jídlo nachystá, než ho sní, než ho vytráví... Já nežiju proto, abych jedl, ale jím proto, abych žil. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
wombat

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska 150g 3% bílý jogurt, půl odměrky 90% čokoládový protein, 30g ovesných vloček, 10g slunečnicových semínek, o půl deváté mě čeká 150g cottage, půlka protein. palačinky s odtuč. tvrohem, smícháným s jahodovým jogurtem a nakrájenýma jahodama, 2ks mrkev. Dietka, ale dneska trénink, tak mám víc sacharidů + ještě sachry před trenálem odpoledne, tak 1 a půl té palačinky, co mně zbyde teď ze sváči a mango.
Hanis

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Káva bez cukru a mléka, multivitamín, zinek, hořčík a rybí tuk. To je vše až do večera :-)
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 8:23 am    Předmět: dfbh Odpovědět s citátem

150g vloček + odměrku proteinu, multivitamin, rybi olej, betakaroten.
MikTek

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wombat napsal:
Dneska 150g 3% bílý jogurt, půl odměrky 90% čokoládový protein, 30g ovesných vloček, 10g slunečnicových semínek, o půl deváté mě čeká 150g cottage, půlka protein. palačinky s odtuč. tvrohem, smícháným s jahodovým jogurtem a nakrájenýma jahodama, 2ks mrkev. Dietka, ale dneska trénink, tak mám víc sacharidů + ještě sachry před trenálem odpoledne, tak 1 a půl té palačinky, co mně zbyde teď ze sváči a mango.

Podle mě by jsi měl mít víc sacharidů po tréninku než v den tréninku ne?Ale je to věc názoru teda
Oddo

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3 vajíčka, 50g fermentovaných vloček uvařených na kaši, 300ml 100% grepové šťávy, banán, pivovarské kvasnice, káva :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wombat

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
wombat napsal:

Podle mě by jsi měl mít víc sacharidů po tréninku než v den tréninku ne?Ale je to věc názoru teda

..snažím se i o nějaký ten svalový přírůst, takže když mám posilku, tak dávám před tréninkem sachry skrz výdrž, aby to za něco stálo ty výkony a když mám jinej sport a kardio, tak se snažím sachry před vynechat a dát jen ráno..ničím nepodložený..jen tak zkouším, co zabere..:D
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na lacno hydro+bcaa a zhruba za hodinu drcene vlocky (davam odmocit na noc)+nastrouhane jablko+med+orechy a za dalsi 2-3hod obed...
Houdys

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 2:38 pm    Předmět: BeBe Odpovědět s citátem

Co si myslíte o sušenkách BeBe dobré ráno, ke snídani ? Jsem toho názoru, že tam je moc cukrů na to, aby se tomu dalo říkat zdravá snídaně ..
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 2:44 pm    Předmět: Re: BeBe Odpovědět s citátem

Houdys napsal:
Co si myslíte o sušenkách BeBe dobré ráno, ke snídani ? Jsem toho názoru, že tam je moc cukrů na to, aby se tomu dalo říkat zdravá snídaně ..

myslím si to samé
jirkovac

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 2:45 pm    Předmět: Re: BeBe Odpovědět s citátem

Houdys napsal:
.. tam je moc cukrů ..

to teda.. odpověď je obsažena v otázce.. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - snídaně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: