Gainer - vhodné dávkování a nabírání obecně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gainer - vhodné dávkování a nabírání obecně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gainer - vhodné dávkování a nabírání obecně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím, cos teď napsal, nemám absolutně problém a souhlasím s tím.
Na druhou stranu tady máš lidi, který řešit cenu opravdu nemusí.
A na třetí stranu, mě vyjde v přepočtu na kilo Reflex levněji než Survival. Takže radši koupím Reflex. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
Děkuji za odpovědi.
Co by bylo teda ideální do školy na jídlo? Svačím tam a obědvám. Do jídelny chodit nechci, mám k tomu svoje důvody. Něco, co by se tam dobře jedlo a bylo to fajn na objemovku. Jinak mám normálně při objemovce zařazovat třeba pizzu, sem tam nějakej fastfood nebo sladkost a nebo to je jen na škodu a v ničem to nepomůže? Mám tyhle věci rád, ale zas si tím nechci nějak zatěžovat organismus. Odpolední svačina/první večeře tedy co, když bych si ty vajíčka nechal na druhou? Předem děkuji.

a to si tam muzes jidlo ohrat? treba nekde v mikrovlnce ?...jstli ne, tak to je trochu problem. Sladkosti zahod..jsou k nicemu, nahrad je treba orechama nebo mandlema, kdyz si das nejakeho mekace 1x tydne tak se nic nestane, ale proc do sebe cpat takove...***, pizza je vicemene v pohode. Potreningove jidlo je normalni jidlo = maso + ryze,testoviny,brambory....vecere to co uz se psalo - od tvarohu, pres vajicka az po tvaruzky
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...ještě.tím nenabádám k nákupu nějakých zastaralých typů produktů nebo levných šuntů...jen bych byl rád kdyby si tu lidé uvědomili, že ne vždy dražší je nutně lepší a že biol. využitelnost apod. jsou krásné věci - jen to není samospasitelné a uživatel tomu musí jít naproti tím jak se stravuje, jak časuje příjem suplementů, zohlednit fázi přípravy, to zda je naturál nebo není apod.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
S tím, cos teď napsal, nemám absolutně problém a souhlasím s tím.
Na druhou stranu tady máš lidi, který řešit cenu opravdu nemusí.
A na třetí stranu, mě vyjde v přepočtu na kilo Reflex levněji než Survival. Takže radši koupím Reflex. :)

Taky se mi doma povaluje jejich nativní protein nevalné chuti:o)...osobně dávám raději holandským kakaem fortifikovanému hydru se stupněm hydrolýzy 32:o) Zbytek řeším hovězím (pokud neodtučňuji:)
Tom3

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madbal + deadlift.. diskuze je urcite zajimava, ale typek se tady na neco pta a vy mu to tu akorat zasirate..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 4:45 am    Předmět: Re: Gainer - vhodné dávkování a nabírání obecně Odpovědět s citátem

Dr. Manhattan napsal:
Zdravím, je mi 18, mám 183cm a 65Kg. Posiluju 4 měsíce. Můj cíl je nabrat tak 15kg svalů během řekněme dvou let. Mám ale problém s nabíráním svalové hmoty. Do teď jsem používal jen protein (instant whey od reflexu) vždy po tréninku a na snídani s mlékem a vločkami. Byl mi doporučen gainer, který by mi mohl s nabíráním pomoct. Koupil jsem si tedy MYOTEC ROYAL MASS. Zajímalo by mě, co byste mi doporučili za dávkování a jak k tomu brát protein. Na dopolední svačinu to pít nemám možnost a dostanu se k tomu až odpoledne. Předpokládám tedy, že si dám gainer po tréninku. Otázka je ale, stačí to? Klidně bych si ho dal i dvakrát denně. Klidně bych ho zjeakomponoval do snídaně, třeba do toho hodit ty vločky, ale to by asi nebylo ideální, ne? Samotné to zase nechci, po ránu nemám problém normálně jíst. Dál, je dobré si ho třeba i v menší dávce dát před treninkem? Bývám tam občas unavený nebo se mi točí hlava, četl jsem, že by to mohlo být nedostatkem sacharidů. Jak byste mi teda doporučili dávkování? Zase to nechci moc přehánět, mám tendenci přirozeně nabírat tuky. Pokud se nehlídám, tak prostě nabírám do špeků. Nicméně i podle trenéra bych měl mít už o dost větší výsledky co se týče svalů, ale bohužel to neroste. Po 4 měsících skoro nic. Trenink mám 2+1, takže 4x až 5x týdně. Takže radši aspoň nějaký objem a tuky pak nějak vyrýsuju. :D Popř. mám do toho pořád brát protein, nebo ho gainer nahradí a nemělo by to smysl? Děkuji moc za odpovědi.

15 kg/ 2 roky je ambiciozní cíl vzhledem k tomu, že máš problém nabrat.
Víš jaký máš kalorický příjem? Měl by pro Tebe být aspoň 30 Kcall/kg...a ješt bych to počítal 80x30=2400 Kcall a výše. Jakto, že nemáš možnost pít gainer dopoledne? Dáš to do shakeru...kdekoliv dopustíš vodu a vypiješ - výmluva. Dávkování: ráno do vlořek, na svačinu, před a po tréninku. Gramáž - začni na 50 g / dávka a po 14ti dnech se zvaž. Pokud je nahoře 0,5 kg - tak je to OK - pokud nic, přidej. Nevíme nic o stravě ani tréninku - většinou lidi nepřibírají, protože je aspoň jedno z toho špatně, aniž o tom vědí.
sk

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jako svoje stravovani napsal, trening bohuzel ne, ale tvrdi, ze to ma overene od nejakeho trenera...coz samozrejme neznamena, ze to neni blbe...

15kg/2roky u cloveka co zacina a pri jeho mirach, bych nevidel nejak nerealne

osobne si teda nemyslim, ze je dobry napad, aby do sebe lil 3x denne gainer, pri jeho vaze by se mel spis naucit spravne jist (pripadne cvicit) a rozdil 0,5kg pri vazeni ... to mu rovnou napis nejaky navod, protoze kdyz se bude vazit jak vetsina normalnich lidi tak mu tam behem tydne bude litat +- 1kg a on z toho bude akorat zmateny
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej-pokud není schopen normálně jíst - nezbyde mu než do sebe lít gainer horem dolem.
To, že by to užral bez gaineru i proteiňáku je jasné.

Vážíme se zásadně za stejných podmínek - tj. ráno po toaletě před napitím - pokud možno nazí.

I tak vážení nebude extra přesné, ale zase lepší než drátem do oka.

Pro hardgainera doporučuje jurgen následující jídelníček:

1. gajner
2. pizza
3. gajner
4. pizza
5. gajner
6. pizza
7. gajner

Je to s nadsázkou, ale něco na tom je:o)
Pokud klučina měří kolik píše a váží 65 kg s tím, že přibírá do tuků, tak je něco velmi špatně.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímalo jak při 65kg a 183cm vypadá přibírání do tuků. Celkem by to chtělo fotku, protože si to neumím přestavit.
Dr. Manhattan

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem hubenej (ne vyhublej, ale hubenej), tak mám kolem 58. Když jsem míval 82, tak jsem byl vyloženě tlustej. Teď mám problém s prsama a bokama. Prostě přiberu, tyhle oblasti se mi zvětší a pak to vypadá směšně. Nabírám nevyváženě. Buď jsem tlustej a všechno se to zakulatí a nebo hubenej a nikde není nic. Jinak mám třeba prsa a boky o 10cm větší než zbytek trupu a je to fakt divný. Celá rodina je obézní a trpí nedostatkem svalů (dle takové té speciální váhy). Asi sem nedostal uplně nejlepší genetický predispozice. Jinak k tréninku. Mám jeden den stehna, lytka + biceps, triceps, druhej den záda, trapezy, ramena, prsa. Břicho zařazuju většinou k druhýmu dni. Další den vždy odpočinek. Dřív jsme k tomu dělal kardio, ted už ne. Na nohy jezdím komplexnější cviky jako dřepy atd. Ruce klasika tak 3 cviky 2-3 serie 6-8 opakování. Záda 3 cviky na strojích, nevím jak se jmenujou, to přitahování dolů a k sobě. Trapezy jen jeden cvik s činkama, ramena činky + stroj, prsa stroj a jednoručky na lavici. Všechno většinou kolik dám. Váhy se snažím zvyšovat. začínal jsem třeba biceps na 2 kg, teď zvedám 11, ale změna na svalu skoro žádná. Prsa jsem začínal 5 kg a ted každá činka 17. Mrtvej tah a bench nedělám, protože často kazím techniku a to nechci, tak radši dělám cviky, co mi jdou.
sk

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

radeji si tady najdi nejaky poradny objemovy trening...cvikama na bicaky, lytka a trapezy objem nenaberes

btw. mrtvoly a bench te stejne neminou...spolu s drepama to je takovy zaklad
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud chodi 4x tydne tak to rozdeleni treninku mi prijde idealni, jen bricho bych zaradil k noham

- z benche si nic nedelej, ono sou i lepsi cviky na rozvoj hrudniku
- stou mrtvolou to je horsi, tam by bylo vhodne se tu techniku ucit, zarad min opakovani at se dokazes soustredit na kazdy tah - klidne na 3reps
- v treninkach kombinuj nizsi a vyssi pocty opak, pripadne prvni 2dny ciste jen tvrde komplexni cviky do 5 reps, dalsi 2dny izolovaneji napumpovat
- trapezy mi prijdou zbytecne cvicit izolovane, zarad do vrsku cviky jako snatch high pull nebo face pulls a udelas lip
- zacni shybovat
- zkus superserie antagonistickych partii
- vic cinek, min stroju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gainer - vhodné dávkování a nabírání obecně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: