| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buky
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 7:54 pm Předmět: trx trenink je vubec nejaky ? |
|
|
Je vubec na internetu nejaky trx trenink s podrobnym vysvetlenim jak se cviky provadi?
jestli ano hodte mi tu neco :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
buky
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
tak mi neco posli prave proto ze nemuzu nic najit tak se ptam tady . to jsou vzdycky odpovedi ach
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Sice to není legál, ale zkus projít torrenty nebo e-booky. Tam jsou určitě tyto věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
| buky napsal: | | tak mi neco posli prave proto ze nemuzu nic najit tak se ptam tady . to jsou vzdycky odpovedi ach |
Otevři si youtube, zadej tam TRX a máš na několik dní co dělat (About 630,000 results).
Nečekej, že když jseš línej sám přemýšlet a hledat, že to bude dělat někdo za tebe. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
| buky napsal: | | tak mi neco posli prave proto ze nemuzu nic najit tak se ptam tady . to jsou vzdycky odpovedi ach |
http://justfuckinggoogleit.com/ _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
proc si to trx kazdej kupuje, vsak je to uplne nahovno  kruhy jsou lepsi
jinak http://lmgtfy.com/?q=trx+tr%C3%A9nink _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
tady je někdo lenoch , že? Na youtube jsou statisíce odkazů - tak nebuď línej a hledej. Jestli takto přistupuješ i ke cvičení - tak to musí vypadat. Přímo na stránkách TRX je dost věcí pro inspiraci. Kromě toho existuje x dalších systémů na této bázi, kteří mají taktéž svá videa.
...tvými slovy...ach jo. Nemůže nic najít - to bych chtěl vidět jak pracuješ s informacemi, daty, jak se vůbec dokážeš naučit něco do školy, když nemůžeš najít takovou trivialitu.
..abys neřekl, tak první odkaz na googlu:
http://www.trxsystem.cz/
...kdybys to nenašel - tak hledej v záložce TRX cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Pokud chce někdo cvičit venku a věšet to na stromy atd. tak je TRX lepší. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |