|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | yura napsal: | | agnez napsal: | | Skladbou tela jsou tady mnohem lepsi bb s sirsi kostrou,kterou milan nema.nicmene ma hodne masa a pripravenost vyborna. | Na co ti je sirsi kostra, když mas pas sirokej jak tatra a pupek vyvalenej jak při trojčatech. Kulturistika je o iluzy. Phil ma taky uzky ramena a je Mr.O heh |
A kdo ma tak sirokej pas a vyvalenej pupek?Jestli mluvis o zavodnicich z CR.Jinak ten priklad s Philem je dost mimo,ten je vyjimecny svymi tvary jako nikdo prednim takze ho ta kostra zatim neomezuje... | No spis me rekni kdo je tady teda skladbou lepsi. To ze ma někdo sirsi kostru nic neznamena. Jinak s tim pasem napr. Lonc, Kaspar? (Koritenskemu uz taky pekne leze, Bednar ten pomer pas ramena taky nic moc atd...) Na co jim je, ze mají siroky ramena, když to proste zazdi ten pas. Lonc ma/mel udajne nejvetsi paze v CR a vypada to tak když se podivas na podiove fotky? Sadkovy ruce vypadaji daleko větši na na tech aktualkach. Je to proste o iluzy a o tvarech a jak to vypada pak na podiu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | agnez napsal: | | yura napsal: | | agnez napsal: | | Skladbou tela jsou tady mnohem lepsi bb s sirsi kostrou,kterou milan nema.nicmene ma hodne masa a pripravenost vyborna. | Na co ti je sirsi kostra, když mas pas sirokej jak tatra a pupek vyvalenej jak při trojčatech. Kulturistika je o iluzy. Phil ma taky uzky ramena a je Mr.O heh |
A kdo ma tak sirokej pas a vyvalenej pupek?Jestli mluvis o zavodnicich z CR.Jinak ten priklad s Philem je dost mimo,ten je vyjimecny svymi tvary jako nikdo prednim takze ho ta kostra zatim neomezuje... | No spis me rekni kdo je tady teda skladbou lepsi. To ze ma někdo sirsi kostru nic neznamena. Jinak s tim pasem napr. Lonc, Kaspar? (Koritenskemu uz taky pekne leze, Bednar ten pomer pas ramena taky nic moc atd...) Na co jim je, ze mají siroky ramena, když to proste zazdi ten pas. Lonc ma/mel udajne nejvetsi paze v CR a vypada to tak když se podivas na podiove fotky? Sadkovy ruce vypadaji daleko větši na na tech aktualkach. Je to proste o iluzy a o tvarech a jak to vypada pak na podiu.. |
Ty jmenujes nase,ja to myslel s ohledem na profi.Kde Milan smeroval/smeruje.A zrovna Kaspar profik je a bude na tom asi lepe,Drab me z hlavy taky napadnul.jinak s Radkem a Vojtou souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | To jsou sluchátka od SONY. mám stejný typ a je to to nejlepší co můžeš do ucha dát - žádné pitomé popotahování kabelu iprostřed série dřepů - nic nevypadává z ucha. geniální ovládání a údajně se s tím dá i plavat.
FILIP: vypadá to super! |
Cumel som na to video a nevidim ani h...o. Mozes hodit link? Mam prave problem so svojou MP3 pri drepoch, furt musim kabliky drzat v hube.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Olejnas napsal: | Bara Jackson, tez znamy jako King of Pot :)
PS: Takhle hubenyho jsem te jeste nevidel, co se stalo? Zakazal sis Nutelu a plnene indianky? |
Takhle hubenýho jsi ani nemohl,protože mám furt 128 kilo A indiánků jsem sežral dnes asi 6 |
Cože? to máš tak tři metry osumdesát ne? jinak forma se mi líbí!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 6:51 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Bara napsal: | | Olejnas napsal: | Bara Jackson, tez znamy jako King of Pot :)
PS: Takhle hubenyho jsem te jeste nevidel, co se stalo? Zakazal sis Nutelu a plnene indianky? |
Takhle hubenýho jsi ani nemohl,protože mám furt 128 kilo A indiánků jsem sežral dnes asi 6 |
Cože? to máš tak tři metry osumdesát ne? jinak forma se mi líbí! |
Vole Mám 200 cm a hubený nohy (narozdíl od břicha )
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Olejnas napsal: | Bara Jackson, tez znamy jako King of Pot :)
Tak ses jak ty tlusty holky na FB a umis se vyfotit o 30 kilo lehci :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Bara napsal: | | Olejnas napsal: | Bara Jackson, tez znamy jako King of Pot :)
Tak ses jak ty tlusty holky na FB a umis se vyfotit o 30 kilo lehci :)) |
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | tady ale vypadáš tak na tunu...a je z tebe tlustá holka... |
Ale já jsem tlustá holka
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | micus6 napsal: | tady ale vypadáš tak na tunu...a je z tebe tlustá holka... |
Ale já jsem tlustá holka |
...v tom případě to chcu taky
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út květen 27, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
[img]  [/img]
Ještě tu někdo řekne o 30 kg lehčí tak zasviští nunčaky
létající kovadlina
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 27, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
dobra forma, dedku! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 27, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
... pěkně, mládenče :)
ad tlusté děvče: ooÓ
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 27, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
Maskacove tielko, nuncaky....po teplakmi cervene trenky a prirucka v azbuke. Foto bolo vyhotovene niekde pri Donecku o:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út květen 27, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Maskacove tielko, nuncaky....po teplakmi cervene trenky a prirucka v azbuke. Foto bolo vyhotovene niekde pri Donecku o:) |
Však se právě chystám přepadnout ze zálohy letící bojový vrtulník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|