|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 8:44 pm Předmět: Jak na to? |
|
|
Čaute, jsem ektomorf, začátečník a asi bych měl začínat s fullbody, ale mám 2 krát týdně fotbal trénink a nevím, jestli to teda potom není málo. Jestli třeba nemám jezdit 4 krát týdně fullbody nebo začít se splitem 2/1.
Trénink pro začátečníky jedu podle Roonieho po 4 sériích a 10 opakování
pondeli:
- drep
- goodmorning
- kliky na bradlech
- veslovani dolni kladka
- tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
- +bricho
streda:
- benchpress
- mrtvy tah
- shyby
- upazovani+upazovani v predklonu
- +bricho
patek:
- legpress
- zakopavani
- sikmy bench s jednoruckama
- pullover
- bicepsovy zdvih
- francouzsky tlak
- +bricho
Jak byste to vyřešili vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
proč zakládáš další téma, když už si jedno založil a ptal si se na to samé?!!! _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | proč zakládáš další téma, když už si jedno založil a ptal si se na to samé?!!! |
Protože tam nikdo neodpovídá a prostě čekám, jestli někdo normálně odpoví a poradí, ale to se stane málokdy, aspoň mně se zdá.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:12 pm Předmět: |
|
|
| ZacDan napsal: | | flew napsal: | | proč zakládáš další téma, když už si jedno založil a ptal si se na to samé?!!! |
Protože tam nikdo neodpovídá a prostě čekám, jestli někdo normálně odpoví a poradí, ale to se stane málokdy, aspoň mně se zdá. |
tak si přečti články co tu na RW jsou a nespamuj tu kravinama _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | ZacDan napsal: | | flew napsal: | | proč zakládáš další téma, když už si jedno založil a ptal si se na to samé?!!! |
Protože tam nikdo neodpovídá a prostě čekám, jestli někdo normálně odpoví a poradí, ale to se stane málokdy, aspoň mně se zdá. |
tak si přečti články co tu na RW jsou a nespamuj tu kravinama |
Pro mě to kraviny nejsou a pochybuji, že se toho někde dočtu. Nebo nechápu, co tě tak ničí ... ty tady trávíš 24 hodin denně a vadí ti, že se tady přidají 4 příspěvky za den? Smekám.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| ZacDan napsal: | | flew napsal: | | ZacDan napsal: | | flew napsal: | | proč zakládáš další téma, když už si jedno založil a ptal si se na to samé?!!! |
tak si přečti články co tu na RW jsou a nespamuj tu kravinama |
Pro mě to kraviny nejsou a pochybuji, že se toho někde dočtu. Nebo nechápu, co tě tak ničí ... ty tady trávíš 24 hodin denně a vadí ti, že se tady přidají 4 příspěvky za den? Smekám. |
4 příspěvky 4 založené topici _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Co je cílem? Je to doplněk k fotbalu? Chceš zvýšit kondici? Nabrat svaly? Co? Jak jíš? Pokud jsi ektomorf - můžeš cvičit roky do zcepenění a nebude to k ničemu Strava u ektomorfa je tak 80 % výsledku. 4x týdně fullbody je na Tebe moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
Fakt je, chválili ho tam, ale tak já fakt nevím. Mě to posilování baví a 3 krát týdně je málo, navíc si myslím, že ten fotbal se do toho docela negativně se*e. Takže možná fakt pojedu něco, co si mi poslal. Hlavně chci výsledky, no. Stravu dodržuji. 5 opakování stačí? To se mi zdá docela málo. Kámoši chodí třeba 7+ krát týdně do posilky, to moc nechápu, nejsou ektomorfové, ale tak jakože podle mě je to blbost. Já bych fakt chtěl něco na objem 4-5 krát týdně, tak možná zkusím to, co si mi poslal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Pro začátečníka stačí trénink 3x týdně - resp. 1+1. Víc neuregeneruješ nebo to bude stát za prd jako trénink většiny fotbalistů ve fitku co jsem viděl. Odkud jsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Co je cílem? Je to doplněk k fotbalu? Chceš zvýšit kondici? Nabrat svaly? Co? Jak jíš? Pokud jsi ektomorf - můžeš cvičit roky do zcepenění a nebude to k ničemu Strava u ektomorfa je tak 80 % výsledku. 4x týdně fullbody je na Tebe moc. |
Cíl je nabrat řekl bych do toho 1 roku aspoň 15 kilo / Doplněk ani ne, beru obě dvě vážně. / Chci nabrat svaly určitě.
Snídaně (7:00) – Ovesné vločky 100g, 200ml mléka + banán + ořechy
Svačina 1 (9:30) - 250ml mléka a pytlík dětských Opavia piškotů (120g)
Oběd (11:30) – Školní jídelna, vybírat rýži s masem
Svačina 2 (13:30) – Banán
Svačina 3 (15:00) – Kvalitní šunka/eidam , 2 celozrnné rohlíky + paprika
Po tréninku – hned gainer, hodinu na to teplé jídlo – Vepřové maso 150g / Kuřecí maso 200 g+ s brambory/těstoviny/rýží + obloha
Večeře 2 (21:00) – Vanička tvarohu měkkého (250g) + 100ml mléka
Nevím, jestli to chce něco vylepšit, akorát jsem zmatený docela, jak jíst, když mám fotbal, jestli si mám dát víc sacharidů nebo jak ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Pro začátečníka stačí trénink 3x týdně - resp. 1+1. Víc neuregeneruješ nebo to bude stát za prd jako trénink většiny fotbalistů ve fitku co jsem viděl. Odkud jsi? |
Tak já teda asi zkusím to fullbody 3 krát týdně. A jinak ty vůbec nevíš, jestli má fotbal nějaký vliv na to, jestli cvičím fb nebo split? Jsem ze Zlína, okolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
| ZacDan napsal: | | Deadlift napsal: | | Pro začátečníka stačí trénink 3x týdně - resp. 1+1. Víc neuregeneruješ nebo to bude stát za prd jako trénink většiny fotbalistů ve fitku co jsem viděl. Odkud jsi? |
Tak já teda asi zkusím to fullbody 3 krát týdně. A jinak ty vůbec nevíš, jestli má fotbal nějaký vliv na to, jestli cvičím fb nebo split? Jsem ze Zlína, okolí. |
Na rovinu - 15 kg za rok u ektomorfa je nereálný cíl. Bylo by tam hromada tuku. ektomorfové jsou rádi za třetinu toho čísla-no, třeba to půjde, uvidíš.
Fotbal nemá vliv na nic:o) Jen v dny kdy trénuješ ve fitku bych dal více bílkovin (1,5-2 g / kg) a ve dny kdy máš fotbal nebo volno více sacharidů (kolik , to si musíš zjistit sám - řekněme 5 g / kg a asi více). Naturálně trénující jedinec dle mého mínění neuregeneruje více než 4 tvrdé tréninky týdně...více bude buď zoufale neefektivní trénink nebo trápení vedoucí k přetrénování. rosteš ve dnech volna..při odpočinku - tj. ne znamená více je lépe, jak si plno začátečníků myslí.
Tvé kolegy trénující 7 týdně si troufám říct - by nevydrželi půl hodiny tvrdého tréninku 3x týdně ( je rozdíl trénovat tvrdě a myslet si, že trénuješ tvrdě).
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: po květen 26, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ZacDan napsal: | | Deadlift napsal: | | Pro začátečníka stačí trénink 3x týdně - resp. 1+1. Víc neuregeneruješ nebo to bude stát za prd jako trénink většiny fotbalistů ve fitku co jsem viděl. Odkud jsi? |
Tak já teda asi zkusím to fullbody 3 krát týdně. A jinak ty vůbec nevíš, jestli má fotbal nějaký vliv na to, jestli cvičím fb nebo split? Jsem ze Zlína, okolí. |
Na rovinu - 15 kg za rok u ektomorfa je nereálný cíl. Bylo by tam hromada tuku. ektomorfové jsou rádi za třetinu toho čísla-no, třeba to půjde, uvidíš.
Fotbal nemá vliv na nic:o) Jen v dny kdy trénuješ ve fitku bych dal více bílkovin (1,5-2 g / kg) a ve dny kdy máš fotbal nebo volno více sacharidů (kolik , to si musíš zjistit sám - řekněme 5 g / kg a asi více). Naturálně trénující jedinec dle mého mínění neuregeneruje více než 4 tvrdé tréninky týdně...více bude buď zoufale neefektivní trénink nebo trápení vedoucí k přetrénování. rosteš ve dnech volna..při odpočinku - tj. ne znamená více je lépe, jak si plno začátečníků myslí. |
15kg jsem přehnal, ale řekněme, že těch 10 pokud nedám, se asi zabiju :D Ok, tak díky. A co si myslíš o tom tréninku roonieho? je efektivní nebo co tam doplnit/vylepšit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|