koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tyboo

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Apple dával nové telefony při problému se SW.

Já to nemyslel nijak špatně, ale nemyslím si, že se čínská produkce může rovnat renovovaným výrobcům. Ti možná v posledních letech přesunuli výrobu právě do Číny, ale jejich výstupní kontrola je taková, že se žádný pokles kvality nekoná.

Dokud budou v Číně vznikat levné napodobeniny S4 nebo BMW X5, tak nevěřím tomu, že jsou schopni vyrobit něco dostatečně kvalitního za poloviční cenu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je sice super, ale problém se sw si vytvořil apple sám a napravoval tím svou pověst (a vzhledem k hw apple telefonů to naštěstí pro ně nebyla taková pálka) , zatímco rozbitý telefon kvůli pádu si zavinil zákazník. A rozhodně vám tu nechci čínské telefony vnucovat, to už je na každém, tisíce recenzí co jsou na netu si snad najde i sebevětší jelito, takže tímto bych to uzavřel.
Tyboo: napodobeniny a telefony s nepravdivými specifikacemi sem netahej, to je úplně jiná pohádka, v čr se zase míchal alkohol s metanolem, takže už si nikdy kvůli tomu nekoupíš fernet nebo bechera?
tyboo

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fernet nebo bechera si koupim, ale ne vodku nebo rum z trznice za 80kc/litr.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:

a to už jsme zas u značky...

ps: serte na to. Kupte aligatora.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:

Takze jsi vpodstate rekl, ze Oppo nebo Xiaomi si koupis, ale cinske smejdy a napodobeniny ne. Vyborne, to mi staci :)
AHOLA

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tiez nechcem vyhodil za telefon majland, hlavne ked vsetci vieme, ze nam nevydrzi ani 4-5 rokov, tak naco...a aj keby vydrzal, v tom case to uz bude zastarala traparna.
Najprv som uvazoval o xiaomi, teraz poskulujem po Jiayu G3T, riziko ako pri vsetkom by to bolo, ale za tu cenu...akurat si musim ujasnit ako je to s objednavanim z Ciny, colnikmi a tak :D
arkan

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čína je zase jenom otázkaou času kdy to všechechno zválcuje, i když to sem nepatří tak mužu srovnávat ohledně kvality cnc stojů, mám 2 koupené v r. 2006 , výkon, kvality zpracování, bezporuchovost, přesnost je super,
akorát pořizovací cena byla oproti onukrenci o 1,5 milionu nižší.
O tom se našim výrobcům ani nezdá .

Bara

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Ja tiez nechcem vyhodil za telefon majland, hlavne ked vsetci vieme, ze nam nevydrzi ani 4-5 rokov, tak naco...a aj keby vydrzal, v tom case to uz bude zastarala traparna.
Najprv som uvazoval o xiaomi, teraz poskulujem po Jiayu G3T, riziko ako pri vsetkom by to bolo, ale za tu cenu...akurat si musim ujasnit ako je to s objednavanim z Ciny, colnikmi a tak :D

To je jednoduché.Objednáš dobrej mobil např.Zopo a dáš cca 5 tis. a potom clo 20 procent.Servis je tady i v SR a záruku mají jen rok.když koupíš ZOPO tady,tak 2 roky,ale dáš za stejný model třeba 8tis.
Já mám teď po Note 2 Note 3 a jsem nadšen,ale tyhle špičky z číny fungují hodně dobře.Xiaomi jsou velice dobré,ale servis horší tady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro neprodáš tvůj ojetý Note 2 jestli je stále v solidním stavu?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
tyboo napsal:

Takze jsi vpodstate rekl, ze Oppo nebo Xiaomi si koupis, ale cinske smejdy a napodobeniny ne. Vyborne, to mi staci :)

Opět píšeš bludy. Ale to nevadí
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Micus, kolik telefonu od kvalitnich cinskych znacek jsi vlastnil? Nebo dokonce flagshipu? Zatím to vypada ze mas akorat plnou pusu a dutou hlavu.
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja začal na iPhone 3G...potom Samsung Galaxy S....pak Galaxy Note II a ted Galaxy S5 .... Nejvíc jsem uvažoval před koupi posledního zmíněného nad iPhone 5S nebo prave Oppo 7, ale nakonec jsem zvolil ověřenou značku :) nejsem ani apple ani android fanatik... Ale říkat ze je čínská znacka na vyšší úrovni než Samsung (vlajková loď) mi přijde trochu mimo :)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Micus, kolik telefonu od kvalitnich cinskych znacek jsi vlastnil? Nebo dokonce flagshipu? Zatím to vypada ze mas akorat plnou pusu a dutou hlavu.

Prosimtě, ty všeználku, neurážej když nevíš. Děkuji
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 - neurazim, reaguju na tvoje nepodlozene nazory. Mam o tomhle tematu imho určité vedomosti a zkusenosti, proto se do diskuze zapojuju, ty ocividne nemas ani jedno (nebo ses rozhodl je nerict) a jen mlatis prazdnou slamu. Ale to jsem si vsiml u vice topicu, ze se musis ke vsemu vyjadrit, aniz bys o tom neco vedel, hlavne aby jsi byl videt co?:)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted resim koupi telefonu kolem 6ti tisic.... pritelkyne ma narozky a ted ma galaxy S II co uz dosluhuje... tak ji udelam radost... jen zvazuju jakej, zatim mi nejlip vychazi asi Samsung Galaxy S III, vzhledem k tomu, ze je to holka, neni to zadnej geek a je zvykla na touchwiz, pripadne mate nejakej tip?...o nizsi tride telefonu nemam moc prehled, tak nevim co jde za 6k poridit aby to nebylo furt zasekany....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: