Návrh jídelníčku- ektomorf, prosba o korekci

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Návrh jídelníčku- ektomorf, prosba o korekci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Návrh jídelníčku- ektomorf, prosba o korekci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
charleetone

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 2:37 am    Předmět: Návrh jídelníčku- ektomorf, prosba o korekci Odpovědět s citátem

Pěkný den,

nemohl by mi, prosím, někdo zkontrolovat a usměrnit můj návrh jídelníčku; podat další návrhy, podněty a rady?

Je k nahlédnutí ve formátu .jpg na adrese níže, zobrazí se po jejím nakopírování do adresní řádky (nemám deset příspěvku, a tak nemohu udělat dynamický odkaz)

nahraj-obrazek.cz/?di=1014012406039

Pokud by se někomu hodil i originální .ods soubor, tak nemám problém poskytnout.

Patřím jinak k těm, kterým se také jinak říká hardgaineři a cvičil jsem, a rád bych nyní po malé pauze cvičil znovu dále, 3x týdně full body trénink založený na velkých svalových partiích (bech-press, mrtvý tah, dřepy, shyby,...)

Díky
Charleetone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 5:52 am    Předmět: ertr Odpovědět s citátem

Jako sorry, ale máš 196 a vážíš 97 a říkáš si Ektomorf? Já mám 185/70 to je pravej Ektomorf...co bych dal zato kdybych mel 185/85, musíš vypadat jak kus chlapa mi neříkej..
Tom3

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:42 am    Předmět: Re: ertr Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
..Já mám 185/70 to je pravej Ektomorf...co bych dal zato kdybych mel 185/85..

Tak se nevymlouvej a neco s tim delej
raw

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:55 am    Předmět: Re: ertr Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Jako sorry, ale máš 196 a vážíš 97 a říkáš si Ektomorf? Já mám 185/70 to je pravej Ektomorf...co bych dal zato kdybych mel 185/85, musíš vypadat jak kus chlapa mi neříkej..

co bys za to dal? spravny jidelnicek, spravny trenink a čas a muze tam byt klidne i 95kg v ne spatne kvalite, cesty jsou ti otevrene, tak zadne vymluvy

a to nemluvim o AS, to by tam mohlo byt i 115, ale to te k tomu nenabadam, zbytecnost kdyz clovek nesoutezi v nicem
charleetone

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 9:15 am    Předmět: Re: ertr Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:

V současnosti mám ale 21% tuk a 66% vodu. A ještě ve dvaceti jsem měl taky jen 70 kilo, proto ektomorf.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 11:55 am    Předmět: aaf Odpovědět s citátem

To se teda nevymlouvam, zeru, poctive tvrde cvicim, neodpustim si nic, jde to pomalu nahoru kdyz jsem zacinal mel jsem 59kg, je to strasny...ja jenom rikal, ze co bych dal zato mit pri ve vysce 85...jednou to tam snad bude...
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 11:58 am    Předmět: Re: ertr Odpovědět s citátem

charleetone napsal:
CharlesWood napsal:

V současnosti mám ale 21% tuk a 66% vodu. A ještě ve dvaceti jsem měl taky jen 70 kilo, proto ektomorf.

To se ti omlouvám teda no jinak to si udelal se svoji postavou docela kus prace jestli si zacinal a mel si 70 a ted mas 96
charleetone

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a na ten jídelníček jste nikdo zatím nějak nekoukal? Už jsem si odcvičil poměrně hodně a nebylo to úplně efektivní, protože jsem pravidelné a systematizované stravě nepříkládal dostatečnou váhu, a nyní bych se tomu rád vyhnul. Děkuju.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 1:56 pm    Předmět: Re: ertr Odpovědět s citátem

charleetone napsal:
CharlesWood napsal:

Nejsi ektomorf. 21% tuku je v kvalitě prase (toto číslo znám:o)

Taky jsem měl na 192 cm 65 kg v 15ti a nikdy bych netvrdil, že jsem ektomorf.
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

laduj do sebe gainer 3x denne vejce maso ryze testoviny a pujde to
charleetone

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
laduj do sebe gainer 3x denne vejce maso ryze testoviny a pujde to

Je k nahlédnutí ve formátu .jpg na adrese níže, zobrazí se po jejím nakopírování do adresní řádky (nemám deset příspěvku, a tak nemohu udělat dynamický odkaz)

nahraj-obrazek.cz/?di=1014012406039
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš výšku 196 cm, 97 kg a tvrdíš, že má 21% tuku. Mno, jsi na tom dost podobně jako já a moc dobrý to není. Nevím, co je tvým cílem, ale při té výšce a hmotnosti je docela problém se rozhodnout, zda přibírat (což při 21% tuku nebude ok) nebo hubnout (což zase může být problém s celkovou hmotností).

Pokud chceš přibírat, tak ti mohu poradit, abys tam necpal zbytečný kvanta sacharidů a bílkovin. Bílkoviny zkus držet kolem těch 200g, sacharidy víc v netréninkový den (stačí do těch 500 max), míň v tréninkový den (kolem těch 300) a naopak zvednou zdravý tuky. Bílkoviny možná taky cyklovat, ale to ještě nemám na sobě odzkoušené, tak nevím.

Sám jsem měl problém s přibíráním, cpal jsem do sebe 100g tuku, přes 600g sacharidů a 250g bílkovin a pořád si stěžoval, že nemohu přibrat. Co jsem to zkusil přeorganizovat, tak to šlo nahoru daleko lépe a ani jsem se nemusel tolik přežírat

Jo, ten tvůj jídelníček by šel postavit určitě lépe.
charleetone

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Máš výšku 196 cm, 97 kg a tvrdíš, že má 21% tuku. Mno, jsi na tom dost podobně jako já a moc dobrý to není. Nevím, co je tvým cílem, ale při té výšce a hmotnosti je docela problém se rozhodnout, zda přibírat (což při 21% tuku nebude ok) nebo hubnout (což zase může být problém s celkovou hmotností).

Pokud chceš přibírat, tak ti mohu poradit, abys tam necpal zbytečný kvanta sacharidů a bílkovin. Bílkoviny zkus držet kolem těch 200g, sacharidy víc v netréninkový den (stačí do těch 500 max), míň v tréninkový den (kolem těch 300) a naopak zvednou zdravý tuky. Bílkoviny možná taky cyklovat, ale to ještě nemám na sobě odzkoušené, tak nevím.

Sám jsem měl problém s přibíráním, cpal jsem do sebe 100g tuku, přes 600g sacharidů a 250g bílkovin a pořád si stěžoval, že nemohu přibrat. Co jsem to zkusil přeorganizovat, tak to šlo nahoru daleko lépe a ani jsem se nemusel tolik přežírat

Jo, ten tvůj jídelníček by šel postavit určitě lépe.

Mým cílem je samozřejmě nabrat (rýsovat zatím není moc co, to bych se dorýsoval zas do svých dachau 70 kil), a to co nejvíce svalů a samozřejmě ne víc tuků, než bude nezbytné. Ale když sundám sacharidy tak, jak ty říkáš, nedostávám se zas do problému s kaloriema (příjem nižší než výdej), kterej lněný semínka a ořechy nevytrhnou? Když jsem totiž kdysi cvičil split, snažil jsem jíst tak nějak normálně (myslím, že by se to dalo připodobnit k těm 300g a 500g sacharidů) a váha se nehla ani ň, takže skutečně věřim, že jsem spíš naprosto nepravidelnýma, vražednýma porcema a pivem "vyžranej" ektomorf, ale v podstatě pořád, jde-li o cvičení, ektomorf. Asi bude nejlepší to zkusit. Jaká spodní hranice měsíčního příbytku na váze je signálem, že sacharidy musí dolů, že se to už žene moc do tuku?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší detektor je inbody...tj. měření tuku. Jinak měř pas - pokud příbýváš tam, je jasné, že to nebudou asi zrovna svaly:o)
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

charleetone: vyšším příjmem zdravých tuků jsem nemyslel pár semínek ořechů, ale prostě ten příjem tuků zvednout tak, aby ses dostal na ty kalorie (když už je chceš počítat) - losos, avokádo, arašídový máslo, vejce i se žloutky, olej do salátu atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Návrh jídelníčku- ektomorf, prosba o korekci Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: