|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: st květen 28, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Jojo, Gran Torino to je pro mě osobně masterpiece  užívám si v tom filmu každou sekundu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/uzivatel/251375-moocha/
Tady mám kdyžtak účet, kdyby mě chtěl někdo ofriendovat :)
Kapitána Phillipse jsem viděl, ten konec mě opravdu dostal.
Yuro: Krimi není nic pro mě a ten dům vypadá dobře :) jenom ne dost dobře
Sám jsem si po dlouhém pátrání vybral tento:
http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/
Ještě že se nedá nikde stáhnout
A vkus nevím jak bych popsal.. Líbí se mi filmy, ne žánry. Třeba nesnáším westerny a dnes se mi dost (!) líbil Dead man (1995) s Johnym Deppem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
Na grandhotelu jsem byl v kině. Po shlédnutí jsem se zařadil do té sorty lidí, kteří nechápou tak vysoké hodnocení. Na tohle člověk musí být fajnšmekr, nebo fakt nechápu, co je na tom tak úžasného. Jinak zajímavé obsazení známými herci, až jsem se divil, kolik zvučných jmen kývlo na takovou, dle mého názoru, zhovadilost (doufám, že teď nepříjde někdo jako Johncreasy a nevysvětlí mi, že jsem vlastně nevzdělanej tupoun a ten film jsem totálně nepochopil :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne pá květen 30, 2014 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Na grandhotelu jsem byl v kině. Po shlédnutí jsem se zařadil do té sorty lidí, kteří nechápou tak vysoké hodnocení. Na tohle člověk musí být fajnšmekr, nebo fakt nechápu, co je na tom tak úžasného. Jinak zajímavé obsazení známými herci, až jsem se divil, kolik zvučných jmen kývlo na takovou, dle mého názoru, zhovadilost (doufám, že ten nepříjde někdo jako Johncreasy a nevysvětlí mi, že jsem vlastně nevzdělanej tupoun a ten film jsem totálně nepochopil :-) |
Některé filmy jsou založené na atmosféře. Když ji nenasaješ, máš smůlu viz. http://www.csfd.cz/film/71007-prednosta/
v tom filmu se za dvě hodiny nestane vůbec, ale vůbec nic. A stejně jsem tomu dal 5* a to vysokými hodnoceními poměrně šetřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 30, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Na grandhotelu jsem byl v kině. Po shlédnutí jsem se zařadil do té sorty lidí, kteří nechápou tak vysoké hodnocení. Na tohle člověk musí být fajnšmekr, nebo fakt nechápu, co je na tom tak úžasného. Jinak zajímavé obsazení známými herci, až jsem se divil, kolik zvučných jmen kývlo na takovou, dle mého názoru, zhovadilost (doufám, že teď nepříjde někdo jako Johncreasy a nevysvětlí mi, že jsem vlastně nevzdělanej tupoun a ten film jsem totálně nepochopil :-) |
Vítej v klubu nevzdělaných tupounů
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Neboj Esko, tady máš můj koment k filmu. Myslím, že jsme za jedno.
Zase jsme se to chtěli pěkně po česku dojmout příběhem dobrého, leč naivního človíčka s pokud možno těžkou ale neotřelou retardací, či alespoň v tomto případě fóbií, který svůj svět žije pro zcela nepochopitelný zájem. K tomu ve výčtu lidí žijících okolo nesmí chybět přízemní sexistický hulvát v podání Jaromíra Dulavy nebo konzumně ziskuchtivý "kamarád" Jaroslav Plesl, abychom dali vyniknout bezprostřednosti hlavního hrdiny, kterému na pomoc podle předpokladu přikvačí prozřivší Klára Issová. Jenže tentokrát to nemělo hloubku a originalitu si to kompenzovalo v naprostých nesmyslech ale skopčák Pana Mrkvičky. Nudné, bez silných momentů a k tomu to nebylo ale ani trochu zábavné. 30%
Mimochodem, odkdy je 60% vysoké hodnocení?
Naposledy upravil Johncreasy dne pá květen 30, 2014 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
Pokud jde o krimi, myslím, že kdo neviděl L.A. confidental, měla by to být jeho první volba. Masterpiece.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Až teď jsem si všimnul, že existuje český film s názvem "grandhotel". Já reagoval na moochu, zmiňoval se o nynější novince http://www.csfd.cz/film/321916-grandhotel-budapest/ Můj koment patří k tomu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
Tak ten jsem neviděl, a asi ani neuvidím, jelikož mi Wes Anderson absolutně nesedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 30, 2014 10:45 pm Předmět: |
|
|
Moocha..Vím, o čem mluvíš. Přesně ten pocit jsem měl u tohoto filmu. Strašně zvláštní atmosféra, mix krimi a komedie, ale uplně jinej, než je člověk zvyklej, fakt výborný zážitek. Nenech se odradit zemí původu, tenhle film je filmařsky smetánka. Doporučuju.
http://www.csfd.cz/film/295774-tenkrat-v-anatolii/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|