Salmonela

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Salmonela  Úvodní stránka -> Ostatní -> Salmonela
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Psycho

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:15 pm    Předmět: Salmonela Odpovědět s citátem

Minulej tejden jsem se najedl po několika měsících v hospodě. Jinak si z lásky každej den vařím:-) Měl jsem chut na něco rychlýho a pikantního tak jsem si dal kuřecí křídla takhle při něděli ,pak záda na gauč a odpoledne mám na starosti kruhovej tréning , tak že zapnout telku a šlofíček před tréningem.
No za pár hodin jsem se vzbudil křečema,nábeh na zvracení a poklus na WC ........málem jsem to nestihl!!! No a do druhého dne a ještě se k průjmu přidaly horečky a už mi začlo bejt ouvej ale když už to se mnou praštilo o zem tak jsem si zavolal RZ
Nemocnice kapačky, krvavej průjem........nepřeju nikomu !!!
Dávejte fakt bacha na to kde jíte. Shodil jsem 7 kilo za 6 dní a kdy se dají moje vnitřnosti do puvodního stavu to netušim.....:- (

Naposledy upravil Psycho dne pá květen 30, 2014 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je smůla...přeju ať se z toho dostaneš :) já si včera dal hovězí burger v hladovým okně (opravdu hovězí) a nic mi není... máš totiž v hospodách jíst ožralej, ti maj štěstí :)) ...
Psycho

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem procestoval Kolumbii, Panamu , Ecuador autobusem autem a pod. Thajsko apod všude žeru pouliční občerstvení , ruzný nesmysly z grilu žáby , stíry, kobylky a nikdy mi nic nebylo...........
A pak v hospode Na Závěrce v Praze mě dojebou...... kuřecíma křídlama
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele to je prostě pech .... nikdy nevíš ... můžeš si dát točenou zmrzku a zrovna bude salmonelová... nebo křídla někde Na Závěrce.... je to prostě kurevská smůla a taky bordel daný hospody...
tarzos

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem měl na střední a fakt bomba. Za 3 dny asi 10kg dole. Při mý smůle se mě to drželo asi půl roku - ovšem byl jsem jen přenašeč, težkej průjem, blití a horečky jsem měl asi týden. Do teď nevím z čeho to bylo
coder

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky sem si tim prosel v 11 letech 3 dny jsem nemohl zvednou ani ruku z postele jinak bych hned omdlel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela mě ohromilo jakej je to ceres na játra,takový kopance do jater jsem nedostal ani od AS.
Ve středu jdu trrénovat tak dám vědět

Zajímá mně hlavně jak u Vás probíhala léčba a jak dlouho jste se dávali do kupy
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím no jestli bych šel hned další týden trénovat, osobně mi to přijde jako blbost.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej v klubu, nicméně já si ze členství v klubu moc nepamatuju, měl jsem ji jako malej capart. Nicméně souhlas s Gohanem. Akorát se z něho zase po... a efekt to nebude mít žádnej, protože játra se zaobírají teď něčím zcela jiným, než nějakou svalovou buňkou. :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:

Zajímá mně hlavně jak u Vás probíhala léčba a jak dlouho jste se dávali do kupy

Já byl hned po skončení v pohodě a na závodech mi to kupodivu jelo stejně nebo i lépe než před nemocí A to myslím bylo stadium, kdy nemoc ještě doznívala.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nebyla Salmonella. Tak na 99 % ne.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
To nebyla Salmonella. Tak na 99 % ne.

No tak vyšetření a krvavý průjmy asi nelžou Každej to snášíme jinak a já vím, že na konci jsem byl už docela v pohodě, až na to, že jsem dost zhubnul. Ono taky v mým sportu ti to může pomoct, když najednou táhneš o 5 kilo nebo kolik to bylo míň
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm...nedělal jsem u vyšetření, ale kuře a krvavý průjem, dehydratace, čtyřicítky apod. není skoro nikdy salmonela ale Campylobacter jejuni. Infekce tímto patogenem je v drtivé většině mnohem strašnější než Salmonella. Laická veřejnost má ale pod těmito projevy klasicky v povědomí salmonelu. U vajec neřeknu-ale kuřecí maso spíše ne.
Pravděpodobně to bylo nedostatečně tepelně upravené kuřecí maso a vzhledem k tomu, že 57 % českých kuřat je osídleno campylobacterem, tak by to nebylo nic zvláštního (chcete brutal průjem?...rozmražte kuře a ochutnejte tu vodu, co se rozmrazila z kuřete - úspěch je skoro jistý - zažijete to co nikdy...samozřejmě říkám s nadsázkou - proboha - doufám, že to nějakého blba nenapadne zkoušet:o)

Psycho - tobě opravdu diagnostikovali salmonelu??? Chodíš na opakované výtěry apod?
DEXCORE

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2014 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem Campylobacterii měl minulý rok, naštěstí jsem teda neměl krvavý průjmy a žádný strašný příznaky, jen čtyřicítky horečky asi první dva dvy a děsnej průjem pořád. To člověk snědl dva piškoty a za 10 minut letěl srát vodu.

Když to po pár dnech žraní Endiaronu nepřestávalo tak jsem šel k doktorce a ta mi hned dala nějaký antibiotika na to, myslím že Ercefuryl. Zabralo to snad do druhýho dne.
Zajímavý ale je, že ani pak nechtěla abych přišel na výtěr. Co mi známej říkal, kterej to měl taky tak chodil asi 3x na výtěr a lékařka kontaktovala hygienu a ti mu hned volali kde se mohl nakazit.

No nicméně, měl jsem to také po nějakým kuřecím gyrosu a za týden jsem zhubl 7kg Nikomu nepřeji tohle zažít, protože člověk v sobě sotva udrží hořkej čaj
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý prasata v tý hospodě, nechápu jak dělají ty křídla, vždyť na tyhle bakterie stačí asi 70st. C ne?
Hned bych na ně poslal hygienu, ať si to taky užijou....

Rychle na stránku:

Přejdi na: