|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
| havranek napsal: | | Trochu to tady nahlodal Diamond. Je rozdíl mezi BCAA v instatní podobě nebo tbl a BCAA v proteinových koktejlech? Protože když si vezmu BCAA instant např. od Extrifitu, tak tam vychází 300 g pixla za cca 460, ta má 230 g BCAA, takže vychází gram na 2 kč. V proteinu, např Fusion, je 21,5 g na 100g proteinů. Což v přepočtu na obsah pixle vychází na 370,5 g BCAA za 2,90 Kč/g. Ale máme tam 1900 g dalších složek, např. 340g glutaminu ( Glutamine values based on glutamic acid content). Pixle Fusionu stojí cca 1070 kč/ 2,3 kg. Stačí si místo BCAA dát tedy koktejl navíc? Zvýším tím příjem proteinů za stejnou cenu.. |
jedine HYDRO ma BCAA castecne v peptidove forme, ktere je rychleji vstrebatelne nez krystalicke BCAA
koncentrat a isolat maji BCAA vazane uvnitr proteinove struktury
v cistem DH32 ve 100g prasku je 22,1g BCAA,, 100g = 53kc ,, 1g BCAA = 2,4kc
drazsi, ale musis vzit v potaz, ze je tam cele dalsi spektrum vyznamnych aminokyselin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
To porovnání hydra s koncentrátem a izolátem je jasné, ale myslíš si, že volné aminokyseliny v čistých BCAA se vstřebají pomaleji než z hydra? To je řečnická otázka. Já si myslím, že čisté BCAA budou v krvi rychleji než z hydra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po duben 14, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | To porovnání hydra s koncentrátem a izolátem je jasné, ale myslíš si, že volné aminokyseliny v čistých BCAA se vstřebají pomaleji než z hydra? To je řečnická otázka. Já si myslím, že čisté BCAA budou v krvi rychleji než z hydra... |
Určitě budou...jen jde o to,jestli to k něčemu je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st duben 30, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si konečně pořídil BCAA 1800mg Mega Tablets od Extrifitu a musím říct, že u nás v poměru cena/výkon asi lepší BCAA momentálně nejsou. Jsem spokojený. Beru 6 tablet před a 6 tablet po tréninku, což jě nějakých 10g před a po.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st duben 30, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
cenove nejvyhodnejsi sou stale bcaa od php spiked 700g
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tak pořád jsou levnější BCAA Fair Power, pokud někdo něco nemá proti poměru 4:1:1!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se na něco zeptat. Koupil jsem si BCAA v krystalické formě (na zkoušku na doporučení) a rozmíchat to ve vodě a vypít moc nejde
Nedá se to v nějaký lékárně nakapslovat? Případně na kolik to vyjde. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 31, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Do pozornosti dávam jedno skvelé zlepšenie môjho obľúbéného produktu od FA Anticatabolix - na 10g: 5g glutamínu, 5g Bcaa, a teraz konečne aj v príchuti pomaranč, obával som sa rozpustnosti, ale super, toto ma ozaj potešilo lebo ho kupujem pravidelne a úprimne, kto vie ako chutí glutamín a bcaa sypané, tak si domyslí:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
noxhard
|
Zaslal: so květen 31, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
[quote="tarzos"]Chtěl bych se na něco zeptat. Koupil jsem si BCAA v krystalické formě (na zkoušku na doporučení) a rozmíchat to ve vodě a vypít moc nejde *a15*
Nedá se to v nějaký lékárně nakapslovat? Případně na kolik to vyjde.[/quote]
Nakapslovat si to musíš sám, nebo koupit kapslovačku + kapsle. V lékárně to vyjde dráž.
Čistý L-Leucin je čistě hořká chuť, ale teď už to ani nevnímám. Zvykni si.
A jen rada, pokud to berete (BCAA) - nikdy na nich nešetřte. Jak psal někdo výš, 10g před a 10 po je OK, ale pod bych nešel.
Naposledy upravil noxhard dne so květen 31, 2014 8:10 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 31, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
v lékárně Ti to nakapslují...cenu ale nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 31, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
| noxhard napsal: | | tarzos napsal: | Chtěl bych se na něco zeptat. Koupil jsem si BCAA v krystalické formě (na zkoušku na doporučení) a rozmíchat to ve vodě a vypít moc nejde
Nedá se to v nějaký lékárně nakapslovat? Případně na kolik to vyjde. |
Nakapslovat si to musíš sám, nebo koupit kapslovačku + kapsle. V lékárně to vyjde dráž.
Čistý L-Leucin je čistě hořká chuť, ale teď už to ani nevnímám. Zvykni si.
A jen rada, pokud to berete (BCAA) - nikdy na nich nešetřte. Jak psal někdo výš, 10g před a 10 po je OK, ale pod bych nešel. |
Proč zrovna 10 g před a 10 g po tréninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | cenove nejvyhodnejsi sou stale BCAA od PHP Spiked 700g |
Tak jsem je vyzkoušel a musím říct, že pecka. Příchuť pomeranč/mango je neskutečně moc dobrá a osvěžující.. Piju to i během dne a za tu cenu? Krása.
|
|
| nahoru |
|
 |
numlock
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
V soucasnosti jsou BCAA neprecenovanejsi suplement, za ktery lze utratit penize.Ony sice svuj vyznam maji v diete pri snizenem hladine glukozy u vrcholovych sportovcu,ale kdyz placnu ze pro 99 procent lidi jsou zbytecne nebudu daleko od pravdy.V dnesni dobe hydra a kvalitnich aminokyselinovych ci proteinovych pripravku obecne,je koupit BCAA temer hrich.Nejhorsi je, ze si BCAA kupuji z velke casti studenti a lide kteri nemaji penize nazbyt,ale uveri tem reklamnim zvastum a nasledne pak nezapomenou skudlit s hydrem a ostatnimi proteiny,ktere by udelali daleko vic prace,za mene penez :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|