|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arkan

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 10:53 am Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | arkan napsal: | Mattoni , celý den , i při tréninku , celkem mi vyhovuje, pocením těla se odplavují i minerály tak je potřeba doplnit ionty kationty.
Někdy když jsem to přehnal s tréninkem hlavně v letních hicech a pil jen obyč vodu tak mě v noci chytali křeče do noh jak prase ,když piju nějaké minerálky tak je to v pohodě. |
Na to pozor, dlhodobé pitie minerálok škodí obličkám, nadbytok minerálov sa usadzuje v tele, železo v pečeni a vápnik v cievach. Ideál je piť bežnú vodu a minerálky v pomere 2:1, teda podľa tohto článku aspoň http://www.sportujeme.sk/fitness/sport-a-mineralna-voda |
Já to pijju 25 let a při občasných lékařských prohlídkách hodnoty OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
voda, občas lightka nebo naředěnej džus...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Jinak jak se píše v odkatu od mrkvičky tak záleží na množství, sportovec nesportovec apod.
.
Vkaždým případě ztráty iontů vzniklé pocením , ionty vápníku, draslíku, hořčíku, atd je potřeba doplnovat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 11:58 am Předmět: |
|
|
korunní mango,voda,mattoni, cola (chutná mi a je mi jedno že je to sračka..)
o prázdninách týden někde na dovoleny s kámošema vypínám všechno a jen se chlastá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
už rok vodu nebo vyjimečne magnesku
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
Celé roky vodu, prevarenú, odstatú, zamrazenú, odmrazenú (protiovú - vlastná výroba).......
V posilňovni v 1,5 litry takej vody rozpustených 6 štipiek himalájskej soli, a asi 1g vitamínu C práškového (DM Drogerie).
A každé ráno 1, 3 alebo 5 glgov "zlatého shivambu"....
Týždenne tak 3dcl vína.
V zime občas bylinkový čaj.
To je asi tak všetko...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
pouze vodu nic jineho _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: | Celé roky vodu, prevarenú, odstatú, zamrazenú, odmrazenú (protiovú - vlastná výroba).......
V posilňovni v 1,5 litry takej vody rozpustených 6 štipiek himalájskej soli, a asi 1g vitamínu C práškového (DM Drogerie)...a tú vodu ešte pred pitím "spinujem".
Týždenne tak 3dcl vína.
To je asi tak všetko...
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: | Celé roky vodu, prevarenú, odstatú, zamrazenú, odmrazenú (protiovú - vlastná výroba).......
V posilňovni v 1,5 litry takej vody rozpustených 6 štipiek himalájskej soli, a asi 1g vitamínu C práškového (DM Drogerie).
Týždenne tak 3dcl vína.
To je asi tak všetko...
|
Zabudol si na ranný moč
Ja pijem takmer výlučne len minerálnu vodu. Malinovky, čaje a kávy len veľmi zriedka, alkohol (už) vôbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Pozemštajn napsal: | Celé roky vodu, prevarenú, odstatú, zamrazenú, odmrazenú (protiovú - vlastná výroba).......
Týždenne tak 3dcl vína.
To je asi tak všetko...
|
a myslíš, že "zlaté shivambu" je čo ?? ...
Zabudol si na ranný moč
Ja pijem takmer výlučne len minerálnu vodu. Malinovky, čaje a kávy len veľmi zriedka, alkohol (už) vôbec. |
A myslíš, že "zlaté shivambu" je čo ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ty vole |
nech Ti padne na zdravíčko (mohol by tu býť emotiikon, kde si dvaja "pacmani" štrngajú pivom....)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červen 02, 2014 4:19 am Předmět: |
|
|
Týždenne tak 3dcl vína.
To je asi tak všetko...
|
Do té posilovny si nosíš taky vodu převařenou, odstátou a zamrazenou a rozmrazenou?
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: po červen 02, 2014 7:12 am Předmět: |
|
|
Koukám, že jsem tady asi jediný prase, co do sebe lije ty "umělý sračky", obyčejná voda mi moc nechutná a bez sladkýho pití bych nepřežil, takže jsem to vyřešil následovně  :
A když je řeč o tom letním osvěžení, tak naprosto miluju hodit do mixeru led, trochu vody, trochu nízkotučného mléka (jo, tu bílou vodu bez chuti a veškerejch živin, ale mám pak lepší pocit z nižší kalorický hodnoty), instatní kávu (momentálně zbožňuju Dough Egberts - oříšek), umělé sladidlo (ááá, já vííím, zas ta chemie) a mám skvělý low-carb, low-fat frapee.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|