Plastika předního zkříženého vazu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Plastika předního zkříženého vazu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Plastika předního zkříženého vazu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:

S tím opotřebením máš pravdu, ALE trénoval jsem hokejbal asi 4 roky a od mala hrál hokej, takže se pohybuji v prostředí "kolenářů" a mám opravdu hodně (cca tak 5-6) kamarádů, kteří podstoupili plastiku vazu...a všichni svorně tvrdí, že už to neni jako dřív, natýká to, stabilita taky menší

Ale vy nejste přece v rozporu .... koleno po plastice (stejně jako třeba po zahlazení či odstranění menisků) samozřejmě už není tak stabilní jako dřív, ale jeho stabilita je výrazně vyšší (pokud se vše podaří jak má) než kdyby přetržený vaz nahrazen nebyl. A se zvýšením stability samozřejmě dochází k menšímu opotřebení kolene.
GodlikeX

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotbal muzu prizpusobit,tak aby se mi nic nestalo ,atg drep bude proste vzdy atg drep a nijak ho neojebu,proste me to boli

jo a jeste dodam ze pojistka je za to pekna, aspon se mas na co tesit :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se vykopat tohle téma z hrobu.
Jestliže si někdo užil stejnou operaci, jaký trénink a výběr cviků jste volili poté, co vám bylo povoleno se dobelhat do posilky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Plastika předního zkříženého vazu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: