|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | SPOIL
Včera jeden z naj zápasov roka
Browne vs Silva, vstával som zo stoličky ešte aj ja doma heh, ale myslím, že to mal stopnúť už v prvom... |
Zápas naprosto fantastickej, ale já jsem rád, že to rozhodoval Herb Dean. Všiml jsem si, že rozhodčí schválně dává čas na zotavení v těch hlavních zápasech večera právě proto, že dost často ten zápas dopadne přesně opačně. (protože se dotyčenej unaví) Dost dobrej příklad je carwin vs lesnar.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
Ako pozor, ja nemám rád ukvapené stopagges, to však nie je tento prípad, tu išlo o zdravie bojovníka, ktorý len inkasoval bez toho, aby sa vedome a inteligentne bránil, ako je to ťažké posúdiť, ale prakticky bez nejakého toho kopu a chabého úderu už len po prvom kole dalej a dalej inkasoval do miery, ktorá skutočne môže mať následky pre jeho dlhodobé zdravie a pod., od toho je tam aj jeho roh, aby hodil uterák v podobnej situácii, na tom nič nie je. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 7:20 am Předmět: |
|
|
TUF Spoil (??)
Ja TUF uz davne nesledujem, ale narazil som na nie az tak cerstve info, ze aktualne sa snazili mieru stupidity zvysit na rekordne hodnoty a pouzili na to anymozitu medzi Wandym a Sonnenom. Mali sa pobit - v ramci nakrucania - a Silva sa mal pri bitke aj zranit a zrusit zapas. Zapas ale asi nakoniec bude. Cirkus made in USA. Videa bitky su zial premazane, nasil som len tuto uputavku, ak niekto najdete the whole fight, tak to sem supnite....
http://www.mmamania.com/2014/2/27/5455308/video-crazy-chael-sonnen-vs-wanderlei-silva-fight-footage-released-tuf-brazil-3-mma
Nechcem vsak tahat celu epizodu, aj tak to bude len cirkus a do velkej miery urcite planovany...cele sa to dohralo uz davnejsie, ked sa danacast natacala. Ale danu scenu by som si pozrel,tazko sudit len z popisu a komentarov.
Co sa tyka ozajstnyh noviniek, Crocop sa na Glory postavi Kharitonovi. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
SPOIL BELLATOR
Tak Tito v stoji dost bezradny, ale uhral to na zemi. Rampage po zapase vykrikoval daco aj o re-matchi, bola to taka vyhra....no. No a Ivanov dost marny, Volkov bol znacne lepsi. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
SPOIL
Tak tito bol úplne iná váhovka a silu má, ale nebudem popierať, teším sa, že vyhral, ešte čo-to v Bellatore odzápasí, ak mu vydrží zdravie, ale vyzeral slušne.
Rampage vs Mo: ako dali to Rampagovi, ale Mo to uválal, čo ma sklamalo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
SPOIL - UFC 173
Wow tak průběh titulovýho zápasu jsem opravdu nečekal, v prvním kole mi doslova spadla brada. Celej fight byl tak parádní, a tak jsem mu držel palce, že když vyhrál, tak jsem tu doslova skákal ze židle :).
Cormier taky předváděl neuvěřitelnou sílu, takhle ragdolovat s Hendem, to se jen tak nevidí, ale výsledek zápasu byl pro mě předem předvídatelnej. Bohužel Cormier na tý zemi nic kromě kontroly nepředvádí, takže jsem to pak už začal i přetáčet.
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Cormier taky předváděl neuvěřitelnou sílu, takhle ragdolovat s Hendem, to se jen tak nevidí. Bohužel Cormier na tý zemi nic kromě kontroly nepředvádí. |
V zápasení +10 kg a -7 let dělá hodně navíc lítal i Josh Barnett.
Hendo je DCho vzor, idol proto nerozjel víc agresivní G'n'P s respektem ho uškrtil
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
DC podľa očakávania, nevidím nikoho okrem Jonesíka, ktorý by mu mohol v novej váhovke konkurovať, a aj to bude mať Jon setsakraťažké, ked sa stretnú.
Robbie inak tiež sympatický výkon, Ellenberger opäť stratený, neviem, čo s ním je, prvé dve kolá sa stále akoby nevedel zapnúť, alebo čo, a to v minulosti vedel ísť riadne vpred.
Titulový fight si ešte pozriem, nato sa teším hehe, vôbec by som enveril, že sa to stane, ale je to len dobre. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: ne květen 25, 2014 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, koukával jsem na zápasy na fights4all.com ale stránku zrušili.... Kde se dá koukat ve slušný kvalitě (ze záznamu)? Nebo kde stahujete eventy? Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne květen 25, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Ahoj, koukával jsem na zápasy na fights4all.com ale stránku zrušili.... Kde se dá koukat ve slušný kvalitě (ze záznamu)? Nebo kde stahujete eventy? Díky! |
http://www.fightnext.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
Už asi viete, že Sonnen vs Wandy sa nekoná, silva to fakt teda zazdil, po tom všetkom, nemám slov, ale kohože dostal Chael - Vitora, ufc 175 je neskutočná štartovka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne červen 01, 2014 11:00 pm Předmět: |
|
|
Díky za link. Přišel mi, že má hrozný nervy, bál se jít do střetu, ruce pořád dole, kombinace nulový, pořád jen jedna dva a uhni. Většinou na to taky dojel. Technika úderů a celkový výkon bída, ale na druhou stranu dal hezký koleno a gnp taky ušlo. Bohužel na úroveň UFC zápasníků to nemá zdaleka, má ještě hodně co dělat, jestli se tam chce udržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 11:45 pm Předmět: --- |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|