Co pijete přes den?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co pijete přes den?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Co pijete přes den?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Pozemštajn napsal:
Celé roky vodu, prevarenú, odstatú, zamrazenú, odmrazenú (protiovú - vlastná výroba).......

V posilňovni v 1,5 litry takej vody rozpustených 6 štipiek himalájskej soli, a asi 1g vitamínu C práškového (DM Drogerie).

A každé ráno 1, 3 alebo 5 glgov "zlatého shivambu"....

Týždenne tak 3dcl vína.

V zime občas bylinkový čaj.

To je asi tak všetko...

Do té posilovny si nosíš taky vodu převařenou, odstátou a zamrazenou a rozmrazenou?

To je JEDEN PROCES....nosím si teda vodu, ktorá som prevaril, nechal odstáť (vychladnúť), zamrazil a odmrazil.... Takže aj aj naďalej buchaj po hlave, možno to pochopíš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sediwak napsal:
Koukám, že jsem tady asi jediný prase, co do sebe lije ty "umělý sračky", obyčejná voda mi moc nechutná a bez sladkýho pití bych nepřežil, takže jsem to vyřešil následovně :

A když je řeč o tom letním osvěžení, tak naprosto miluju hodit do mixeru led, trochu vody, trochu nízkotučného mléka (jo, tu bílou vodu bez chuti a veškerejch živin, ale mám pak lepší pocit z nižší kalorický hodnoty), instatní kávu (momentálně zbožňuju Dough Egberts - oříšek), umělé sladidlo (ááá, já vííím, zas ta chemie) a mám skvělý low-carb, low-fat frapee.

Tak čo no....chémia ako chémia...
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:

To je JEDEN PROCES....nosím si teda vodu, ktorá som prevaril, nechal odstáť (vychladnúť), zamrazil a odmrazil.... Takže aj aj naďalej buchaj po hlave, možno to pochopíš.

Mohu se jen zeptat na důvod? Neber to nějak ofenzivně, jen mě to zajímá :)
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Pozemštajn napsal:

Taká voda má energetické (nemyslím kcal) vlastnosti, je pre telo oveľa prirodzenejšia ako voda z vodovodu takto "neupravená" a podobne....čistí oveľa lepšie telo...
Je to voda podobná ľadovcovej vode. Po takom procese (keď ju po rozmrazení - ktoré vykonám na sporáku - ale len do roztopenia, nie do zovretia) ju nalejem do džbánov, a na dne sa usadí bordel....vodu odlejem bez toho bordelu.
Chadzi

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vodu a ve velkém sypké BCAA od PHP Edge (za tu cenu...). A občas Coca Colu Zero.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
DEXCORE napsal:
Pozemštajn napsal:

Taká voda má energetické (nemyslím kcal) vlastnosti, je pre telo oveľa prirodzenejšia ako voda z vodovodu takto "neupravená" a podobne....čistí oveľa lepšie telo...
Je to voda podobná ľadovcovej vode. Po takom procese (keď ju po rozmrazení - ktoré vykonám na sporáku - ale len do roztopenia, nie do zovretia) ju nalejem do džbánov, a na dne sa usadí bordel....vodu odlejem bez toho bordelu.
Co se usadí z kohoutkové vody na dně po rozmrznutí? Ty tam něco registruješ?
Ikee

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
....čistí oveľa lepšie telo...

Když už tomuhle věříš, nebylo by pro tebe snadnější a časově méně náročné si dělat vodu krystalovou, která i léčí?

Jedová chýše Lady Raveny ti poradí!

http://ladyrovena.blog.cz/1106/krystalova-voda-metody-pripravy
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Pozemštajn napsal:
....čistí oveľa lepšie telo...

Když už tomuhle věříš, nebylo by pro tebe snadnější a časově méně náročné si dělat vodu krystalovou, která i léčí?

Jedová chýše Lady Raveny ti poradí!

http://ladyrovena.blog.cz/1106/krystalova-voda-metody-pripravy

Môžem akurát tak "zaplakať" nad tvojou nevedmosťou... Keby si aspoň napísala, že "ja tomu proste neverím" a nerobila si srandu - O.K. Ale ty sa z toho vysmievaš.... Mimochodom, v džbáne mám aj kryštáľ....
Si prudko materialistická...čo už....
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pozemštajn napsal:
DEXCORE napsal:
Pozemštajn napsal:

Po spomenutých procesoch ÁNO - BIELE usadeniny....také akoby "vločkové", ako "maličké vločky"..... (neviem to inak nazvať)....
Grimley

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě kdyby taky tekla z kohoutku voda z pole, tak ji všemožně převařuju a mrdám se s její úpravou, možná bych ji i pil s magickým těžítkem ve džbánu, ale naštěsti mi teče z kohoutku jedna z nejkvalitnějších vod v Evropě, tak proto piju Colu zero a nějaký ty čaje plus si občas podle chuti udělám vodu se sirupem :) (jo a mlíko piju).... Abych pil zlatý šivambo, čuchal ke zpocenejm lidem a než se napil tak bych musel podstoupit několikafázovou úpravu vody a nakonec ji pil se šutrem ve džbánu, na to nejsem dostatečně "RANDO positive" ....
MikTek

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
Deadlift napsal:
Pozemštajn napsal:
DEXCORE napsal:
Pozemštajn napsal:

Po spomenutých procesoch ÁNO - BIELE usadeniny....také akoby "vločkové", ako "maličké vločky"..... (neviem to inak nazvať)....

Ty by jsi si rozuměl s mojí šéfovou, ta si vodu převařuje, pak do ní vkládá nějaké "lávové kameny", nechá 2 dny působit, přecedí přes látkovou dečku z pannenského vlákna bource a ve finále zakápne slzou jednorožce, pronese latinské souvětí...a voda je hotová...přijde mi jednoduší si koupit mattonku nebo prostě chlastat vodu z kohoutku...výsledek je stejnej a pokud mi chceš tvrdit, že ne, tak mi to dokaž (vědecky..ne arodějnejma kecama jako má moje šéfová - typu reiky, ying yang...mordor atd)

K tématu : Piju 4-5 litrů vody z kohoutku, sem tam ionták nebo rozpustné multivitamíny, vyjímečně pivo (cca 1x za 10 dní - 2-3 kousky), když je joo mlsná tak si koupím kvalitnější džus.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando - máte u Vás tvrdou nebo měkkou vodu? Džbán je skleněný? Používáš na mytí detergenty typu JAR apod.?
decarabas

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tomu nerozumiem, ale preco by malo byt vyhodne pit vlastny (dufam, ze vlastny!) moc ??

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
jachym

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sediwak napsal:
Koukám, že jsem tady asi jediný prase, co do sebe lije ty "umělý sračky", obyčejná voda mi moc nechutná a bez sladkýho pití bych nepřežil, takže jsem to vyřešil následovně :

A když je řeč o tom letním osvěžení, tak naprosto miluju hodit do mixeru led, trochu vody, trochu nízkotučného mléka (jo, tu bílou vodu bez chuti a veškerejch živin, ale mám pak lepší pocit z nižší kalorický hodnoty), instatní kávu (momentálně zbožňuju Dough Egberts - oříšek), umělé sladidlo (ááá, já vííím, zas ta chemie) a mám skvělý low-carb, low-fat frapee.

přesně tohle mam doma... a piju to denně Ředim to většinou do 2 litrů, ale dá se to použít klidně i na dochucení tvarohu, jogurtu atd.
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Rando - máte u Vás tvrdou nebo měkkou vodu? Džbán je skleněný? Používáš na mytí detergenty typu JAR apod.?

Vodu máme "strednú".... Hrniec v ktorom preváram vodu používam výlučne na tú vodu, a umývam ho len vodou a kvalitnou "Hubkou"....
Viem, to na dne budú aj minerály (MŔTVE - anorganické, nevhodné pre človeka), ale určite nie len minerály... Džbán je sklenený, mám ich 4, lebo hrniec je veľký.
Elektrolyty • Ionix Hypotonic Drink | Survival
Nápoj s obsahem minerálů, karnitinu, taurinu a glutaminu. Skvělá chuť! Pouze přírodní barviva.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co pijete přes den? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: