Co pijete přes den?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co pijete přes den?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Co pijete přes den?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
fesak mozns budes ale debil debilem zustane to si pamatuj

Potom sú pre teba debili aj jogíni, lebo čo sa týka praktických vecí (ak si odmyslíme meditácie), robia (tí z nich, tí skutoční, čo sa staraj aj o stravu) aj to čo ja....Rovnako aj s močom.....

Ale o.k., tvoj názor.... Zapni si "Californication", zatlieka Schwarzenegerovi v terminátorovi, daj si kurča s ryžu, cottage, Colu, zahraj nejakú hru............a strať sa v dave neprebudených.
Maj sa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO možná kdyby si byl opravdu fešák, tak nemusíš spát s nemytejma holkama ale treba bys sbalil i nějakou, která se před sexem umeje...pak bys nemusel rozhlašovat jak to máš vlastně rad

Je to o prioritách, jak říkáš, nekdo si bude užívat život jak je, pít co mu chutná, spát s umytejma holkama, jíst na co má chuť a někdo bude celej život přetvařovat vodu a pít ji spolu s kamenama proto, aby jednou až bude rád že si dojde na záchod neměl náhodou pupek :)
Život by se měl žít a ne přežít :)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom tedy nechápu, že si tolik zakládáš na destilované vodě.
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
RANDO možná kdyby si byl opravdu fešák, tak nemusíš spát s nemytejma holkama ale treba bys sbalil i nějakou, která se před sexem umeje...pak bys nemusel rozhlašovat jak to máš vlastně rad

Je to o prioritách, jak říkáš, nekdo si bude užívat život jak je, pít co mu chutná, spát s umytejma holkama, jíst na co má chuť a někdo bude celej život přetvařovat vodu a pít ji spolu s kamenama proto, aby jednou až bude rád že si dojde na záchod neměl náhodou pupek :)

Umytá slečna ma vzrušuje menej ako neumytá (stále sa bavíme o slečne bez gynekologických problémov...), takže je to otázka PREFERENCIÍ, nie otázka toho, čo"ostane"... Ja si z umytej urobím neumytú, napríklad jej nedovolím ísť do sprchy pred sexom (ja sa osprchujem, jedine že by odo mňa žiadala niečo iné), ale až po.

Život by sa mal žiť s úctou k zdraviu v prvom rade, lebo v zdravom tele zdravý duch... =)....A žijeme 70-80 rokov približne, tak prečo mať od 40-tky problémy ??? ...Díky, ja rozmýšľam inak. Maj sa.
Mimochodom, ja si všetky svoje procedúry UŽÍVAM .... je to moje vyjadrenie úcty k sebe samému.
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Potom tedy nechápu, že si tolik zakládáš na destilované vodě.

Lebo v nej nechcem chlór, umelé pridané látky, a mŕtve minerály... Neumytá zdravá žena nemá nič z toho tam, kde sa dostane môj jazyk (keď už sa bavíme o tom, čo prichádza do ústnej dutiny)........
jachym

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemá vůbec cenu, myslim že všichni až na jednoho máme stejný názor a opravdu mě rozesmívá to, že někdo kdo převařuje vodu kvůli bakteriím nebo čemu, pije vlastní moč, plnou škodlivin, kterých se tělo přirozeně zbavuje...

Hele zajímalo by mě jen kam na tyhle moudra chodíš, ale pokud ti stojí za to obětovat těmhle kravinám a jejich studováním a aplikování čas... pak pokud ho máš, tak prosim... Já třeba mam vystudovanou biologii a něco o těchto věcech taky vim a podle toho se taky řídim...
Woko_O

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A proč to řešíte? Však je to svobodný člověk, tak at si klidně dělá co chce.. Koho to zajímá..

Nemá cenu něco vyvracet nebo potvrzovat..jestli ho to baví, tak at si to tak dělá.. Jestli je to dobře nebo špatně není náš problém..
jachym

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje řeč... však jsem to tak taky myslel, zase je tady za den 5 stránek, přitom stejně je jasný, že on si bude stát za svým a ostatní taky ví svoje.. tím bych to uzavřel
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kozí sýr z farmy, gazdovské máslo, moč, osmkrát křišťálově destilovaná voda... tak mě napadá Rando, pro to WPC CFM si taky půjdeš k farmářovi?
jachym

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

formik

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

hej pánové, super diskuze takhle jsem se dlouho nezasmál, jen podotknu, že patřím do té skupiny" nevzdělanců" a piju normální vodu, mám rád umyté ženy a normální potraviny a do obchodu s mikroskopem taky nechodím
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
...a strať sa v dave neprebudených.
Tom3

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ze bych toho byl zastancem, ale nekde jsem kdysi cetl nebo videl, ze ranni moc (jen a pouze ranni hned po probuzeni) ma fakt nejaky dobry ucinky, ale jaky to nevim
.. kdyz uz se to tu tak rozjelo..
jachym

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
ne ze bych toho byl zastancem, ale nekde jsem kdysi cetl nebo videl, ze ranni moc (jen a pouze ranni hned po probuzeni) ma fakt nejaky dobry ucinky, ale jaky to nevim
.. kdyz uz se to tu tak rozjelo..

možná jo... takovej hnus je to, že tě to po ránu hned probere....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urinoterapie se to jmenuje.

Jinak z pohledu mikrobiologa - moč zdravého jedince by měla být za optimálních podmínek sterilní tekutina - tedy střední proud (prvních několik sekund močení prostě obsahovat bakterie z ústí močové trubice). Ve středověku si v bojových podmínkách na rány močili - bylo to jistější než to omýt nepřevařenou kontaminovanou vodou.

Já bych na to neměl morál pít moč - leda na poušti bez tekutin, jinak ne.
Elektrolyty • Ionix Hypotonic Drink | Survival
Nápoj s obsahem minerálů, karnitinu, taurinu a glutaminu. Skvělá chuť! Pouze přírodní barviva.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co pijete přes den? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: