|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po červen 02, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
 ja nedal na Turakamova moudra ze se pak poseru po navratu do posilky a ted tuze trpim svalovkou po celym tele :D nejhorsi jsou nohy, mam neuveritelnou svalovku hamstringu, takze cekam ze budu kupovat novej zachod ptz tenhle kazdou chvili rozsednu :D
Jinak abych nebyl OT: mam radost ze jsem konecne dozral zasoby cokoladicek a podobnejch dobrot a zejtra beru petilitr a jedu do globusu na velkej nakup masa...ryb....rejze...zeleniny...mrazeny zeleniny a nejakejch sumaku (horcik, zinek, vitamin C) ... plus par tu aku v konzerve na svacinku (maj v kaufu vitae doro za 24.90) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 02, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Já taky v dietě drtil nohy furt, pak jsem je asi na 14 vynechal a stačil jeden trénink a byl jsem asi 3 jak postiženej.
Jinak já nějaké dobroty mám, vždycky si koupím na volné dny a pak mi to zůstane, ale oproti původnímu toho tolik není. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 03, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak dostudováno - 1, 1, 2. Sice je to pesudo škola, ale lepší, jak kdybych zůstal s maturitou. Teď návrat k činkám cca po třech týdnech. Vůbec se Draperovi nedivím, že měl období, kdy zlenivěl a nechodil cvčil, momentálně to mám podobně, navíc jsem si zvykl jíst tak nějak volně. |
Prdlajc zlenivel, tak jsem to prepalil, ze jsem mel prvnich nekolik tydnu k cinkam vetsi odpor nez ke koprove omacce :D , takze jsem kazdej den slapal jak trotl 2 i vice hodiny na rotopedu , moc jsem nejedl a svaly a sila mizely pred ocima. Pak uz jsem byl tak zdechlej, ze me PR na benchu po navratu bylo 10x40kg na krev _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 10, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R napsal: | Tak dostudováno - 1, 1, 2. Sice je to pesudo škola, ale lepší, jak kdybych zůstal s maturitou. Teď návrat k činkám cca po třech týdnech. Vůbec se Draperovi nedivím, že měl období, kdy zlenivěl a nechodil cvčil, momentálně to mám podobně, navíc jsem si zvykl jíst tak nějak volně. |
Prdlajc zlenivel, tak jsem to prepalil, ze jsem mel prvnich nekolik tydnu k cinkam vetsi odpor nez ke koprove omacce :D , takze jsem kazdej den slapal jak trotl 2 i vice hodiny na rotopedu , moc jsem nejedl a svaly a sila mizely pred ocima. Pak uz jsem byl tak zdechlej, ze me PR na benchu po navratu bylo 10x40kg na krev |
Mám radost, už jsem byl 3x cvičit a 2x u vody (to se taky počítá jako trénink)
Ne, že by mě to cvičení nebavilo, ale přijde mi, že si ho víc užiju, když jdu 3x týdně, než kdybych chodil třeba 5x a musel se "nutit", takhle při 3x týdně mám čas i na jiné letní aktivity a kámoše. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 10, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
Joooooooo udelal jsem to, jednu z certifikaci do prace, presne : TADM70 SAP system: OS and DB Migration.
Konecne, 2 mesice uceni za mnou, to je uleva.
Take me hroznou radost dela pocasi, naprosta idealni balada a dokonalost, doma konecne muzu v tricku, v posilce bez a suprovych 25C. Kez by to tak vydrzelo naporad.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út červen 10, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Po komode do kuchyne, muj dalsi vetsi vyrobek.
Velka, pevna a stabilni knihovna 220cmx230cm. Mozna vypada konstrukcne dost jednoduse, ale pracne a zdlouhave to bylo dost. Material je z bauhausu za cca 3300kc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 10:58 pm Předmět: |
|
|
Knihovna je vpravo nebo vlevo? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 23, 2014 5:16 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Knihovna je vpravo nebo vlevo? |
Hehe, v pravo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so červen 28, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
A twerkoval gluteálama? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|