Co pijete přes den?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co pijete přes den?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Co pijete přes den?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sk

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 7:33 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

no a ted si vemte, ze vecer predtim sezerete cervenou repu :D pak to zkuste vypit...to musi byt HC i pro Pozemstajna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shooter

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě příjde Rando jako "Můj přítel Monk" úplně stejnej případ

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Mě příjde Rando jako "Můj přítel Monk" úplně stejnej případ

Áno, aj on chodí bosý po prírode, po blate, aj on pije moč, aj on líže neumytú ženu.....
ŽE ????????????????????????????? TY KKT............................................... KDE SI NECHAL ROZUM ????????????????????????????????????????
ZABLOKUJTE MA,ADMINI........................JE TU BANDA KOKOTOV (nevravíím, že všetci), TO JE NEUVERITEĽNÉ, AKO NEPOUŽÍVAJÚ ROZUM..................................NEUVERITEĽNÉ............................. Mňa spájať s Monkom ??????????????????????????????? SOM JEHO PRAVÝ OPAK, TY PABLB......................
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
To nemá vůbec cenu, myslim že všichni až na jednoho máme stejný názor a opravdu mě rozesmívá to, že někdo kdo převařuje vodu kvůli bakteriím nebo čemu, pije vlastní moč, plnou škodlivin, kterých se tělo přirozeně zbavuje...

Hele zajímalo by mě jen kam na tyhle moudra chodíš, ale pokud ti stojí za to obětovat těmhle kravinám a jejich studováním a aplikování čas... pak pokud ho máš, tak prosim... Já třeba mam vystudovanou biologii a něco o těchto věcech taky vim a podle toho se taky řídim...

máš vyštudované MATERIÁLNE NÁBOŽENSTVO (to v kostole je duchovné náboženstvo), PABLB.......................... Keby tam učili PRAVDU, TAK NEEXISTUJE OBEZITA, CUKROVKA, RAKOVINA, Ty KRETÉÉÉÉÉN
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
A proč to řešíte? Však je to svobodný člověk, tak at si klidně dělá co chce.. Koho to zajímá..

Nemá cenu něco vyvracet nebo potvrzovat..jestli ho to baví, tak at si to tak dělá.. Jestli je to dobře nebo špatně není náš problém..

jeden z mála rozumných tu............
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Kozí sýr z farmy, gazdovské máslo, moč, osmkrát křišťálově destilovaná voda... tak mě napadá Rando, pro to WPC CFM si taky půjdeš k farmářovi?

WPC bude obyčajné, teda WPC CFM..............ALE - robím si extra detoxy organizmu, takže..... =).... POHODIČKA...
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Tom3 napsal:
ne ze bych toho byl zastancem, ale nekde jsem kdysi cetl nebo videl, ze ranni moc (jen a pouze ranni hned po probuzeni) ma fakt nejaky dobry ucinky, ale jaky to nevim
.. kdyz uz se to tu tak rozjelo..

možná jo... takovej hnus je to, že tě to po ránu hned probere....

V 15% roztoku toho "hnusu" si plával 9 mesiacov, a vďaka tomu si sa vyvinul, ty JUDÁŠ osprostený.....
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Urinoterapie se to jmenuje.

Jinak z pohledu mikrobiologa - moč zdravého jedince by měla být za optimálních podmínek sterilní tekutina - tedy střední proud (prvních několik sekund močení prostě obsahovat bakterie z ústí močové trubice). Ve středověku si v bojových podmínkách na rány močili - bylo to jistější než to omýt nepřevařenou kontaminovanou vodou.

Já bych na to neměl morál pít moč - leda na poušti bez tekutin, jinak ne.

....a keby si vedel, aké je to zdavé pre ústnu dutinu napríklad....a pre žalúdok....keď to vypiješ nalačno...A - ranný moč prihodí 1-2 hodiny spánku, obsahuje "denný" hormón...ale o.k., "morál je morál"...
Pozemštajn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PS : fakt si prosím ZABLOKOVANIE.....................
Naozaj................................ Ja nemám problém priznať, že nie som na takej úrovni, aby som hodil za hlavu hlúposť niektorých ľudí............. PROSTE NA TO NEMÁM.....beriem si to osobne, nie som žiaden "mudrc s pokojnou mysľou".............. Tam som to ešte nedotiahol.

PROSÍM SI ZABLOKOVAŤ NICK, celkovo IP adresu nie len do hlavnej stránky (ako už mám), ale AJ DO FÓRA.......

Vyhovie mi v tom nejaký admin ?

ĎAKUJEM..................
jachym

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proč jednoduše nepřestaneš ty svoje bludy a urážky psát? A ban ti nikdo dávat nemusí a nemusíš na sebe furt upozornovat.
Chadzi

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako upřímně, Vy tu do něj šijete... Stačilo nereagovat na to co pije nebo to prostě přijmout jako fakt (je to jeho přesvědčení) a ne mu tu nutit svoje pravdy a názory na několika stránkách...a úplně zbytečně tady vyvolávat nějaký flame.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady zas jedete dobrý hejty
Až jsem si dneska ráno na toaletě vzpomněl na tuhle diskuzi, ale neměl jsem na to to vypít
Petey

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm,predtym si taky agresivny nebol Marek, zeby ti panictvo uz liezlo na mozog az tak?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO / Pozemšťan dostane BAN...na svoji žádost i za to co předvedl na poslední straně tohoto tématu.
Cmeni

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Urinoterapie se to jmenuje.

Jinak z pohledu mikrobiologa - moč zdravého jedince by měla být za optimálních podmínek sterilní tekutina - tedy střední proud (prvních několik sekund močení prostě obsahovat bakterie z ústí močové trubice). Ve středověku si v bojových podmínkách na rány močili - bylo to jistější než to omýt nepřevařenou kontaminovanou vodou.

Já bych na to neměl morál pít moč - leda na poušti bez tekutin, jinak ne.

A z pohledu mikrobiologa v čem myslíš, že to může člověkovi pomoc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Elektrolyty • Ionix Hypotonic Drink | Survival
Nápoj s obsahem minerálů, karnitinu, taurinu a glutaminu. Skvělá chuť! Pouze přírodní barviva.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co pijete přes den? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: