zaujímalo by ma ako často doporučuješ s KB behom týždňa cvičiť respektíve ako často cvičíš s KB ty ?
Otazka je sice na ZeleznaKoule ale pridam svoje: zalezi na programe aky ides. Napriklad zrevidovany program minimum (TGU + swing) z Pavlovej poslednej knizky Simple&Sinister sa odporuca kady den. Pressovaci ROP (C&P, swing/snatch) 3x tyzdenne + 2x tzv. variety day.
Obecne by som povedal, ze zalezi na intenzite a tvojich cieloch. V pripade, ze sa drzis v strednej intenzite a primarnou motivaciou nieje naberanie svalovej hmoty tak je ideal cim castejsie tym lepsie, kludne kazdy den.
Momentálně jsem v přípravě na StrongFirst Barbell, takže trávím spíš čas na čince. Mám 4 tréninky týdně, na začátku každého chodím lehká TGU, na závěr swing/snatch.
V přípravě na SFG jsem měl 3× týdně kettlebell (double kettlebell komplexy + swing/snatch) a 5× týdně Easy Strength (pozved, benč, přítahy se závažím, swing, full-contact twist).
Strašně zálěží, co je cílem :) Cvičit se dá 2× - 7× týdně.
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Už som si dodatočne uvedomil aká to bola hlúpa otázka.
Asi si to najskôr celé premyslím, prečítam tvoju knižku železné telo a potom sa keď tak ozvem keď sa v tom budem stále strácať.
Momentálně jsem v přípravě na StrongFirst Barbell, takže trávím spíš čas na čince. Mám 4 tréninky týdně, na začátku každého chodím lehká TGU, na závěr swing/snatch.
V přípravě na SFG jsem měl 3× týdně kettlebell (double kettlebell komplexy + swing/snatch) a 5× týdně Easy Strength (pozved, benč, přítahy se závažím, swing, full-contact twist).
Strašně zálěží, co je cílem :) Cvičit se dá 2× - 7× týdně.
Koule, chtělo by se ti tu psát log? Měl bys minimálně jednoho pravidelného čtenáře
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru