|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johndelamax
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 12:35 pm Předmět: jak je možné jíst tolik sacharidů? |
|
|
Zdar,
tak nakonec jsem svůj somatyp uzavřel jako něco mezi ekto a mesomorfem, asi blíž k ekto. No a zjistil jsem, že bych měl jíst 7,5g sacharidu na kg váhy denne. Mám cca 83 kg, což znamená 622,5 g. To je ale dávka úplně neuvěřitelná. když vycházím z toho že vařena rýže má 27g/100g, chléb cca 40g/100g, vločky 60g/100g, brambory 14 g/100g, tak bych musel jíst: přes dva kila rýže denně, nebo 1,5 kg chleba denně, či 1 kg vloček denně, kolik brambor to ani nepočítám.
To přece není normální, vždyť prasknu. To se tak někdo stravujete? Teď mi určitě někdo napíše ať si koupím nějaký ten nápoj, ale já nechci tyto věci vůbec zkoušet, prostě tomu nevěřím - vím, že je to asi iracionální, že v tom není nic co by nebylo ve stravě, ale prostě se tímto doplňkům chci vyhnout. Konec konců, určitě tyto doplňky kdysi nebyli k dispozici a nechce se mi věřit, že by ektomorfi byli např. v 19 století odsouzení navždy na hubenou postavu. _________________ BP 50 kg, SQ 53 kg, DL 40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
kde jsi zjistil tech 622.5 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | kde jsi zjistil tech 622.5 ? |
Že by 7,5 * 83, jak píše?
johndelamax - v 19. století asi nikdo neřešil, co je za -morfa a kolik g sacharidů, s přesností na jedno desetinný místo, by měl jíst. Doporučoval bych to samý
Naposledy upravil Fangorn dne čt červen 05, 2014 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
johndelamax
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
johndelamax
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
hmmm...takže to je jedno, zda budu jíst sacharidy nebo tuky? jsem četl dost článků ale mám v tom furt hokej... _________________ BP 50 kg, SQ 53 kg, DL 40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ryze ma cca 80gsacharidu na 100gvahy a ne 25 !
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | Ryze ma cca 80gsacharidu na 100gvahy a ne 25 ! |
syrova ryze ano, ale asi nebude chroupat syrovou ryzi, aby se do nej vic veslo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | Jirka24xx napsal: | | Ryze ma cca 80gsacharidu na 100gvahy a ne 25 ! |
syrova ryze ano, ale asi nebude chroupat syrovou ryzi, aby se do nej vic veslo :) |
No vis ono se to da uvarit a porad to bude mit 80/100 :D jen tam bude voda (ta se nepocita ) pocitas ziviny za studena takze kdyz chce typek 660+- g sachru da si 5x dene 120 g ryze a na snidani vlocky ma "vyhrano"
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | Viper007 napsal: | | Jirka24xx napsal: | | Ryze ma cca 80gsacharidu na 100gvahy a ne 25 ! |
syrova ryze ano, ale asi nebude chroupat syrovou ryzi, aby se do nej vic veslo :) |
No vis ono se to da uvarit a porad to bude mit 80/100 :D jen tam bude voda (ta se nepocita ) pocitas ziviny za studena takze kdyz chce typek 660+- g sachru da si 5x dene 120 g ryze a na snidani vlocky ma "vyhrano" |
ja vim jak to myslis, jasne ze varenim se sacharidy z ryze nevyvari
ale varenim ryze natahne vodu, zvetsi svuj objem i hmotnost (pry zrhuba na trojnasobek), takze 100g varene ryze opravdu nema 80g sacharidu
a jelikoz borec ma problem do sebe nasoukat dostatek jidla, aby splnil nejaky cil prijatych sacharidu, tak mu, bohuzel, nepomuze vedomi, ze 1,5kg varene ryze bylo pred varenim vlastne jen cca 500g .)
|
|
| nahoru |
|
 |
johndelamax
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:13 pm Předmět: |
|
|
jenže 5x120 g rýže = s vodou 5x300g rýže, což jde do objemu a nedá se tudíž sníst. hele, nemáte tady nějaký dobrý článek o tom? mám pocit že jsem za blbce, ale já si ty dávky nevymyslel _________________ BP 50 kg, SQ 53 kg, DL 40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
1. ryze se vazi za syrova, takze ma 80g sacharidu na 100g
2. vykasli se na nizkotucny diety, ty stejne nefungujou, a kdyz potrebujes do sebe dostat vic kalorii tak radsi pridej tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
| johndelamax napsal: | jenže 5x120 g rýže = s vodou 5x300g rýže, což jde do objemu a nedá se tudíž sníst. hele, nemáte tady nějaký dobrý článek o tom? mám pocit že jsem za blbce, ale já si ty dávky nevymyslel |
davky sis nevymyslel, ale vycetl ze clanku, kde je mimo jine napsano, ze ti neporostou svaly pokud prijmes byt o 1g sacharidu mene nez 7,5g * TH
ty si to muzes na par tydnu vyzkouset a pak si to zvysit/snizit podle vysledku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|