jak je možné jíst tolik sacharidů?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak je možné jíst tolik sacharidů?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> jak je možné jíst tolik sacharidů?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
johndelamax

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 12:35 pm    Předmět: jak je možné jíst tolik sacharidů? Odpovědět s citátem

Zdar,

tak nakonec jsem svůj somatyp uzavřel jako něco mezi ekto a mesomorfem, asi blíž k ekto. No a zjistil jsem, že bych měl jíst 7,5g sacharidu na kg váhy denne. Mám cca 83 kg, což znamená 622,5 g. To je ale dávka úplně neuvěřitelná. když vycházím z toho že vařena rýže má 27g/100g, chléb cca 40g/100g, vločky 60g/100g, brambory 14 g/100g, tak bych musel jíst: přes dva kila rýže denně, nebo 1,5 kg chleba denně, či 1 kg vloček denně, kolik brambor to ani nepočítám.

To přece není normální, vždyť prasknu. To se tak někdo stravujete? Teď mi určitě někdo napíše ať si koupím nějaký ten nápoj, ale já nechci tyto věci vůbec zkoušet, prostě tomu nevěřím - vím, že je to asi iracionální, že v tom není nic co by nebylo ve stravě, ale prostě se tímto doplňkům chci vyhnout. Konec konců, určitě tyto doplňky kdysi nebyli k dispozici a nechce se mi věřit, že by ektomorfi byli např. v 19 století odsouzení navždy na hubenou postavu.
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kde jsi zjistil tech 622.5 ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 12:44 pm    Předmět: Re: jak je možné jíst tolik sacharidů? Odpovědět s citátem

johndelamax napsal:
nechce se mi věřit, že by ektomorfi byli např. v 19 století odsouzení navždy na hubenou postavu.

Myslel jsem, že mě už jen tak něco nepřekvapí... doufám, že to je nějaký vtip, který jsem nepochopil.

K hlavní otázce: Proč vůbec chceš jíst podle toho co si se někde dočetl?
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
kde jsi zjistil tech 622.5 ?

Že by 7,5 * 83, jak píše?

johndelamax - v 19. století asi nikdo neřešil, co je za -morfa a kolik g sacharidů, s přesností na jedno desetinný místo, by měl jíst. Doporučoval bych to samý

Naposledy upravil Fangorn dne čt červen 05, 2014 1:23 pm, celkově upraveno 1 krát
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz uz sis to tak vsechno pekne spocital, tak zkus snizit sachry na 400g a navys to o 100g tuku
johndelamax

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:

kdyz uz sis to tak vsechno pekne spocital, tak zkus snizit sachry na 400g a navys to o 100g tuku

ale proč?

jinak mám to odsudto: edit, viz pravidla fóra

jíst to chci, aby mi nějaký ten sval narostl...
Pitkin

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johndelamax napsal:
karlwanhov napsal:

ale proč?

jinak mám to odsudto: edit, viz pravidla fóra

jíst to chci, aby mi nějaký ten sval narostl...

Protože gram tuku má oproti sacharidům dvojnásobnou dávku energie.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
johndelamax

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm...takže to je jedno, zda budu jíst sacharidy nebo tuky? jsem četl dost článků ale mám v tom furt hokej...
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryze ma cca 80gsacharidu na 100gvahy a ne 25 !
Viper007

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:

syrova ryze ano, ale asi nebude chroupat syrovou ryzi, aby se do nej vic veslo :)
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viper007 napsal:
Jirka24xx napsal:

syrova ryze ano, ale asi nebude chroupat syrovou ryzi, aby se do nej vic veslo :)

No vis ono se to da uvarit a porad to bude mit 80/100 :D jen tam bude voda (ta se nepocita ) pocitas ziviny za studena takze kdyz chce typek 660+- g sachru da si 5x dene 120 g ryze a na snidani vlocky ma "vyhrano"
Viper007

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:
Viper007 napsal:
Jirka24xx napsal:

No vis ono se to da uvarit a porad to bude mit 80/100 :D jen tam bude voda (ta se nepocita ) pocitas ziviny za studena takze kdyz chce typek 660+- g sachru da si 5x dene 120 g ryze a na snidani vlocky ma "vyhrano"

ja vim jak to myslis, jasne ze varenim se sacharidy z ryze nevyvari
ale varenim ryze natahne vodu, zvetsi svuj objem i hmotnost (pry zrhuba na trojnasobek), takze 100g varene ryze opravdu nema 80g sacharidu

a jelikoz borec ma problem do sebe nasoukat dostatek jidla, aby splnil nejaky cil prijatych sacharidu, tak mu, bohuzel, nepomuze vedomi, ze 1,5kg varene ryze bylo pred varenim vlastne jen cca 500g .)
johndelamax

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenže 5x120 g rýže = s vodou 5x300g rýže, což jde do objemu a nedá se tudíž sníst. hele, nemáte tady nějaký dobrý článek o tom? mám pocit že jsem za blbce, ale já si ty dávky nevymyslel
riker

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. ryze se vazi za syrova, takze ma 80g sacharidu na 100g

2. vykasli se na nizkotucny diety, ty stejne nefungujou, a kdyz potrebujes do sebe dostat vic kalorii tak radsi pridej tuky.
Viper007

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johndelamax napsal:
jenže 5x120 g rýže = s vodou 5x300g rýže, což jde do objemu a nedá se tudíž sníst. hele, nemáte tady nějaký dobrý článek o tom? mám pocit že jsem za blbce, ale já si ty dávky nevymyslel

davky sis nevymyslel, ale vycetl ze clanku, kde je mimo jine napsano, ze ti neporostou svaly pokud prijmes byt o 1g sacharidu mene nez 7,5g * TH
ty si to muzes na par tydnu vyzkouset a pak si to zvysit/snizit podle vysledku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak je možné jíst tolik sacharidů? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: