Růst a pokles váhy, nedostatek energie.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Růst a pokles váhy, nedostatek energie.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Růst a pokles váhy, nedostatek energie.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rorschach

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 9:57 pm    Předmět: Růst a pokles váhy, nedostatek energie. Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neprošel podobnou situací jako já nebo jestli někdo aspoň neví jak ji řešit. Takže k věci.

Váha se mi houpe v rozmezí 5-8 kilo. Normálně jsem měl 100 kilo v průměru a houpalo se to 98-101, takže ty 2-3 kg nahoru dolů...náhle jsem zhubl dokonce 4 kila tedy na 96 a ještě když to lítá v rozmezí 5-6 (90-96) nad 96 se nedostanu, tak už to něják nedávám a to se stravuji a dělám vše stejně jako předtím.

Potom když si dám noční protein, tak se mi chce hned po chvíli na WC (cca 20 minut).. to se mi nikdy nestalo předtim. Prostě to tělo tak něják vstřebalo vše co bylo potřeba a nazdar a nyní to proletí bezvýsledně. ZDŮRAZNUJI, že předtim jsem nepil třeba 5 litrů vody atd.

Ve fitku se můžu udřít jak kůň, ale necitím to "právé" napumpování jestli mi rozumíte. Prostě mám pocit že bych mohl cvičit celý den například tricepsy, ale k jich optimálnímu napumpování nedojde, ani při zkrácených pauzách a i při více opakování. K únavě docházi tim že už prostě se najednou zastaví jako kdyby došel benzín u auta... ale po minutě zase zvládnu bezproblému další série a další cviky opět do vypnutí. Těžko se to popisuje, ale snad to aspoň někdo pochopí :D

Po fitku druhý den jsem se citil dobře, a všechny partie, které jsem odcvičil byly takové foremné, že tam byl nějáký sebemenší výsledek znát. Ale nyní než příjdu domů, tak už jsem splasklej jak já nevim co a druhý den se citím jako kdybych necvičil tak 2 měsíce. Svaly nebolí, jsou naprosto uvolněný vypnutý.

Tento problém už trvá cca 2 měsíce a já stále nevím v čem by mohl být problém, takže jakýkoliv názor příjmám a doufám, že se najde rešení, díky :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pocit zizne nemivas? to mocesni je jen po proteinu nebo celkove? Napada me treba cukrovka, ale pricin muze byt samozrejme mnoho, to jen strilim od boku. Nejake dalsi at uz mene vyrazne problemy nepozorujes?
Byl jsi v posledni dobe na lekarske prohlidce? Travici obtize nebo tak neco nemas ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 10:13 pm    Předmět: Re: Růst a pokles váhy, nedostatek energie. Odpovědět s citátem

Jak dlouho cvičíš a kdy jsi naposledy obměnil trénink?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rorschach

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pocit zizne nemivas? to mocesni je jen po proteinu nebo celkove? Napada me treba cukrovka, ale pricin muze byt samozrejme mnoho, to jen strilim od boku. Nejake dalsi at uz mene vyrazne problemy nepozorujes?
Byl jsi v posledni dobe na lekarske prohlidce? Travici obtize nebo tak neco nemas ?

Právě že pocit žízně nemám, ani jak se říká "vlčí hlad" taky ne, jen se najim ale zase se citím takovej prázdnej, ale aspon trošku citim že jsem něco snědl. A testy, měnil jsem si lékaře a tam mi dělali nějáký testy, myslim že celkové a nic zvláštního se tam nenašlo. Zkoušim vitamíny, minerály atd. Doufám že to nebude štitnou žlázou.
Rorschach

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 11:29 pm    Předmět: Re: Růst a pokles váhy, nedostatek energie. Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Jak dlouho cvičíš a kdy jsi naposledy obměnil trénink?

2 roky a snažim se obměňovat treningy. Každý měsíc nebo 2 si pozměnim trošičku treningový plán. Jednou si jezdim kruháče, podruhé zase těžší váhy, méně opakování.... v tom problém s váhou nebyl až najednou přišly tyto výkyvy.
Rorschach

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rorschach napsal:
Draper napsal:

Právě že pocit žízně nemám.. jen se napiju trošku a už to zase letí všechno ven a celkově tedy ne jenom po proteinu.. u něj mě to akorát překvapilo.... ani jak se říká "vlčí hlad" taky nemám, jen se najim ale zase se citím takovej prázdnej, ale aspon trošku citim že jsem něco snědl. A testy, měnil jsem si lékaře a tam mi dělali nějáký testy, myslim že celkové a nic zvláštního se tam nenašlo. Zkoušim vitamíny, minerály atd. Doufám že to nebude štitnou žlázou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: