|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
Z pohledu mikrobiologa v ničem. Já řeším jen přítomnost/ nepřítomnost bakteriální mikroflory ať s pozitivním nebo negativním dopadem na člověka. V moči by žádné bakterie neměly být (u zdravého člověka v středním proudu moči), tj. pro mě je tato tekutina jeden z vyšetřovaných materiálů nemocných lidí, jinak mě absolutně nezajímá.
Dokonce existuje fekální bakterioterapie, kdy jsou ze stolice připraveny pacientovi vakcíny, které pak pije např. zamýchané v jogurtu...prakticky filtrované exkrementy (ne nějak extra filtrované) v jogurtu - to už je hardcore. Můžeš mít dokonce stolici od příbuného dárce zpracovanou na vakcínu. Ve stolici jsou různé "imuno modulátory", které zvyšují, povzbuzují, posilují imunitu pacienta. Je tam dokonce i docela vysoká úspěšnost léčby - přeš 60 %.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: út červen 03, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
rando si stejne zase zalozi novej profil, jako uz asi 3x
ale jako staci, zakladal sem to tema abych se dozvedel o super letnich limonadach a skonci to u toho proc je dobry pit vlastni moč, fakt dekuju _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st červen 04, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
Nebanovat...bude si připadat jako mučedník a jen ho to nakopne _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 04, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | Nebanovat...bude si připadat jako mučedník a jen ho to nakopne | Byl bych nerad, kdyby ho někdo nakopl.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st červen 04, 2014 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po červen 09, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
Zní to jako blbost ,protože se v tom parnu nedoporučují kofeinové nápoje,
ale zajímavé je že
tradičními nápoji obyvatel pouště je velmi sladký čaj. Berbeři a Tuaregové ho pijou zelený, beduíni Arabské pouště zase černý ,asi si nepřečetli doporučení našich odborníků
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po červen 09, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
ale zajímavé je že
tradičními nápoji obyvatel pouště je velmi sladký čaj. Berbeři a Tuaregové ho pijou zelený, beduíni Arabské pouště zase černý ,asi si nepřečetli doporučení našich odborníků |
Kdyby jsi viděl co pijí za vodu, možná by jsi jí také radši pil převařenou a ochucenou čajem. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po červen 09, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
ale zajímavé je že
tradičními nápoji obyvatel pouště je velmi sladký čaj. Berbeři a Tuaregové ho pijou zelený, beduíni Arabské pouště zase černý ,asi si nepřečetli doporučení našich odborníků |
Proč ne, já se z čaje v horku nejvíc napiju,z čaje a vody, akorát toho slazení moc teda nemusím, jen tak z lehka...a k těm kofeinovým nápojům...denně dám v práci tak 2-3 ledové kávy a naprosto v pohodě...a "pozor" to piju kávu na kreatin a to jsem slyšel mnohokrát, že se účinek prý nuluje...nepřijde mi to tak :)) _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po červen 09, 2014 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | arkan napsal: | V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
ale zajímavé je že
Kdyby jsi viděl co pijí za vodu, možná by jsi jí také radši pil převařenou a ochucenou čajem. |
To bych teda raději taky nepil, ale kdysi jsem pil čaj v čajovně v ALMA ÁTĚ , silnej, černej
moc nechutnal, ti chlapi tam sedí snad celej den , no když je přes 40 ve stínu tak co jinýho mají dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po červen 09, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | arkan napsal: | V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
ale zajímavé je že
Proč ne, já se z čaje v horku nejvíc napiju,z čaje a vody, akorát toho slazení moc teda nemusím, jen tak z lehka...a k těm kofeinovým nápojům...denně dám v práci tak 2-3 ledové kávy a naprosto v pohodě...a "pozor" to piju kávu na kreatin a to jsem slyšel mnohokrát, že se účinek prý nuluje...nepřijde mi to tak :)) |
Kreatin -kofein , jedná se asi ze zdravotního hlediska spíš , diuretikum versus retence vody.
Ale já to dělám zrovna jak ty , mě se taky nezdá že by se účinek co se týče síly a objemu nějak snižoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po červen 09, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | | MikTek napsal: | | arkan napsal: | V těhle horkých dnech ,piju "MAGORÁK", silný černý čaj s cukrem,k tomu minerálky,
ale zajímavé je že
Proč ne, já se z čaje v horku nejvíc napiju,z čaje a vody, akorát toho slazení moc teda nemusím, jen tak z lehka...a k těm kofeinovým nápojům...denně dám v práci tak 2-3 ledové kávy a naprosto v pohodě...a "pozor" to piju kávu na kreatin a to jsem slyšel mnohokrát, že se účinek prý nuluje...nepřijde mi to tak :)) |
Kreatin -kofein , jedná se asi ze zdravotního hlediska spíš , diuretikum versus retence vody.
Ale já to dělám zrovna jak ty , mě se taky nezdá že by se účinek co se týče síly a objemu nějak snižoval. |
Souhlas, ale stejně jak začla vedra tak piju cca 6 l vody/čaje + něco menšího okolo v podobě té kávy, mléka ve vločkách ovoci atd...takže i při tom zvýšeném vyloučení, se to cca vybalancuje, barva moči je ok, takže ledviny si chrochtaj a to je základ _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po červen 09, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
vodu s chloridem horecnatym
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|