Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekna pani (takovou si ani nezaslouzis)

Jinak k dotazeni symetrie zbytku tela k tem monstroznim lytkum ti doporucuju mesicni ozdravny pobyt v Dachau
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spekoune nemám slov!

Dnes mini dřep + lehko benč. Benč ostatně jako vždy poslední dobou lehce... už mě to sere...

Dřep
3 x 5 x 130 kg

Benč
5 x 3 x 120 kg
u benče jsem zjistil, že mě to bolí mín z menšího počtu opakování s ,,těžší" vahou než pumping s pidi vahama. Podle mě nějaká šlacha.

Světlomet dřep 5 x 5 x 40 kg benč 5 x 5 x 30 kg
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tome, náhodou, dobré lýtka, ja mám, bez srandy, dvakrát menšie...
keba

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
tome, náhodou, dobré lýtka, ja mám, bez srandy, dvakrát menšie...

To by si neměl nohy

Tom má lýtka hodně vysekaný
Turakam

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ved to tak aj vyzerá, že mám stehná, potom dve paličky, no.
spekounP

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Spekoune nemám slov!

hele já jsem na tom s lejtkama dost podobně, dneska jsem měl po dlouhý době kraťasy a kompresní černý podkolenky a připadal jsem si jak masová koule na dvou špejlích.
Možná by jsi měl zavolat Big Johnovi, kde sehnal ty epesní merunoidní implantáty, který má místo lýtek
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame, jestli máš ještě menší lýtka než já, tak máš místo nohou namontované tohle:

Protože menší než já už nejde mít.

Spekoune, to je něco, vid? A to je snad v životě necvičil... No jo no, někdo to má naděleno z hůry. :-)

Keba, přece víš, že je nemám vysekané, ale osekané!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus, dnes:

Tahy sumem, klasikou, v dresu i raw
vůbec nebudu přehánět, když řeknu, že jsem šel asi 10 nástupů na 250.

Příští týden chci jít závodit na Bořislavského Giganta v pozvedu. Dnes jsem měl v plánu zkusit dres a vymyslet nějakej základ. Minulý týden u Slavoje 270 sumem raw na pohodu, ale celý týden mě z toho bolely kyčle. Naivně jsem si myslel, že dnes tak nějak půjdu v dresu a bude to raketa. Mám tu dresy dva, stejný typ jen rozdílné velikosti a i když to trochu nechápu, dostal jsem se do stavu, že mi nějak nesedí ani jeden. V menším se nemůžu ohnout a větší mě pořád hází před činku, že vůbec nejsem schopnej zabrat. Zkusil jsem to ve větším i klasikou, ale to mi sebralo sílu totálně, že jsem 250 ani neodlepil. Takže nakonec jsem se nasral, dres dolu a klasikou 250 raw nejlehčí pokus. Ale víc jsem už nepokoušel, protože už jsem dost cítil záda.

Takže příští týden půjdu klasikou raw po asi 4 letech opět na soutěži. Uvidíme co z toho vypadne, doufám že nevypadne plotýnka. Základ ještě promyslím, ale asi kolem těch 250 to nechám.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čus, sobotní trénink:

Benč
40 x 20 kg
20 x 40 kg
20 x 60 kg
10 x 80 kg
10 x 100 kg
10 x 120 kg
pořádně jsem to prohřál a dalo se.. Se 120 už to teda zase trochu tahalo, ale nic strašnýho. Radši jsem to výš nehnal.

Tlaky na šikmé s JČ
20 x 30/30 kg
3 x 10 x 40/40 kg

Světlomet šel dnes poslední a zároven jen druhý trénink tahů po půlroční pauze před soutěží příští sobotu. Šla už jen jedničky do 1 x 100 kg. Lítalo to hezky, víc jsem jí radši nenechal. Rozbalí to až na soutěži, ale stejně jí nechci nechat jít zbytečně něco moc těžkýho. Přece jen není natrénováno nic, tak aby nebyl nějake průser hned.

Pak benč 10 x 30 kg, 8 x 35 kg, 5 x 40 kg
Tlaky na šikmé 3 x 10 x 10/10 kg

Dobrý, dělá mi radost. :)

Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyřídil pozdrav Pavlovi,Nevím proč ale mám tě nazývat Jitrice
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe, rozumím! to je v pohodě!

jinak jestli chceš, někdy můžem dát trénink u nás, mohli by jste dojet i s Ochlupinem!

Dnešní trénink

Sumo dřep
10 x 60 kg
6 x 100 kg
3 x 160 kg
2 x 210 kg
2 x 250 kg
2 x 270 kg
od 210 v briefs. Lepší se to, od minula obrovskej skok kupředu, docela pohoda, ale víc jsem nešel. I když jsem to před tréninkem necítil, ještě mám dost dobitý záda z tahů. Ale mám menší problém. Zjistil jsem, že bych potřeboval ještě trochu širší postoj než v kleci. Což je teda ted docela oříšek. Musíme vyrobit monolift. Jinak to dál nepůjde.

Tlaky ramena v sedě s JČ
30 x 10/10 kg
20 x 20/20 kg
3 x 15 x 30/30 kg

Rameno stroj
3 x 15-12 x 40-50 kg

Dobrý.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dnes jen benč:

20 x 20 kg
20 x 40 kg
20 x 60 kg
20 x 80 kg
5 x 100 kg
2 x 120 kg
2 x 130 kg
2 x 140 kg
2 x 150 kg
3 x 150 kg
4 x 150 kg
5 x 150 kg
8 x 130 kg
10 x 110 kg

takže... rameno obrovský zlepšení od minula... chtěl jsem jít nějaký ,,těžší" dvojky v rámci možností co rameno dovolí... myslel jsem že bych dal třeba 5 x 2 x 130 kg, ale dal jsem 130 a nebolelo.. tak jsem prubnul 140... když jsem dal dvojku se 150 a zjistil jsem, že mi to pořád nebolí, tak mi přišlo líto dát jen dvojku no a zastavil jsem se teda na 5 x 150, což už bylo po delší době minibenčů teda asi dnešní max.. pak jsem to shodil trochu dolů, ale už to bylo všechno těžký...

to byla ta dobrá zpráva, ted ta horší... ráno jsem se vzbudil s totálně zatuhlýma zádama a za celý den se to jen a jen zhoršuje... mám z toho hrozný nervy... já nemůžu mít prostě jediný týden před soutěží klid... snad se to dá dohromady, nějak to vůbec nechápu od čeho to může být... připadá mi to až směšný, protože rameno mě takhle rozbolelo taky z ničeho nic, dnes rameno nebolí a najednou bolí záda... no to se z toho po...
ripperr

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poriadne nebenchuješ a potom také výkony, superrr .. u mna to nefunguje ani tak či benchujem alebo nie, stále prd dávam .
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
poriadne nebenchuješ a potom také výkony, superrr .. u mna to nefunguje ani tak či benchujem alebo nie, stále prd dávam .

díky. Jsem sice spokojenej, že jsem odjel aspon tohle a že si bolavý rameno dá už snad oraz, ale se 150 kg jsem dal vloni 10 opáček, takže mě to zas nějaký wow nepřijde. Ale zase na druhou stranu jak říkáš, dlouho jsem nemohl nic nad 120 kg, takže na tu bídu to zas tak na prd asi není.

A serou mě záda. Dnes proběhla nějaká menší masáž a sauna, tak to trochu povolilo, ale žádnej šlágr to není. Snad se to do soboty umoudří...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslední hlášení. Takže nějaká úleva se moc nekoná, dneska jsem to zase namohl v práci. Radši zítra půjdu sumem (nevím jestli v dresu, zkusím ho znovu v rozcvičovně) fakt ty záda necítím dobře. Takhle nervní jsem před soutěží nebyl dlouho... Gott mit mir!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: