|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
V době dnešních internetových podvodů by tohle byl velice snadný způsob jak z lidí vymámit osobní informace. Celek bych i zvážil nějaká opatření, aby pověřená osoba byla nějak "omrkovaná" webem.. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Já jsem psal v čas, ale ve zprávách mám že se to nedoručilo. Nevím proč to?! : ( Vše sem poslal ok |
V nedoručených je to do té doby, než si to přečte, buď v klidu, určitě to došlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Fakt by mě zajímalo proč se moje zpráva nedoručila, když jsem ji poslal v čas... Klidně vám dám screen
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Všichni je máme nedoručené, tak se už nestrachuj _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ja jen že by mě nasralo když už bych asi potřetí promarnil šanci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 8:23 pm Předmět: fakt |
|
|
Myslím, že kdyby to byl podvod, tak by už dávno Ronnie zakročil. Já mam PM také dosud v nedoručených a čekám na vyjádření. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ondra je kolega, co se u nás stará o reklamu a marketing. Mně se nějak nedostává času poslední dobou, tak to tu vzal za mě. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 11:19 pm Předmět: Nový kolega |
|
|
Jak píše Martin, vypomáhám teď se vzorky. Možná jsem měl více představit situaci, mohlo to být trochu matoucí, ale zase díky tomu, že jste reagovali pomaleji a zdrženlivěji, akce trvala déle a měl tak šanci stihnout to skoro každý. Příště to budu pravděpodobně opět já, tak už budete vědět, že je vše v pořádku.
Jinak ještě jsem nikomu neodepsal, zpráv je hodně, odepíši v průběhu víkendu. Každý, kdo zprávu zaslal, dostane vzorky, nebojte se.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:35 am Předmět: vzorky |
|
|
Chtěl bych poděkovat Martinovi za poslání vzorků proteinů Whey core 100 příchuť pistácie, čoko-třešeň a sušenka. Díky i jeho celému týmu, kteří se na tom nemalou měrou podíleli.
Takže i přesto že není protein instantní (v dnešní době docela mínus pro tenhle protein) to není tak moc důležitý, stačí delší chvilku šejkrovat v šekjru se vytvoří větší pěna, která za chvilku opadne. Je potřeba mít sítko s menšíma dírkama nebo dýl šejkrovat, aby se nezůstaly hrudky. Kdo má rád sladší proteiny bude moc spokojený, protože chuť je podle mě až moc sladká. Ale pro 80% cvičenců a tady na shopu kupujících to bude vyhovující. Klasika kombinace koncentrát + isolát = dobrá volba pro doplnění denní dávky proteinu pro tělo. Na druhou stranu, jsou na shopu lepší proteiny (složením), tak si myslím, že bych já volil jiný druh proteinu. Nejsladší byla sušenka, pistácie byla chutná, nejvíc mě chutnala příchuť čokoláda-třešeň, téhle bych dokázal vypít celé balení za pár dnů. Ještě by mě nemusela být špatná příchuť banán, borůvka a ledová káva. Takže v závěru shrnutí - protein který je dobrý a může být používán velkým množstvím trénujících cvičenců.
Ještě jednou díky Martinovi a jeho partě, že byli ochotní si dát tu práci a poslat zdarma několik vzorků. Vážím si vašeho přístupu pro nás. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou jsem taky vyzkoušel několik "nových produktů", tak bych se rád podelil o zkušenosti.
Od Ronnieho jsem dostal několik vzorků proteinu od Extrifitu WPC80, za co moc děkuji. Všechny příchutě mi chutnali, rozpustnost perfekní, protein nepění, nedělají se hrudky. Určitě se k němu budu rád vracet.
Tešil jsem se na nový instantní protein od ProMinu a musím říct, že nezklamal. Kdo má rád sladší proteiny, určitě si pochutná. Rozpustnost perfektní, bez hrudek, nepění. Taky se k němu rád vrátím.
Poslední z testovaných proteinů byl "nový" Core80 od Nutrendu. Zde bohužel došlo opravdu pouze ke změně obalu. Chuťově mi přípomíná starý dobrý Laktofit, hodně pění, dělá malé hrudky (když se zašejkuje opravdu hodně, tak se rozpustí, ale když je člověk rozmazlen instatním, nechce se mu "onanovat" půl minuty  ). Chuť příjemná, ale v žaludku je "cítit". Tento pocit bude asi z vyššího množství pěny z proteinu.
Posledním produktem co jsem zkoušel byl HellGell, příchuť jablko. Chuťově mi to překvapivě chutnalo, ale to bylo asi vše  . O nějaké pumpě se nedalo vůbec mluvit (s porovnání třeba s C4) a baštění gelu přímo ze sáčku mi přijde hardcoce, ne moc hygienické. _________________ ke stihlosti se musis prozrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
Dekuju taky za vzorky od Nutrend, pridam nejaky feedback.
Predne nechapu jak takova firma nemuze nedelat instantni protein, jasne vsude se pise ze neni instantni, ale stejne pokud to ma konkurence, tak je to imho velka nevyhoda, ja bych si to pro toto asi nekoupil. Zarazilo me i mnozstvi ecek a ten odpenovac. Zas je to argument pro jinou vychozi proteinovou surovinu, kdyz se neda lehce rozmichat a peni jak svina, proc nepouzit jinou.
Gainer sel rozmichat lip, ale taky zadna slava. Mel sem dojem i vetsiho chemickeho rezidua v chuti.
S chuti jsem jinak nemel problem, semo tamo byl chemicky ocas, ale co clovek ceka kdyz si poridi produkt plny e-cek. Stravitelnost v pohode, gainer i protein.
Suma sumarum 5/10 produkt nekoupim, ale sve lidi si, uz pro tu reklamu, urcite najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
Taky velice dekuji za vzorky :)
Tak pojdme na to, i kdyz ronnie psal, ze se nejedna o protein instantni, tak s rozpusnosti jsem nemel vubec problem. Taky se neobjevily zadne problemy s travenim, tohle hodnotim celkem na vybornou. A ted k prichutim.
Dostal jsem 3x protein a 3x sacahrid
Proteiny:
Choco-chery - super
Biscuit - nic moc :-/, nekomu chutnat bude, ale me teda vubec
A tusim, ze pistacie - super
Sacharid:
Choco - opet super
Biscuit - zase podobna chut tomu proteinovemu, ale tady ten byl lepsi
A posledni prichut dam az po treningu.
Co se tyce celkoveho hodnoceni, tak mi tady u tech prichuti proste neco chybelo, vzorky od extrifitu byly prichuti pro me o kousek vyse. Tady nebyla ani jedna chut, kterou bych si zapamatoval a chtel koupit, tak jako u boruvky od extrifitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|