Svalova dysbalance

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Svalova dysbalance  Úvodní stránka -> Trénink -> Svalova dysbalance
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:35 pm    Předmět: Svalova dysbalance Odpovědět s citátem

Ahoj,

mel jsem nedavno zanet v ramenu, presneji nejake slachy ktera se upina z lopatky na rameno, pomohl mi az obstrik a beru jeste aulin, jeste to teda obcas boli malinko kdyz zvednu ruku a zatnu, fyzioterapeut mi zjistil, ze mam o dost niz to rameno i lopatku na stejne strane, a tim se mi ta slacha pretezuje, mate nekdo zkusenosti s necim podobnym? Nevim jestli bych mohl jit cvicit do fitka, ne zadny tezky vahy, spis bych dal vic 12-15op., a zameril bych se treba i na ty mezilopatkove svaly. Budu rad za kazdej tip nebo radu. Uz jsem necvicil pres 2 mesice a uz me to depta.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemam zkusenost presne s timhle, ale s podobnyma vecma a vim jak to dokaze cloveka nasrat, kdyz musi na dlouho vynechat trenink

bavil ses s nim o treninku? jestli se to casem nejak nesrovna a od kdy muzes zacit cvicit? Ze zacatku to urco bude chtit lehce jak sam pises a cviky ohledne ramen bych nechal na jednoruckach, u VC bych mel strach, ze bude jedna strana zabirat vic... zkus pohledat na netu, nebo cekej jestli nekdo tady z fora nemel podobny problem
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, já mám pro změnu kratší nohu o necelé 2 cm. Díky tomu pokřivenou páteř a lehce se přetíží levé spodní záda.Nějaké úpony těsně nad zadkem.

Cvičit se v pohodě dá,jen se musí hodně hlídat regenerace a nervat to moc přes hranu.
Když se to ozve a začne to bolet,stačí vynechat pár treninků než se to upraví.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 9:29 pm    Předmět: Re: Svalova dysbalance Odpovědět s citátem

haluzinhoo napsal:
Ahoj,

mel jsem nedavno zanet v ramenu, presneji nejake slachy ktera se upina z lopatky na rameno, pomohl mi az obstrik a beru jeste aulin, jeste to teda obcas boli malinko kdyz zvednu ruku a zatnu, fyzioterapeut mi zjistil, ze mam o dost niz to rameno i lopatku na stejne strane, a tim se mi ta slacha pretezuje, mate nekdo zkusenosti s necim podobnym? Nevim jestli bych mohl jit cvicit do fitka, ne zadny tezky vahy, spis bych dal vic 12-15op., a zameril bych se treba i na ty mezilopatkove svaly. Budu rad za kazdej tip nebo radu. Uz jsem necvicil pres 2 mesice a uz me to depta.

Mám také jednu lopatku níže než druhou. Chce to zjistit důvod dysbalancí a odstranit je. Pokud to jde.
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
nemam zkusenost presne s timhle, ale s podobnyma vecma a vim jak to dokaze cloveka nasrat, kdyz musi na dlouho vynechat trenink

bavil ses s nim o treninku? jestli se to casem nejak nesrovna a od kdy muzes zacit cvicit? Ze zacatku to urco bude chtit lehce jak sam pises a cviky ohledne ramen bych nechal na jednoruckach, u VC bych mel strach, ze bude jedna strana zabirat vic... zkus pohledat na netu, nebo cekej jestli nekdo tady z fora nemel podobny problem

no fyzioterapeut mi rekl ze necvicit a ortoped mi rekl ze muzu lehce ze, tak ja se priklanim k nazoru ortopeda a zacnu zitra nohama lehce jinak mam rehabilitacni cviceni na doma, cvicim 3x tydne, a tata mi dnes dokonce rekl po tydnu ze se mi to zlepsilo, tak uvidime no.. v utery jdu k fyzio zas

Rychle na stránku:

Přejdi na: