firma Amix

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - firma Amix  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> firma Amix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 5:02 pm    Předmět: firma Amix Odpovědět s citátem

co říkáte na firmu Amix, jak je to s kvalitou výrobků, nějaké bližší informace o této firmě , spokojenost s jejíma výrobkama a zda bude na ronnie.cz jejich sortiment
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vittus

PříspěvekZaslal: po květen 14, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravíčko, nemáte někdo zkušenost s Amix SyneMax? Jedná se o spalovač na bázi kofein-synefrin-vrba. Hodnoty látek vypadají OK
Criss

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč vlastně Ronnie nenabízí suplementy od Amixu? :)
zejména jejich IsoPrime CFM je hodně vychvalovaný v poslední době..
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už jsem jednou ronnie.cz psal jestli neplánuje Amix zařadit do nabídky a napsali mi že ne.. ale proč to nevím
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vim ze psal o sice FA, ale treba to bude podobne...no, pry dostal vyhodnou nabidku k prodavani FA, ale odmitl... v eshopu je pry i tak moc veci, skladovani neni jednoduche etc.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc? Protoze ronnie.cz je extrifit. Nekomu to jeste nedoslo? Ovladne se cely trh. Mozna neco jako reflex nebo scitec aby se nereklo ale nebudou sem tlacit konkurencni cechy jako Amix nebo Polaky FA. Nehlede na to ze Amix je napr na me draha znacka...
TheCory

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Proc? Protoze ronnie.cz je extrifit. Nekomu to jeste nedoslo? Ovladne se cely trh. Mozna neco jako reflex nebo scitec aby se nereklo ale nebudou sem tlacit konkurencni cechy jako Amix nebo Polaky FA. Nehlede na to ze Amix je napr na me draha znacka...

Nevím, proč se kvůli tomu přete. Ten kdo tady nakupuje, tak ví, že se zde upřednostňují značky Extrifit, Nutrend a Survival. Myslím, že lidem zde chybí více jiné značky, než Amix, ale kdo je nespokojen, může jít přece jinam. Já tady nakupuji kvůli vstřícnosti majitelů, zaměstnanců, i když jinde bych třeba ušetřil. :-)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
RavenStalker napsal:

Nevím, proč se kvůli tomu přete. Ten kdo tady nakupuje, tak ví, že se zde upřednostňují značky Extrifit, Nutrend a Survival. Myslím, že lidem zde chybí více jiné značky, než Amix, ale kdo je nespokojen, může jít přece jinam. Já tady nakupuji kvůli vstřícnosti majitelů, zaměstnanců, i když jinde bych třeba ušetřil. :-)

Asi tak.
Drvostep

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:

Zrovna Amix je děsnej shit a FA hraje spíš na cenu a jejich polská kvalita je dost nahraně.Tady je mrak značek a že ronnie tlačí český značky by se jinde nazývalo patriotstvým,ale tady čest a hrdost mezi lidma není.Mohli by zlevnit,ale zrovna Survival např. je naprosto unikátní v poctivosti dané menším objemem výroby.
Amix každý zkusí jen jednou a potom už radši pije syrový vejce
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:

Zrovna o tomhle produktu jsem tu nedávno psal, byť jsem ho nejmenoval. V nabídce mít Amix určitě nebudeme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Criss

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Criss napsal:

Zrovna o tomhle produktu jsem tu nedávno psal, byť jsem ho nejmenoval. V nabídce mít Amix určitě nebudeme.

Děkuji moc :) to mě nenapadlo...Vychvalují jej totiž ti, co bych u nich o odborných znalostech nepochybovala.. (nebudu jmenovat konkrétně, ale jistě všichni vědí, který konkurenční server v čele se dvěma pány mám na mysli)

Naposledy upravil Criss dne po červen 16, 2014 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Criss napsal:

Řekl bych že uživatel proteinu může pousoudit tak to jestli se z něj pos*al nebo ne a jak se rozmíchá nebo voní. To je tak vše, jeslti je někde něčeho o pár gramů více nebo méně je celkem putna a o 2cm přes bicák víc nepřidá žádná značka proteinu oproti jiné
Značka potom možná hraje větší roli v tom jakého kulturistu chcete podporovat, podle toho s kým má smlouvu
Bara

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Criss napsal:

Řekl bych že uživatel proteinu může pousoudit tak to jestli se z něj pos*al nebo ne a jak se rozmíchá nebo voní. To je tak vše, jeslti je někde něčeho o pár gramů více nebo méně je celkem putna a o 2cm přes bicák víc nepřidá žádná značka proteinu oproti jiné
Značka potom možná hraje větší roli v tom jakého kulturistu chcete podporovat, podle toho s kým má smlouvu

No jasně..a Wolf by to nenasypal ani čuníkovi v chlívku Jednou jsem ochutnal ten protein 85 pro a myslel jsem,že se mi vrací zvratky po pařbě do krku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Spazik napsal:
Criss napsal:

No jasně..a Wolf by to nenasypal ani čuníkovi v chlívku Jednou jsem ochutnal ten protein 85 pro a myslel jsem,že se mi vrací zvratky po pařbě do krku

třeba ses jen přehmátl...
yura

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Amix ma fakt tak strasne ty proteiny? To se teda divim, co je tak tezkyho na tom udelat dnes dobrej proteinak. Pritom met dobrej protein, kterej lidem chutna je bych řekl docela zaklad pro tu znacku v dnesni době... Wolf s toho ale asi smutnej nebude. Tomu de hlavne op rachy, který mu posilaj na ucet a doplňky co dostava stejne nekomu prodava jako většina. Ikdyz proteinak by si taky urcite rad dal. Asi ma skrin plnou jinych znacek nez Amix no, docela ostuda heh..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - firma Amix Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: