Sacharidové vlny

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Sacharidové vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 11:39 am    Předmět: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Dobrý den mám 87kg a 189cm a mám na sobě celkem dost tuku. Jelikož jsem z vesnice nemáme tu žádnou posilku tak jdu obden jen břicho 8min cviky někdy intervalové cvičení jinak jízda na kole a když se přemůžu začnu i s během a potřeboval bych pomoc se sestavením jídelníčku tak abych co nejrychlejc hubl tuk ( ne svaly)
Taky co říkáte na takovýhle vlnění 50- 100 -200 nebo jestli není lepší 50 - 150 - 250 - 350 - 50 - 50 - 200 - 300. Jinak lidi klidně se rozepiště moc moc mi to pomůže. Klidně všechno co o vlnách víte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 11:54 am    Předmět: Re: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

rostahanzal napsal:
Dobrý den mám 87kg a 189cm a mám na sobě celkem dost tuku. Jelikož jsem z vesnice nemáme tu žádnou posilku tak jdu obden jen břicho 8min cviky někdy intervalové cvičení jinak jízda na kole a když se přemůžu začnu i s během a potřeboval bych pomoc se sestavením jídelníčku tak abych co nejrychlejc hubl tuk ( ne svaly)
Taky co říkáte na takovýhle vlnění 50- 100 -200 nebo jestli není lepší 50 - 150 - 250 - 350 - 50 - 50 - 200 - 300. Jinak lidi klidně se rozepiště moc moc mi to pomůže. Klidně všechno co o vlnách víte.

Sacharidové vlny jsou předsoutěžní dieta. Pro běžné smrtelníky je to nevhodné ,když to nastavíš špatně přijdeš o dost svalové hmoty ,které už teď máš málo a tuk ti stejně úplně nezmizí. Při neznalosti stravování po sacharidových vlnách se dostaví velký jo-jo efekt ,takže přibereš nazpátek a jediné co touhle celou dietou získáš je úbytek svalů a pár kilo tuku navíc.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:13 pm    Předmět: Re: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
rostahanzal napsal:

Sacharidové vlny jsou předsoutěžní dieta. Pro běžné smrtelníky je to nevhodné ,když to nastavíš špatně přijdeš o dost svalové hmoty ,které už teď máš málo a tuk ti stejně úplně nezmizí. Při neznalosti stravování po sacharidových vlnách se dostaví velký jo-jo efekt ,takže přibereš nazpátek a jediné co touhle celou dietou získáš je úbytek svalů a pár kilo tuku navíc.

A jak si mám sestavit jídelníček jako asi jako 2 se mi nejvíc zamlouvá dieta kdy budu jíst míň kj než vydám ale zase nevím jak to sestavit jako můj věk je 17 85kg a 189cm.
Bože je to tak těžký... podle nějaký tabulky na dietu mám příjmat 6500kj 135 bílkovin 178 sacharidů a 20g tuků
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedělej z toho vědu.....jez vyváženě a zdravě, vyřaď uzeniny, sladkosti, sladký pití, alkohol, smažený jídla.

měl bys jíst nějakých 10000kj, když seš na to počítání

dej si zhruba

1g tuků na 1kg tvé váhy
3g sachrů
1,5-2g bílkovin

spíš se donuť k tomu cvičení, běhu, posilování.
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
nedělej z toho vědu.....jez vyváženě a zdravě, vyřaď uzeniny, sladkosti, sladký pití, alkohol, smažený jídla.

měl bys jíst nějakých 10000kj, když seš na to počítání

dej si zhruba

1g tuků na 1kg tvé váhy
3g sachrů
1,5-2g bílkovin

spíš se donuť k tomu cvičení, běhu, posilování.

No právě já už jsem to takhle zkoušel ale já když nemám nějaký jídelníček tak prostě ztrácím pevnou vůli. Ale ten problém je že já chci mít vše dokonalý na 100% i to přes jídelníček a když celý den počítám jídelníček a hodím to na nějaký forum všichni k tomu něco mají tak si říkám jestli to má vůbec cenu :/ :)
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jídelníček si sestav, to už snad není tak těžký, ne?

hoď si jídla do www.kaloricketabulky.cz a hned víš kolik to má kj+S+B+T vše si tam nastav, tabulky ti to pohlídají.....

na snídani si dávej vločky s mlékem nebo vodou, kousek ovoce, jogurt např

svačina celozr. pečivo + šunka, vajíčko, sýr

oběd: maso, kopec zeleniny, příloha nejlíp rýže, brambory

svačina: tvaroh, nebo pečivo, zelenina.....vajíčko, cotagge

večeře: něco jako oběd nebo tuňák se zeleninou, omeleta + zelenina....
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
jídelníček si sestav, to už snad není tak těžký, ne?

hoď si jídla do www.kaloricketabulky.cz a hned víš kolik to má kj+S+B+T vše si tam nastav, tabulky ti to pohlídají.....

na snídani si dávej vločky s mlékem nebo vodou, kousek ovoce, jogurt např

svačina celozr. pečivo + šunka, vajíčko, sýr

oběd: maso, kopec zeleniny, příloha nejlíp rýže, brambory

svačina: tvaroh, nebo pečivo, zelenina.....vajíčko, cotagge

večeře: něco jako oběd nebo tuňák se zeleninou, omeleta + zelenina....

Děkuju ti, no ale stačí mí týdenní jídelníček a opakovat ho?
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stačí, když tě bude bavit jíst celkem to samý.....však můžeš různě střídat a měnit, zařaď luštěniny, dost pij, dost zeleniny, v podstatě ke každému jídlu, ovoce spíš dopoledne.
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
stačí, když tě bude bavit jíst celkem to samý.....však můžeš různě střídat a měnit, zařaď luštěniny, dost pij, dost zeleniny, v podstatě ke každému jídlu, ovoce spíš dopoledne.

*** ahy co říkáte na tohle mám váhu 85 kg
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to blbost

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi prosím řekni g sacharidů, tuků, bílkovin na /kg a kolik KJ denně mám sníst cca
Ale chci hubnout ale nechci 0,5kg za týden spíš víc třeba 1,5g.
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape tohle je diskuzní fórum a ne volejte věštce, bez vstupních údajů ti nikdo moc neporadí, A i když ti dám počet jednotlivých makronutrientů tak to stejně sám nesestavíš. Tady ti nikdo jídelníček sestavovat nebude, lidi za to dostávají docela slušně zaplaceno, takže se ti tady zadarmo nikdo nepřetrhne a osobně bych si to ani takhle na dálku netroufl sestavovat bez informací o tobě. Btw : ubírat na váze 1.5kg tejdně je nesmysl ,už se na ty reklamy o hubnutí nedívej.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za ochotu :)
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednu radu ti dám .
Najdi si někoho kdo tomu rozumí a nech si to sestavit ,sice to bude něco stát ,ale nebudeš se muset v tom plácat sám bez úspěchu.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
rostahanzal

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2014 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednu radu ti dám .
Najdi si někoho kdo tomu rozumí a nech si to sestavit ,sice to bude něco stát ,ale nebudeš se muset v tom plácat sám bez úspěchu.[/quote]

Jako omlouvám se že jsme byl doteď otravný já si to neuvědomoval spolíhal jsme na sebe že už konečně ty tuhy zredukuju ale 10 000 do jídelníčku to si nemohu dovolit.. :/
Jinak děkuju za reakce přeju hezký den.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidové vlny Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: