|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marine
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 2:52 pm Předmět: Rada se cvičením |
|
|
Zdravim, chtěl bych poradit se cvičením, co byste mi případně doporučili. Je mi 15 let, výška 176 cm, váha 70 kg a stravování nemám pořád stejný, takže to moc nepopíšu. Každopádně chtěl bych docílit zpevnění těla, břišáky a celkově svaly. Poslední měsíc chodím každý den běhat 3 km a potom si dám dohromady 60 kliků, 25 sedů-lehů a 20 přítahů na hrazdě a začal jsem chodit jednou týdně do posilovny (zatim 3x). Akorát mi příjde, že mám trochu větší prsa a špatně se mi toho zbavuje, což mě štve a nějaký ty tuky... tak jestli byste mi mohli pomoct typy cvičení, stravu, popřípadě nějaké doplňky stravy atd. Budu Vám vděčný. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 2:58 pm Předmět: |
|
|
Moc rychle bys chtěl úspěch
Z toho co jsi napsal Ti nejde poradit....
|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
A co přesně bych měl ještě popsat? (Nemám tolik zkušeností, tak mě neukamenujte :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
| marine napsal: | | A co přesně bych měl ještě popsat? (Nemám tolik zkušeností, tak mě neukamenujte :D) |
No 3x v posilovně a chtěl bys nějaké výsledky kromě bolesti svalů?
Mylím že by sis měl například promluvit s nějakým trenérem,Stejně info cos tu napsall (žádný jídelníček,žádný trénink atd.) je neúplný.
Cvič pravidelně,nauč se alepoň základní cviky a jez zdravě (nemyslím tím nejíst,jak si spousty lidí myslí)
V tom všem je cesta k úspěchu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Cvič pravidelně,nauč se alepoň základní cviky a jez zdravě (nemyslím tím nejíst,jak si spousty lidí myslí) |
No pravidelně cvičím každý den a stravu jsem si v poslední době taky trochu poupravil (omezení sladkostí a sladkých nápojů). Už cvičím delší dobu, ale takhle intenzivněji jsem začal asi před měsícem. Díky tomu mám větší ramena a trochu jsem ubral na tucích, ale pořád tam trochu jsou. Nejsem tlustej, ale prostě "se je za co chytnout" . Chtěl bych poradit ohledně břišáků...musím shodit tuky na minumum, aby tam bylo něco viděl nebo je nějaký způsob, jak "z tuků udělat svaly"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: po červen 16, 2014 12:51 am Předmět: |
|
|
Omez běhání a nějaké přihlouplé lehsedy, a dej 3x týdně fullbody v posilovně.
|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:19 am Předmět: |
|
|
Běhání omez tak, abys měl dost síly na fullbody  . Trochu ho tam klidně měj, třeba 3x týdně posilovna, 2x běhání.
Rýsování je záležitostí stravy. Pálit kalorie silovo-objemovým tréningem je rozumnější a dlouhodobě účinnější než prostě jen běhat. Protože čím víc svalů, tím víc kalorií spálí
Páteř si nepoškodíš, když se do toho pustíš zlehka a rozumě, a pomalu náročnější cviky s velkou činkou perfektně ovládneš. To naopak zádům prospěje. Jak to říkají týpci od kettlebellu, být slabý je nebezpečné
Co naopak zádům neprospěje, jsou lehsedy
|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Dobře, budu dělat full body a teď budou prázdniny, tak na to aspoň bude víc času  .
A ještě mám dotaz, koupil jsem si drink Nutridrink Compact Protein (omlouvám se, ale zatím jsem nemůžu dávat odkazy) nebo spíš někdo mi ho koupil...  a tam píšou, že to je hlavně po nemocích na podvýživu atd. Mě jsem o bílkoviny, ale zase u mě nejspíš převažuje endomorfní postava, tak se chci zeptat, jestli to je pro mě dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 2:27 am Předmět: |
|
|
No mrkni na složení, jsou tam nějaké bílkoviny, nějaké sacharidy, nějaké tuky, nějaké vitamíny...
Není to nic zázračného, skoro takový mléčný gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
A nějaký doporučení na proteinový nápoje nebo tak něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
pošli najprv svoj bežný jedálniček, a potom budeme riešiť doplnky, ktoré sú však v tvojom prípade bezpredmetné _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
marine
|
Zaslal: út červen 24, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
No já nemám stálý jídelníček. Ale tak mohl bych zkusit průměrný jídelníček: snídaně: chleba s máslem a marmeládou. svačina: toast se šunkou a sýrem. oběd: maso s přílohou (brambory, rýže...) svačina: sušenka, chleba... večeře: těstoviny s omáčkou, maso s přílohou...
Omlouvám se, že to nemůžu napsat podrobněji a vypadá to tak, jak to vypadá, ale u mě je to pokaždé něco jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červen 24, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
vyser se na suplementy nejsou na zacatek potreba 3x tydne full body jak bylo psano a je to tady v sekci zacatecnici jsou psany i treninky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|