|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
Hele napsal bych ti že je mi tě líto a že máš pravdu a bla bla...
ale to bych tohle nesměl psát po desáté a stejně tak ty... tak si laskavě přečti tohle vlákno... nepřipadáš si trapně? Proč tohle zase píšeš teď... tohle už si psal tisíckrát, zase se vlastně jen ptáš "jestli to fakt je málo co jíš" (což vnitřně chceš...) atd.
Takže si dej ten čas, přečti si těch 9 stránek co tu je v tomto vlákně a už radši nepiš nic... všechno co mělo být napsaný napsáno bylo z tvé i naší strany.
A ostatní nic už fakt nepište, nemá to cenu, jen si to tu přečtěte... jediný kdo to asi chápe je Draper
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
a zase
"Když začnu jíst cca těch 3200 tak se mi nastartuje a půjdu více výkonově nahoru?"
a co kdyby sis dal 5000kcal? Tak budes met vycitky pul roku co.. Ta vaha na tvou vysku je fakt silena. Kosti obalene kuzi, s timhle chces jezdit na biku? Mel bys pribrat MINIMALNE 10kg ve svalech a toho si myslis dosahnes jak? Ze budes furt v minusu? Sotva pokrejes bazalni metabolismus, do toho treningy a ty se divis ze se motas furt ve srackach.. Jezisi ani ti profici neresi kolik sni kalorii. Oni nemaji zadny blok v hlave jako ty, takze se proste nadlabnou a je to, neresi nejake kalorie a jestli si daji nebo nedaji po treningu ke kave zakusek. Mozna bych to ještě chapal u silničního vrchare co se prirpavuje na nejaky kopce na závodech ale u bikera?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
yuro, to nemá cenu, přečti si to vlákno, tohle už se mu psalo tisíckrát, nakonec to uzná, zase se odmlčí.... a jedem od znova...
IGNOROVAT
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Takže proste přestat řešit, počítat a začít bagrovat. Protože s tím mým výdejem se mi to stejně do tuku neuloží že? A den lehčích tréninků jíst stejně nebo víc?
Asi si budu muset překopat hlavu, pořádně si namlátit a přestat se bát jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Takže proste přestat řešit, počítat a začít bagrovat. Protože s tím mým výdejem se mi to stejně do tuku neuloží že? A den lehčích tréninků jíst stejně nebo víc?
Asi si budu muset překopat hlavu, pořádně si namlátit a přestat se bát jídla. | A proc se bojis jist? Netahat na kole vahu navíc je zaklad, ale při tvých parametrech 63kg na 189cm ses proste v tezke podvaze. Ja teda nechapu jak dokazes na tom biku fungovat v terenu, jak muzes met v tech hulkach vůbec nejakou silu. Prestan resit hovadiny, zacni poradne jist a naber aspoň na tech 75kg. Vsechno pak pude lepe..
Naposledy upravil yura dne ne červen 15, 2014 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
1.3:
„Porce jsem zvětšil a podle tabulek jsem na 2800kcal. Takže zítra ještě trochu přihodím. Asi jsem si něco nalhával, ale neni to tak strašné. Když to pomůže, tak to zvládnout musím. „
4.3.
„Začínám si uvědomovat možné rizika. „ Jídla bylo hodně, pořád zvyšuji porce a žaludek si začíná zvykat. „
6.3.:
„Jinak jíst začínám dost a větší porce. „
24.4.:
„Takže rychle zvýšit příjem i za cenu nabrání tuku, když teď moc netrénuji? „
30.4.
„Máte někdo zkušenosti s podobným problémem, či nějaký jídelníček?
Doporučila mi výrazně na chvíli omezit až skoro vypustit fyz. aktivitu. S tím jsem počítal, ale myslíte, že opravdu jednoduché vyjíždky na kole cca hodina by mohla ublížit či zpomalit léčbu?“
Nepřipadáš si promin jako debil když sem zas tohle píšeš teď?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
DevillHP uvedom si, ze v tvem pripade by ti min skodilo nejake to kg navíc přes idealni vahu nez tak jak jsi ted. Pokazde když se dostanes v treningu lehce za hranu, tak to zubozene telo nemá absolutne s ceho brat rezervy a postupem casu je to horsi a horsi. O nejakem vykonnostnim rustu tady nemůže byt rec. Tady jde tomu telu spis o preziti..
|
|
| nahoru |
|
 |
RealMan
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ty kravo,mam o centak min nez ty a o 34kg vic a tlusty vylozene nejsem... to je brutal :D zacni zrat,prosim te...musis byt hrozne osklivy s takovou vyskou a 66kg
|
|
| nahoru |
|
 |
numi
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
ahoj, jezdim denne silnici, cca dve hodky prumer, a muzu ti rict, ze se necim cpu neustale, ten vydej je proste takovej, ze je to potreba, ze je nutnej adekvatni kalorickej prijem! klido parkrat do tydne pizu, kvalitni burger, wafle, ke kave dortik, do toho hromada kvalitni vyzivy, mam 190/75, ani gram tuku a tak tak to i s timhle vsim ujim (niz jit s vahou fakt nechci).. takze ten tvuj jidelnicek, divim se, ze jeste nejakym zpusobem muzet fungovat natoz trenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Já bych asi potřeboval od někoho pořádně nakopnout nebo přerazit přes hlavu.
Je fakt, že už i já sám si někdy řikám, jak mužu mít takový hůlky jako ruce.
Máte pravdu v tom, že asi když přiberu, zesílím tak mi to půjde i líp v kopcích a v terénu, protože teď sice něco sjedu, ale celkem opatrně.
Ono ty moje problémy asi přetrvávají z dětství, kdy jsem jedl furt čokoládičky, sladké a nic moc nedělal a byl jsem tlustý a všichni se mi smáli. Potom jsem začal makat a omezil sladké, zhubl, ale teď jsem to přehnal a jsem zase v druhém extrému.
Měl bych se dát dokupy do 9.7. protože jedu na MTB zájezd do hor, tak abych nebyl pro smích a zvládl tu nálož.
Naposledy upravil DevillHP dne ne červen 15, 2014 8:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
Divej. Nepiš sem. Týden až dva. Jez pořádně, velmi omez sportování a uvidíš. Pokud to bude hopší, pak chtěj radu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Criss
|
Zaslal: ne červen 15, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: |
Ono ty moje problémy asi přetrvávají z dětství, kdy jsem jedl furt čokoládičky, sladké a nic moc nedělal a byl jsem tlustý a všichni se mi smáli |
Právě proto bys měl vyhledat odbornou pomoc, kluci ti tu radí dobře..není to ostuda..ostuda je nic s tím nedělat a být ostatním pro smích/pláč svými dotazy..
Někdy na to prostě člověk sám nestačí..Ráda bych někdy viděla, že se vrátíš zpět a vytřeš nám všem zrak svou formou (psychickou i fyzickou)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Tak zase cau za mesic, se stejnym scenarem.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Tak zase cau za mesic, se stejnym scenarem.. |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|