|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: út červen 17, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
Doraž k nám... My neděláme klasický crossfit, necpu začátečníkům vzpírání, kopané a cheatované cviky, ale učíme pracovat s vlastním tělem a fungovat... no a pak postupně přidáváme a přidáváme, až z Tebe uděláme fungující stroj :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út červen 17, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Doraž k nám... My neděláme klasický crossfit, necpu začátečníkům vzpírání, kopané a cheatované cviky, ale učíme pracovat s vlastním tělem a fungovat... no a pak postupně přidáváme a přidáváme, až z Tebe uděláme fungující stroj :) |
Ja by som rád prišiel, len sa bojím, že ma tvoj frajer potom zbije :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 17, 2014 12:22 pm Předmět: |
|
|
Když ho nebudeš učit swingovat, tak nezbije :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červen 17, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | kulíšek napsal: | | Doraž k nám... My neděláme klasický crossfit, necpu začátečníkům vzpírání, kopané a cheatované cviky, ale učíme pracovat s vlastním tělem a fungovat... no a pak postupně přidáváme a přidáváme, až z Tebe uděláme fungující stroj :) |
Ja by som rád prišiel, len sa bojím, že ma tvoj frajer potom zbije :-) |
Nesmíš ho učit swingovat, jak píše kolega a říkat mu, že má kuřecí nohy.. I když má kuřecí nohy _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotvailer

|
Zaslal: út červen 17, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Hledal jsem na Google, ale ptal jsem se jestli někdo nemá osobní zkušenost s gymem, který by mi mohl doporučit. |
Nevím v jak ostatních gymech ale v cf Committed mame pro začátečníky prvních 6 hodin zaměřených jen a pouze na techniku jednotlivych cviků.
Jestli chces v Praze ofiko cf box, tak asi jen Cf Committed a Cf Praha, jestli ti je jedno ze je to neofiko (jak se říká "fake"), tak i další... _________________ ..Země,taková díra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:30 pm Předmět: |
|
|
Aký fake zas, akých šesť hodín na techniku?!? - trh sa naučíš za šesť hodín aj správny OHs drep a pod., fakt? A len tak na okraj, ked budem daný wod cvičiť u babky na dvore v čínach a tričku po strýkovi, tak to bude to isté, trapošina celý CF aj s Reebokom, Progenexom a ostatnými biznis žvástami, cvičíte istú skladbu cvikov, nič viac nič menej, všetky z nich sú tu ž roky rokúce, a majú svoju metodiku tréningu atd., akurát ste doplnili s prepáčením kipované srance, a teraz sa zatejpujte, najlepšie celý, pusťte si stopky a vytešujte sa, bože...
" ty si fake, ty ty necvičíš CF"
"Ja cvičím Cf, robím kokotiny na hrazde na čas a iné blbiny, som borec a cool"
"On je fake ten saleb, one je zlý, bu bu bu, lebo lebo mami, my my máme licenciu a sme real a pure a jeme raw a slaninu" _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út červen 17, 2014 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červen 17, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út červen 17, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
Crossfit vojna.  Mi to pripomína tie staré honkongské filmy, kde sa na uliciach bili žiaci rôznych škôl kung-fu aby si dokázali, ktorý štýl kung - fu je najlepší a ktorá škola je najlepšia :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 17, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Je to bohužel skoro celé pravda. Američani si vymysleli svoje registrované značky, cpou to všude a je to vlastně jen o těch značkách. Celý neamerický trh jim to žere a ještě začne nějaký rádoby pravověrec vykřikovat, že to, z čeho se neodvádí prachy do USA, je fake.
Kdyby měli Rusové takový marketing, jaký mají Američani, mohli by za kettlebelly platit zase amíci do Ruska, aby nebyli fake :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Rotvailer napsal: | | Air_force_one napsal: | | Hledal jsem na Google, ale ptal jsem se jestli někdo nemá osobní zkušenost s gymem, který by mi mohl doporučit. |
Nevím v jak ostatních gymech ale v cf Committed mame pro začátečníky prvních 6 hodin zaměřených jen a pouze na techniku jednotlivych cviků.
Jestli chces v Praze ofiko cf box, tak asi jen Cf Committed a Cf Praha, jestli ti je jedno ze je to neofiko (jak se říká "fake"), tak i další... |
Já jsem taky fake gym, a nestydím se za to... za 6 hodin lidi naučim tak možná jak správně držet činku a dýchat Asi jsem špatný trenér
Aby bylo jasno, proti Praze a Committed nic, nemám... jen se mi obecně nelíbí přístup a pojetí CF...
čau, mňau _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
silovo-vytrvalostny trening neznie tak dobre ako crossfit (r)  ale uprimne,nie je to jedno? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|