|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | Urcite to je tak ze Milan Sadek si před kamerama da doplňky od Amixu, potom je stopka, Milan utika na haj*l, tam všechno vyblije a umicha si vyborny koktejl od Extrifitu.... omg borci. Opravdu si myslite ze kdyby to byla takova sracka ze by to pil i kdyby to dostaval zadarmo ? Je to jen konkurencni boj a proto ty pomluvy atd.... Ja pil jak od extrifitu tak ted mam i od amixu (lesni ovoce) a s volockama je to fakt parada. Ze by to byl nejaky hnus na zvraceni jak tady psal Bara, tak to urcite ne. Nejlepsi protejn co jsem pil byl od Ronniho Colemana-Pro Antium prichut cookies s cokoladou. To ze se na ronnie.cz Amix neprodava je věc jenom ronniho a on ma pravo na to si prodávat co chce on a pokud tlaci urcite znacky do predu je to zase jenom jeho věc. |
Kamo mě je fuk co ronnie prodává a co ne...amix protein jsem dostal darem a po prvním pokusu jsem ho nabídl dál jako dárek. Proste šlichta. Nepiju ani extrifit ani nic.Syntech pump a proxtend a extrifit bcaa instantní.Víc nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
Ja mam z amixem taky trosku zkusenost, a treba se zminovanym extrifitem jeste vetsi, proto uz si extrifit nikdy nekoupim, je chutove dobrej ale tim to konci, od amixu sem mel anabolic master nebo jak se to jmenuje, prichut lesni ovoce, to byl hnus, cokolada byla o neco lepsi, ale taky nic moc a z obou se valil takovej prapodivnej zapach  , ani sem to nedobral a prodal kamosovi, ten si nestezoval, ale ted od nich mam nocko cellzoom, a to voni hodne dobre a chutna taky, ucinek byl napoprvi hodne dobrej, ted uz to tak slavny neni a to beru o pul davky vic nez je maximalne doporuceno, ale tak to je u kazdyho nocka, byl tady zminenej i syntech pump jestli sem dobre cet, a ten sem mel taky par vzorku, nebyl to zadnej kopanec ale prijemny cviceni... jinak ted kupuju bcaa sizeandsymmetry a nocka vetsinou c4ku, ta evropska verze je nic moc, ale porad to dava vic nez cokoli jinyho, ale to sem odbocil... Popravde me amix nijak nenadchnul...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Se Syntech Syntsize pumpem jsem taky hodně spokojenej. Dává ale asi jako většina dvojnásobné dávky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:15 pm Předmět: . |
|
|
Já měl od Amixu jeden protein a to ten isolát. Měl jsem příchuť sušenky a byl výbornej _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st červen 18, 2014 4:24 am Předmět: |
|
|
Tak jsem znova koukal na ten jejich formulář, to je fakt výsměch..... a ty komentáře na FB, vesměs narážky na konkurenci, opět nikdy nekončící sebechvála a samozřejmě tvrdá cenzura.... ať žijí supertrenéři... a jak tady někdo psal, o kvalifikacích se nedozvíte nic, jen že mají "dlouholeté zkušenosti" - s čím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st červen 18, 2014 6:46 am Předmět: |
|
|
No nakonec mi to neda a musim taky prispet.
Amix odebiram dlouhodobe, z duvodu bezkonkurencni slevy, ktery na nej mam. Vyzkousel sem tedy docela sirokou skalu prichuti a produktu. Je pravda, ze nektere prichute me nenadchli ale jine takove ty klasicke parada. Chut je individualni...kamarad strika blahem z neceho co me treba nekostuje a obracene.
Ale nechapu jak nekdo muze psat o nejakem Sadkove bliti atd. To je asi vyplod chore mysli.
Posrali jste se? Mozna pro to, ze nejste zvykli na travici enzymy, ktere tam amix pridava (to podle me nedela kazdy).
To je jako rict ze gambrinus je nejlepsi pivo, protoze se z neho neposerete a nepasterizovany pivo z minipivovaru je shit a nahovno, protoze jste se z neho poprve posrali  proste si musite zvy knout, to je vse.
Diky tem enzymum treba nejsem nikdy nafouklej ani po vetsi davce proteinaku. Dokonce si nekdy davam i maly napoj pred jidlem abych lepe travil.
Navic treba Fusion, ktery ma dobry pomer cena/vykon a je delanej studenou metodou a mel by tudis mit vetsi biologickou hodnotu nez plne pasterizovany.
Whey pro 85 muj obliben ma zase super spektrum rychlejsich a pomalejsich bilkovin.
Co se tyce gaineru jaje neberu ale kamos ektomorf po nich roste jak z vody...
NOcka, bcaa, creatin taky v pohode. Hlavne ta nova Wolfova rada produktu, ktera je sice drazsi ale tak to je dneska vcelku bezny...
Jako nejaky reci, ze radsi chlastat syrova vejce nez Amix jsou uplne mimo misu.... _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:07 am Předmět: |
|
|
Vittus: to s tim Milanem Sadkem byla ironie a narazka na to jak se tu psalo ze je to hnusny protein.....Proto jsem psal hned druhou vetu, ze kdyby to byl takovy hnus tak by to nepil.
Bara:OK, jn mi to tvoje tvrzeni prislo trosku silne, ale chapu ze kazdy ma jine chute.
Ja teda mam od amixu CFM protein, nic jineho jsem nezkousel, mozna jiny protein od amixu chutna hur, ale ten cfm mi chutna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st červen 18, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
Jo promin, ja jen ze mi to utkvelo pri cteni vlakna... _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Tak jsem znova koukal na ten jejich formulář, to je fakt výsměch..... a ty komentáře na FB, vesměs narážky na konkurenci, opět nikdy nekončící sebechvála a samozřejmě tvrdá cenzura.... ať žijí supertrenéři... a jak tady někdo psal, o kvalifikacích se nedozvíte nic, jen že mají "dlouholeté zkušenosti" - s čím? |
No donutili jste mne na to kouknout... a strašně nesympatický a jemně namachrovaný všeználek... Tam bych si nic neobjednal už z důvodu nesympatií. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 3:09 pm Předmět: |
|
|
No hlavně si schválně otevři ten dotazník, díky kterému obdržíš ten naprosto jedinečný a bezkonkurenční jídelníček - pánové asi díky tomu, že budou znát míry asi 20 parametrů těla, dále v jedné kolonce vyplněné "zdravotní stav: " a nulové znalosti o intenzitě, kvalitě, způsobu tréninku, ti sestaví naprosto unikátní nejlepší jídelníček.... už to jak to tam mám vyplnit, představa, že někdo, kdo tomu nerozumí, vyplní "oběd: guláš"... fakt no comment, stejně, na základě 3 dnů sestavit jídelní plán? To jako průměrujou? A co metabolizmus, předchozí stravování, cvičení, tělesná konstituce... hlavně že ale všude jen mluví o své profesionalitě, nezávislosti, objektivitě... je mi z toho zle... oni jsou dobří v jednom - marketing - maji slušný webovky, dělaji videa na youtube, aktivně píšou na FB (včetně vlastních rádoby pozitivních komentářů, ale budiž, samo cenzura atd.) - a díky tomu jsou známí, ale neobjednal bych si tam nikdy nic, je to fakt na pováženou toto nabízet a ještě s takovým popisem - chudák někdo kdo si to objedná
|
|
| nahoru |
|
 |
Gebo
|
Zaslal: ne červen 29, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
...
Edit, viz pravidla fóra. Chovej se slušně vůči ostatním.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
K diskuzi o ST:
- Zajímalo by mě kolik z komentátorů mají s ST zkušenosti či jejich známí že si dovolí tvrdit opak s dalšími nesmysli.
- Propaguji všechny možné značky na trhu ne jen Amix, ačkoli ano někdy se zdá že to převládá, ale proč ne pokud kvalitu mají odzkoušenou a stojí si za ní. Pro mě osobně je zas extrifit humus a jeden velkej marketing, ale takto to bohužel chodí. Chytrý člověk čte složení a celkové info o výrobku, pak se vám nemůže přeci stát že zapláčete jak to umíte.
- Pořád bych si od nich nechal šložit jídelníček raději (byť z referencí nebo z toho že sami nějak vypadají) než od zobáků typu Tomáš L./Krigl a spol.
- Sám se rozhoduji o objednání jídelníčku a treninku cenově je to taky příjemné a všestraným referencím věřím.
- Sáhněte si každý do svědomí zda vy by jste poskytli lepší služby a máte pro to nějaký důkaz či spokojenou klientelu.
Shrnutí, amix diskutabilní jako každá jiná značka. Tisíc lidí tisíc chutí. Pak už je to o lenosti zjistit si a porovnat mezi sebou hodnoty. K SP kolik z vás se může rovnat znalostmi? Opakují pořád to samé dokola, třeba ano, ale co čekáte. Vždy uslyšíte to samé co se základů týče a právě na nich se buduje. To že je někdo tupej a čeká zbrusunové hity pro rok 2014, tomu pomoci nejde a bohužel nebude se mu líbit nic.
Osobně jsem nestranný a nehodlám se zastávat zarputile jedné strany, ale občas se člověk nestačí divit co pár lidí vypustí bez faktů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|