Mrtvoly:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x7x110kg
1x4x150kg PR na pocet opakovani
1x2x160kg
2x1x170kg
3x1x150kg chrbat uz mal dost
Zhyby:
5x8xCarabas
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
5x6x100kg
T-tyc uzky paralel:
2x10x55kg
3x10x60kg
Legpress:
5x10x150kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x10x45kg
Krcenie ramien:
5x12x25kg
Lytka:
10x10x80kg
Stahovanie kladky za hlavu z nudy:
5x10x50kg
Hodnotenie treningu: Rano po prebudeni a po WC som sa postavil na vahu a skoro mi vypadli oci. Najnizsia vaha za posledny polrok = 81.4kg a veru som sa nepotesil. Vizualne vyzeram mohutnejsie ako predtym a silovo to ide hore, takze nechapem.
Cely den som teda stravil zranim a tesenim sa na trening
Mrtvola zacala velmi slubne, tazke mrtvoly nejazdim nad 3 opakovania, ale urobil som vynimku. Nechal som sa vyhecovat a pridal stvrte opakovanie, co potesilo (a zapricinilo skory nastup unavy ). Inak mrtvola + zhyby je sialena superseria, chrbat som mal naliaty a citil som sa ako hrbaty Quasimodo. Dalsie peklo bol superset drep + pritahy na T-tyci. Toto udychat bol celkom zazitok, ale dobry pocit z poctivej driny Zvysok treningu uz bol pomerne lahka pumpa, napriek tomu, ze vsetko bezalo v superseriach. Na zaver z nudy (kym docvicia ostatni partaci) stahovanie kladky za hlavu, ale to bol skutocne uz bonus. Zajtra bude chrbat asi boliet
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Dnes hodinku "thajsky" box pre kondicku, cize hodne kopania a boxu do panaka aj na lapy, ale ziadne sialene snahy o techniku, skor take gay taebo. Na konci, presne, ako som cakal srandovny sparing To by bolo, aby si do mna kamos neudrel, ked moze No co, boxer zo mna asi nebude, na jednu som si paradne nabehol, tak mozno bude zajtra aj monokel, ale zas co-to som trafil aj ja
Po poriadnom vyskakani, vyboxovani a vykopani som si dal este 12serii na brucho a zase nejake lytka, asi osem serii. Celkovo spokojnost, uvidime, ako sa budem citit zajtra, kedze mam ramena. Ale aerobka fajnova, snad sa podari robit take daco castejsie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie treningu: Tazko tazkoooo po vcerajsku (aj ked monokel nemam! ). Trup unaveny od vytacania pri uderoch a kopoch, ramena slabe a pomale, proste klasika, ked robim nieco, na co nie som zvyknuty. Ale nestazujem sa, lebo aj napriek tomu som dnesny trening ustal so ctou. Okrem military (to by som neudychal) vsetko komplet v superseriach, co bolo vyzivne hlavne pri pritahoch kladky k brade vs klokov press Ale bavi ma to, trening odsypa a napumpovany som na 100%. Otazne je, ako to pojde v lete, ked sa gym zmeni na saunu. Uz teraz to bolo miestami k neudychaniu. Pamatam si minule leto, ked som sa zohol k cinke na mrtvolach a potocik spod pazuchy mi stekal po ruke az mi zmyl z dlane magnezko
Trening fajn, ale som rad, ze ho mam za sebou a mozem si uzivat slnko a veget Zajtra su v plane tazke nohy a lahky hrudnik.
Hodnotenie treningu: Dnes v gyme horuco ako v pekle. Dosiel som naladeny na drepy a bohuzial, stojan obsadeny dvoma spomalenymi chlapcami, co cvicia v slow motion, aby co najlepsie precitili. Navyse cvicia obaja to iste, takze to trvalo dvakrat dlhsie... Tak som sa zahrial, rozcvicil, pochodil na pase, dal dynamicky strecing, stihol by som si podla mna aj uvarit a vypit kavu, keby som sa posnazil Ale bol som trpezlivy, lebo ja som tiez v stojane furt strasne dlho, tak nech nie som pokrytec Konecne teda docvicili a mohol som sa vrhnut na drepy. Dnes to celkom slo, ale ziadna superseria sa nekonala, v tej horucave som sa proste nevedel prinutit a tak som sa snazil aspon skratit pauzy na minimum.
Najvacsi dnesny masaker boli asi vypady, lebo som ich robil "inou trasou" ako obycajne a jedna seria bola dvakrat dlhsia ako predtym. Cize som urobil ako keby 8 serii tych, co som robieval kedysi Na konci uz som fakt mlel z posledneho a to ma cakali este vyskoky z drepu - tie som uz dal len s brutalnym sebazaprenim, prepoteny skrz naskrz.
Bench pohodicka, protismerky pohodicka, to len tak na popretahovanie svalstva. Dnes spokojnost, ale ta horucava bude v lete fakt problem
Rugby v slow motion je ovela vacsia sranda ako cvicenie v slow motion
Hodnotenie treningu: Teplo v gyme? Mozem mrdat Superserii som sa nevzdal aj ked v posilke stal horuci vzduch a potil som sa aj na koncekoch vlasov Napriek horucave na padnutie to slo pekne, zhyby slabsie, lebo som dnes cely den v praci len zral a vypil som vyse 3 litre vody a pripadal som si tazky ako buldozer. Potesili tlaky, vyzera to tak, ze so 105kg budem davat o chvilku dvojkove serie Superset kliky na bradlach a rozpazky bol mega, nafuknute kozy by mi zavidela kdejaka plocha pubertacka Fajnotka proste.
Jo a zistenie - Musim vysekat viac brucho!
Diky Cmeni, cvicim, aby sa to pacilo mne, pisem, aby sa to pacilo citatelom
Tazky chrbat / Lahke nohy
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x5x150kg PR na pocet opakovani
4x3x150kg
Zhyby:
5x8xCarabas
Drepy:
1x15x20kg
1x10x70kg
5x6x110kg
T-tyc uzky paralel:
1x10x55kg
4x8x60kg
Krcenie ramien s JC:
5x12x25kg
5x10x45kg
Hodnotenie treningu: Dnes bez sparinga, frajerky, mamy, proste opusteny, osamely, zanedbany... Ale prd, bolo to super, ziadne zakecavanie, trening husty, rychly, dynamicky. Mrtvolu som si povedal, ze dam dnes len so 150kg, ale potiahnem viac opakovani, takze zajtra ocakavam spodok chrbta na srot. Hodne tomu pomohli asi aj drepy, ktore, aj ked len so 110kg, boli po mrtvole fakt priserne tazke. Uz dlho som sa so 110kg tak netrapil. Zhyby som daval v superserii s mrtvolou, tak sa necudujte tomu "vykonu" Ale bralo to pekne, chrbat som mal siroky ako letisko... no, nie uplne ako letisko, ale ako dialnica. No tak cesta prvej triedy. Ok, chodnik. No, tak skor taka pesinka... Proste bralo to pekne, ale vysledky budu az casom, ked sa naucim poriadne jest
Zajtra "box", chranic na zuby kupeny, vrece sa uz teraz moze zacat triast!
Samozrejme svalovka jak hovado na cely spodok chrbta, aj na trapezy aj na cely chrbat prakticky Mrtvoly mam rad, lebo sa nemusim trtkat s kazdym kusom chrbta zvlast, rozsekam to jedinym cvikom a citim to este dva dni.
O to zabavnejsi bol dnesny box. Klasika, zaciatok buchanie do vreca, buchanie na lapy, buchanie do sparinga S jednym novym sa mi celkom darilo, otukaval som ho prednou, az mi priletela solidna mrdka cez lavu ruku na sanku a zarezonovala mi cela hlava. Lahky sparing Ale na body som vyhral a hlavne som sa vysalil a nieco malo som si vyskusal.
Potom som siel s tym chalanom, co nas tak nejak uci, lebo ma nejake skusenosti z thajskeho boxu (pre rypalov, ide mi o kondicku, nechystam sa na turnaj a tak rozdiely box-thajsky box neriesim). Tam uz to taka prdel nebola, lebo som nachytal na nos kazdu rukavicu, co sla okolo mojej hlavy Ale tak nieco som aj vratil, ked uz zacal machrovat a skakat bez krytu, tak si nabehol na zopar direktov. Inak zabava prevelika, pacilo sa mi to a uz nereagujem na kazdy suchanec o nos a sustredim sa, takze cool
Po vypoteni a vyboxovani som dal asi 12 serii na brucho, aby sa nepovedalo, ze necvicim. Zajtra sa chystam na vodnu nadrz na kanoe, trosicku ponatahovat chrbat, paradicka
Tym koncim zapis do lodneho dennika.
Hodnotenie treningu: Vcerajsok som stravil v kanoe na vode (vynechane ramena, smrk), so slabsou stravou, takze som pocital s tym, ze dnesok nebude nejaky mega. Navyse som sa zobudil s nejak bloknutym svalom pod lavou lopatkou, co mi fakt zneprijemnovalo drepy + som nejaky neprebudeny a otraveny. Pri prvych dvoch drepoch so 150kou som tomu podla mna nedal poriadnu hlbku, tak som sa nastval a dalsie uz sli pekne pod paralel. Ked teraz spatne pozeram na ten zapis, vlastne som si aj slusne zadrepoval Celne drepy som ale zrusil, nechcel som zbytocne pokusat ten chrbat (z toho isteho dovodu som vynechal aj vypady a hladal alternativne cviky), takze som si dal legpress a pekna zmena, siel som ho velmi nauzko, takze predok stehien schytal poriadnu davku Dal som si teda este zakopavanie, ale kedze pretrvaval vo mne negativny pocit zo slabeho drepoveho vykonu, rozhodol som sa pridat si jednu seriu vyskokov z drepu navyse a siel som teda 6 serii Bol to brutal, co vam budem hovorit...
Hrudnik som si dal len tak na zaver, pekne technicky, hlavne to tlacit co najcistejsie cez prsia. Myslim, ze mi to aj slo, vobec som necitil ramena. Takze dobre, spokojny som, nohy tuhnu, to znamena, ze si makli!
P.S: vcera po ceste vlakom do Kosic som si vsimol na jednom srotovisku pohodene traktorove pneumatiky... Myslim, ze sa tam pojdem pozriet
Hodnotenie treningu: Pfuuu, slo to Hrudnik klapal dobre, to som ocakaval, lebo som posledne dva dni zral jak somalska rodina v hoteli so svedskymi stolmi Oproti tomu zhyby mali pomaly rozbeh, bol som ako formula s plnou nadrzou - proste rozjazd pomalsi, ale potom uz motor zacal slapat naplno a paradicka. Dnes som si dal po 6 pracovnych serii, lebo energie bola hromada a citil som sa na to a povedal som si, ze je to velmi dobry napad. Takze cool, dobra naladicka, hoci bolo plne fitko. Pekny trening, rychlo hotovy, spokojnost velka, napumpovanie luxus, ale skryte pod velkym trickom
A dnesny song na dobru naladu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Vynahradzam si to slabym bencovanim Snazim sa to udrzat v rovnovahe.
...
...
...
Neboj, nie su to crossfitacke "zhyby", ktore sa ti nepacia
Edit: Ale zas kecal by som, keby som tvrdil, ze ta technika je nejaka cista pri 20ke na opasku. Take bezne posilkove zhyby, akurat mi viac sedi mat kotuc na opasku a dat trebars 4-6 opakovani, nez davat 12 s vlastnou vahou.
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x6x150kg PR hell fuckin' yeah Aj som si zakrical
1x1x160kg chrbat na sracku
1x1x150kg tak ale kur*a...
2x2x150kg no aspon tak
Zhyby:
2x8xCarabas
1x7xCarabas
3x6xCarabas
Drepy:
1x15x20kg
1x10x70kg
5x4x120kg tazke ako keby na mne sedel sumo zapasnik s vrecom piesku na pleci
1x5x100kg
T-tyc uzky paralel:
6x8x60kg
Krcenie ramien s JC:
5x12x25kg
5x12x40kg
Lytka:
8x10x80kg
Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
5x5x50kg
Strecing
Hodnotenie treningu: Dnes som si proste povedal, ze v tej prvej serii padne 6 opakovani so 150kg a sakra... padla . Samozrejme mi to masakralne rozsekalo chrbat a kazde dalsie opakovanie (a bolo uplne jedno, ci zhyby, ci mrtvola) bolo trikrat tazsie, nez normalne. Pri zhyboch som mal dojem, ze ma snad niekto taha za nohy dole z hrazdy + dlane dotrhane z mrtvol, takze som si uzil aj krvave pluzgiere Tempo inak neskutocne, zas vsetko v supersetoch, horucava, pripadal som si ako Niagara, valili sa zo mna prudy potu, az sa divim, ze sa nado mnou v tom slnku nerobila duha
Na zaver lahke military, len tak na pripomenutie ramenam, ze sa v sobotu bude makat.
Celkovo spokojnost, ale musim popracovat na tych mrtvolach, dost som ich zanedbaval
BW = 84kg plusminus
Dnes zase nieco vyse hodinky box Trosku buchania na pytel, trocha na lapy, uz to (asi) zacina trochu vyzerat. Je to fakt paradne kardio, po chvilke som spoteny skrz naskrz a asi som zrovna nevonal. K comu sa samozrejme nelichotivo vyjadril jeden z potetovanych gay samponikov vo fitku, ktory tam hodinu cvicil triceps na 3 roznych kladkach a zavadzal mi pri neskorsich zhyboch. Velmi prekvapive, ze ked pridem sportovat, tak sa spotim
Ale nechajme bokom krasavcov, co sa nepotia a ak ano, vonaju ako orchidea a vratme sa k boxu: dnes mi sparing celkom siel a kamosa som doslova zbil OK, nie az tak, ale nalozil som mu solidne, cely sparing sme ukoncili, ked som ho trafil na brucho a vypol mu dychanie Takze sampionom strednej shit vahy sa stavam - JA.
Po boxe, cely spoteny, som si siel trochu zacvicit (a vypocut si debilne pripomienky na prepotene triko od tricepsoveho borca):
Zhyby:
4x10xCarabas
Brucho:
16x
Lytka s VC:
6x10x60kg
Paradicka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru