|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
To nemá cenu..  Jinak jestli si myslis, ze kdyby mel dobrej vyvazenej jídelníček bez jednoduchých cukru, tak bude furt unavenej, bez energie a vecer bude mit chute? A ze jedina cesta je teda nejake prejidani se orechama? Který nedelaji plno lidem dobře a ve vetsim opravdu nejsou idealni potravina? Jak dlouho tu svou slavnou dietu jedes? Mesic? Dva? A uz tady plácáš moudra? Protein na snidani a ořechy na obed. Sorry, ale to nemá s vyvazenou zdravou stravou nic spolecnyho. Jestli si myslis, ze to je pro telo nejaka uzasna pecka tak si to mysli, ja jsem jiného nazoru a to urcite preferuju low carb..
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
150g ořechů se prejis? to máš žaludek jak batole... Ustinov do sebe pere půl kila a ještě je mezi náma... A k té vaší vyvážené stravě to moc dobře znám... Viz progres ponika nebo mastera co stravu extrémně řeší aby bála vyvážená .. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | 150g ořechů se prejis? to máš žaludek jak batole... Ustinov do sebe pere půl kila a ještě je mezi náma... A k té vaší vyvážené stravě to moc dobře znám... Viz progres ponika nebo mastera co stravu extrémně řeší aby bála vyvážená .. |
U mě byl problém, že jsem špatně připravoval vločky a jedl je x denně, měl zasekané trávení a jedl zbytečně moc jídla. Ale hlavní problém bylo to trávení, chodil jsem několikrát denně na WC a byl furt nafouknutý.
| yura napsal: | To nemá cenu.. Jinak jestli si myslis, ze kdyby mel dobrej vyvazenej jídelníček bez jednoduchých cukru, tak bude furt unavenej, bez energie a vecer bude mit chute? A ze jedina cesta je teda nejake prejidani se orechama? Který nedelaji plno lidem dobře a ve vetsim opravdu nejsou idealni potravina? Jak dlouho tu svou slavnou dietu jedes? Mesic? Dva? A uz tady plácáš moudra? Protein na snidani a ořechy na obed. Sorry, ale to nemá s vyvazenou zdravou stravou nic spolecnyho. Jestli si myslis, ze to je pro telo nejaka uzasna pecka tak si to mysli, ja jsem jiného nazoru a to urcite preferuju low carb.. |
To víš expert něco objevil, jako vždycky shooter, něco si přečetl a byl z toho paf. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
notak chlapci, klid, neurazejte se
kazdy styl stravovani ma neco do sebe, nekomu sedi vysokofrekvencni stravovani, nekomu nizko + low carb, nekomu delaji dobre pusty a ja nevim co vsechno dalsiho..
chce to mit trosku otevrenou mysl a nehatit vsechny ostatni zpusoby stravovani, ktery zrovna nejedu.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 21, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
Mě je to fuk, já se neurážím, já to sám o sobě vím, že jsem ty roky podělal, ale to spíš flew se tu ohání jak mistr světa přitom ty jeho výsledky taky nejsou oslňující. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červen 21, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
Taky začnu s ořechovou stravou, když jsem se podíval na flewův progres, už pro mě není jiná volba dost dobrá, než denně několik hrstí ořechů _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červen 21, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
Ono vetsina stylu stravovani i treninku funguje kdybyste se neceho drzeli aspon par let a nedelali kraviny, v tomhle si tu vsichni do jednoho muzete podat ruce a sednout v rohu
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: so červen 21, 2014 11:28 pm Předmět: |
|
|
Všechno jde když se chce, taky jsem teď zaměstnán, dělám na směny a přibral jsem 8kg cca a to i přesto že cvičím a to docela dost ve volnu posilka + běhání tak půl na půl. Jenže i přes to jsem přibral, kde byl problém ? Kde jinde než ve stravě.
Teď 14 dní žeru jen rýži, kuřecí a nějaký to bílí pečivo - chytl jsem nějakej humus do pajšlu. No a k tomu ovoce před cvičením a ejhle 1 týden cyklo vejletů a teď 3x posilka + na hovno spánek - noční je noční a přes den si prostě tolik neodpočnu, ale stejně jdu mezi nočníma cvičit. No a je to tady 3kg dole, za chvilku budu na optimální váze a můžu být v klidu a cvičit vesele dál a přibírat snad jen svaly
jde to, ale musí se chtít. Jak píšou kluci den předem si nachystám sváču a jsem v klidu ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|