|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dá Alex muscle up než bude muset rozebrat lešení? |
| Nedá, je měkej jako dvojka máslo |
|
44% |
[ 4 ] |
| Dá, protože je hustej |
|
44% |
[ 4 ] |
| Dá, protože to je brnkačka a dá to i moje babi |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
Alexk

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 5:43 pm Předmět: Alexovo muscle up |
|
|
Vždycky jsem si říkal, že to musí bejt brnkačka, když jsem ho viděl na videu. Včera jsem postavil lešení a při pohledu na trubku mi to nedalo... ...sakra ono to tak jednoduchý nebude. Jenže nejsem měkkej a já to dám, mám na to tři tejdny (pak to lešení rozeberu)... ...no a jestli to nedám tak se asi půjdu někam zahrabat...
Den 1:
zkouším to poprvé v životě, jde to jakž takž nad pupek, takže dneska hodinka postupných přítahů k bradě, k hrudníku a co nejvejš to jde. Jenom tahem, žádný švih. No a lešenářká trubka, je dost tlustá a ještě zjemňuje kuži na rukou, že bude brzy jako dětská prdýlka...
a video tu není, protože... ...Ronnie
hold ho přidám později
hmm a fotka tu taky není, protože... ...Ronnie
hold ji přidám později
Tak video z prvního pokusu zde.
Naposledy upravil Alexk dne út červen 24, 2014 9:34 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Natrenuj si dipy na rovne tycce, potom vyskoky na tu tycku (jakoby muscle up ze zeme), aby ses naucil ten pohyb zapesti.. a potom zkousej muscle upy svihem, ale s tim ze zacnes nahore, zhoupnes se dolu, vyuzijes momentu a dostanes se nahoru.. ja takhle taky dal prvni
s tim ze das cistej muscle up za 3 tydny nepocitej.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | s tim ze das cistej muscle up za 3 tydny nepocitej.. |
no a to je právě ta výzva, a ještě to chci dát na tý tlustý lešenářský trubce, protože mě fakt naštvala ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Natrenuj si dipy na rovne tycce |
mno tak mi to nedalo a ty dipy jsem si hned zkusil, dobrej tip, dík, to budu určitě potřebovat, rovnováha je pěkná mrcha
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Alexk napsal: | | no a to je právě ta výzva, a ještě to chci dát na tý tlustý lešenářský trubce, protože mě fakt naštvala ;) |
Tak potom zacni pracovat na false gripu, bez nej to je bez sance, minimalne ze zacatku..
joa ty dipy jezdi co nejniz, taky pomaha :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Alexk napsal: | | no a to je právě ta výzva, a ještě to chci dát na tý tlustý lešenářský trubce, protože mě fakt naštvala ;) |
Tak potom zacni pracovat na false gripu, bez nej to je bez sance, minimalne ze zacatku..
joa ty dipy jezdi co nejniz, taky pomaha :) |
Že dipy co nejníž, jsem pochopil. Ten false grip nevím jestli půjde na tý trubce a mám to dost vysoko a pod sebou štěrk do kterýho bych nerad padal po hubě... uvidíme jak to půjde, zatím si pořád myslím že to vydřu poctivě... jo a za každej tip samozřejmě dík. Až budu moct přidat video, třeba ještě něco poradíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Koukám jak přibývají hlasy pro to, že to nedám, jen do mě potřebuju nakopnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červen 23, 2014 4:52 am Předmět: |
|
|
držím palce ať se MU povede.. mě to trvalo rok než sem udělal první _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 23, 2014 6:00 am Předmět: Re: Alexovo muscle up |
|
|
Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:33 am Předmět: Re: Alexovo muscle up |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to... |
No tak nějak si to právě představuju.
Naposledy upravil Alexk dne po červen 23, 2014 7:35 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | držím palce ať se MU povede.. mě to trvalo rok než sem udělal první |
Dík za podporu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: po červen 23, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Den 2
- standardní trénink v posilovně, prsa, biceps, břicho
- 3h pauza vyplněná nějakou tou fyzickou prací
- přicházím k lešení a zjišťuju že ty pazoury se strhanými mozoly jsou docela problém. Pokud nechci vypadat jako řezník, musím to nějak vyřešit. Zkouším duct tape a je to nanic roluje se to a je to horší než na ostro. Napadlo mě vyhrabat mé staré boxérské bandáže... ...a vono to maká, ruce jako ve vatičce, což se ovšem nedá říct o zbytku těla. Obdivuju ty co dělají aktivně workout. Takže dneska po středně těžkém tréninku v posilovně, potom na trubce 4 série dipů (10,8,8,8), které se snažím ject co nejníž, jde mi to někam těsně pod prsa. K tomu nějaké negativní muscle upy. Tak a teď se cejtím jako by mě někdo tou lešenářskou trubkou zmlátil : (
Zítra jedu nohy, tak na hrazdu budu pěkně odpočatej ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 23, 2014 6:31 pm Předmět: Re: Alexovo muscle up |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to... |
Nemyslis target="_blank" class="postlink">TOTO? je to uz part 2, kde ten muscle up da.. akorat teda ten postup z kruhu asi nepujde prenyst na leseni
No kdyz to teda chces udelat bez false gripu a bez vyuziti momentu, tak shybuj, shybuj.. co nejvys, po krk, po prsa, po pas, kdyz to das az po pas tak uz te deli jen kousicek - prechod ale neni to zadna prdel no, budes to mit tezky.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: po červen 23, 2014 6:42 pm Předmět: Re: Alexovo muscle up |
|
|
| Tom3 napsal: | No kdyz to teda chces udelat bez false gripu a bez vyuziti momentu, tak shybuj, shybuj.. co nejvys, po krk, po prsa, po pas, kdyz to das az po pas tak uz te deli jen kousicek - prechod ale neni to zadna prdel no, budes to mit tezky.. |
Tak to jsem poznal že to není prdel, proto tenhle topic... Až budu mít dost příspěvků dle pravidel Ronnie serveru, postnu sem to video z prvního dne. Dám to těsně nad pupík (3cm?). Ale dneska jsem tak zrasovanej že mě tohle ani nenapadlo zkoušet, snad zítra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 23, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tak to neni spatny.. ale tak jasny, zase to tam netlac kazdej den, vseho s mirou.. :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|