Alexovo muscle up

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alexovo muscle up  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Alexovo muscle up
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dá Alex muscle up než bude muset rozebrat lešení?
Nedá, je měkej jako dvojka máslo
44%
 44%  [ 4 ]
Dá, protože je hustej
44%
 44%  [ 4 ]
Dá, protože to je brnkačka a dá to i moje babi
11%
 11%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
Alexk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 5:43 pm    Předmět: Alexovo muscle up Odpovědět s citátem

Vždycky jsem si říkal, že to musí bejt brnkačka, když jsem ho viděl na videu. Včera jsem postavil lešení a při pohledu na trubku mi to nedalo... ...sakra ono to tak jednoduchý nebude. Jenže nejsem měkkej a já to dám, mám na to tři tejdny (pak to lešení rozeberu)... ...no a jestli to nedám tak se asi půjdu někam zahrabat...

Den 1:
zkouším to poprvé v životě, jde to jakž takž nad pupek, takže dneska hodinka postupných přítahů k bradě, k hrudníku a co nejvejš to jde. Jenom tahem, žádný švih. No a lešenářká trubka, je dost tlustá a ještě zjemňuje kuži na rukou, že bude brzy jako dětská prdýlka...

a video tu není, protože... ...Ronnie
hold ho přidám později

hmm a fotka tu taky není, protože... ...Ronnie
hold ji přidám později

Tak video z prvního pokusu zde.

Naposledy upravil Alexk dne út červen 24, 2014 9:34 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natrenuj si dipy na rovne tycce, potom vyskoky na tu tycku (jakoby muscle up ze zeme), aby ses naucil ten pohyb zapesti.. a potom zkousej muscle upy svihem, ale s tim ze zacnes nahore, zhoupnes se dolu, vyuzijes momentu a dostanes se nahoru.. ja takhle taky dal prvni
s tim ze das cistej muscle up za 3 tydny nepocitej..
Alexk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
s tim ze das cistej muscle up za 3 tydny nepocitej..

no a to je právě ta výzva, a ještě to chci dát na tý tlustý lešenářský trubce, protože mě fakt naštvala ;)
Alexk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Natrenuj si dipy na rovne tycce

mno tak mi to nedalo a ty dipy jsem si hned zkusil, dobrej tip, dík, to budu určitě potřebovat, rovnováha je pěkná mrcha
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexk napsal:
no a to je právě ta výzva, a ještě to chci dát na tý tlustý lešenářský trubce, protože mě fakt naštvala ;)

Tak potom zacni pracovat na false gripu, bez nej to je bez sance, minimalne ze zacatku..
joa ty dipy jezdi co nejniz, taky pomaha :)
Alexk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Alexk napsal:

Tak potom zacni pracovat na false gripu, bez nej to je bez sance, minimalne ze zacatku..
joa ty dipy jezdi co nejniz, taky pomaha :)

Že dipy co nejníž, jsem pochopil. Ten false grip nevím jestli půjde na tý trubce a mám to dost vysoko a pod sebou štěrk do kterýho bych nerad padal po hubě... uvidíme jak to půjde, zatím si pořád myslím že to vydřu poctivě... jo a za každej tip samozřejmě dík. Až budu moct přidat video, třeba ještě něco poradíš
Alexk

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám jak přibývají hlasy pro to, že to nedám, jen do mě potřebuju nakopnout :)
flew

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

držím palce ať se MU povede.. mě to trvalo rok než sem udělal první

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 6:00 am    Předmět: Re: Alexovo muscle up Odpovědět s citátem

Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to...
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:33 am    Předmět: Re: Alexovo muscle up Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Někde na youtube je video kde to nějakej gymnasta naučí hodně namakanýho kulturistu během jedný hodiny a je pak schopnej dát Ring muscle up. Pokud na tom budeš makat několikrát týdně a máš aspoň elementární sílu-půjde to...

No tak nějak si to právě představuju.

Naposledy upravil Alexk dne po červen 23, 2014 7:35 am, celkově upraveno 2 krát
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
držím palce ať se MU povede.. mě to trvalo rok než sem udělal první

Dík za podporu...
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 2
- standardní trénink v posilovně, prsa, biceps, břicho
- 3h pauza vyplněná nějakou tou fyzickou prací
- přicházím k lešení a zjišťuju že ty pazoury se strhanými mozoly jsou docela problém. Pokud nechci vypadat jako řezník, musím to nějak vyřešit. Zkouším duct tape a je to nanic roluje se to a je to horší než na ostro. Napadlo mě vyhrabat mé staré boxérské bandáže... ...a vono to maká, ruce jako ve vatičce, což se ovšem nedá říct o zbytku těla. Obdivuju ty co dělají aktivně workout. Takže dneska po středně těžkém tréninku v posilovně, potom na trubce 4 série dipů (10,8,8,8), které se snažím ject co nejníž, jde mi to někam těsně pod prsa. K tomu nějaké negativní muscle upy. Tak a teď se cejtím jako by mě někdo tou lešenářskou trubkou zmlátil : (

Zítra jedu nohy, tak na hrazdu budu pěkně odpočatej ;)
Tom3

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 6:31 pm    Předmět: Re: Alexovo muscle up Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:

Nemyslis target="_blank" class="postlink">TOTO? je to uz part 2, kde ten muscle up da.. akorat teda ten postup z kruhu asi nepujde prenyst na leseni
No kdyz to teda chces udelat bez false gripu a bez vyuziti momentu, tak shybuj, shybuj.. co nejvys, po krk, po prsa, po pas, kdyz to das az po pas tak uz te deli jen kousicek - prechod ale neni to zadna prdel no, budes to mit tezky..
Alexk

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 6:42 pm    Předmět: Re: Alexovo muscle up Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
No kdyz to teda chces udelat bez false gripu a bez vyuziti momentu, tak shybuj, shybuj.. co nejvys, po krk, po prsa, po pas, kdyz to das az po pas tak uz te deli jen kousicek - prechod ale neni to zadna prdel no, budes to mit tezky..

Tak to jsem poznal že to není prdel, proto tenhle topic... Až budu mít dost příspěvků dle pravidel Ronnie serveru, postnu sem to video z prvního dne. Dám to těsně nad pupík (3cm?). Ale dneska jsem tak zrasovanej že mě tohle ani nenapadlo zkoušet, snad zítra...
Tom3

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to neni spatny.. ale tak jasny, zase to tam netlac kazdej den, vseho s mirou.. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alexovo muscle up Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: