|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 1:10 pm Předmět: Kre-alkalyn - problém(?) |
|
|
Zdravím,
něco přes půl roku aktivně cvičím, měl jsem pocit stagnace, tak jsem zkusil Kre-alkalyn. Nešlo mi až tak o to se nějak nafukovat, ale získat více síly (což se nakonec pozitivně projevilo v tréningu). Je to vůbec moje první zkušenost. Kre-alkalyn jsem zvolil i z důvodů, že se lépe užívá, není po něm nevolno,atd. Přece jen v těch kapslích je to pohodlnější (než samotný sypký kreatin).
Mno ale k problému, jím to tak 5 dní, první dávky jedna tableta, to je nějakých 1200mg (konkrétně mám OLIMP KRE-ALKALYN), včera jsem zvýšil na 2 = 2500g kreatinu...mno a nevím zda tréningem, že jsem citil už od čtvrtka křídla namožené a nebo tím, že jsem si dal větší dávku, tak se mi u prsního svalu -jakoby z profilu těla (z boku) udělala boule o velikosti cca dlaně. Je to i vizuálně znát, že je jedno prso jakoby do strany větší. (včera jsem byl ve fitku, ale tuhle partii jsem až tolik nezatěžoval)
Otázka jasná - co s tím? Vysadit, počkat? Kdesi jsem někdy četl, že se můžou objevovat při užívání kreatinu jakony podkožní "bubliny - respektive nahromadění vody (?)" - což by vysvětlovalo možná můj problém.
Předem díky za slušné reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po červen 23, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
Z gramu a ctvrt respektive 2 a pul muzes mit tak leda prd.....
|
|
| nahoru |
|
 |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
A čím? Já takové odpovědi narovinu nesnáším - nic totiž neříkají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
a ake ine odpovede by si cakal? napises - rastie mi 3 oko,zaroven som zjedol hamburger,mam prestat jest hamburgre? cim to je,to ti povie lekar _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | a ake ine odpovede by si cakal? napises - rastie mi 3 oko,zaroven som zjedol hamburger,mam prestat jest hamburgre? cim to je,to ti povie lekar |
lol, 3. oko
Ještě mě napadla oteklá uzlina, ze zátěže, těžko říct, foto posílám.
Prostě cílem té otázky bylo, jestli se s tím někdo někdy nesetkal, mě neříkejte, že jste tu nikdo nezkusili kreatin nikdy :)
-obrázek smazán :D - (řekli jste si o to :D )
Naposledy upravil nikcin dne po červen 23, 2014 4:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červen 23, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
sem začal kopírovat ten odkaz...a pak mi došlo...nééé to nechceš vidět...nedělej to :D
zajdi si k doktorovi vole!
|
|
| nahoru |
|
 |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
Zítra tam asi zajdu, jistota je jistota. Ale jak znám podle zkušeností - to bude zase střelba do prázdna a uslyším prd.
Díky za info, i když sem čekal popravdě, že mi řeknete, že to je klasiká reakce u někoho na kreatin :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
| nikcin napsal: |
A čím? Já takové odpovědi narovinu nesnáším - nic totiž neříkají. |
Na blbý dotaz...
Asi sis někde něco natrhl. Bereš blbou formu kreatinu v ještě blbějším dávkování - co bys jako čekal za odpověď?
|
|
| nahoru |
|
 |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | nikcin napsal: |
A čím? Já takové odpovědi narovinu nesnáším - nic totiž neříkají. |
Na blbý dotaz...
Asi sis někde něco natrhl. Bereš blbou formu kreatinu v ještě blbějším dávkování - co bys jako čekal za odpověď? |
Pokud bych si něco natrhl, tak bych to snad nějak pocítil, nebo ne?
Jaká je nejlepší forma kreatinu?
Jaké je nejlepší dávkování?
Doufám, že na dobré otázky nepřistane blbá odpověď, ale naopak :P
PS: právě proto jsem psal - díky za slušné reakce hned na začátku. Ono se totiž dá předpokládat, že když píšu do sekce Začátečníci, tak nějak i očekávám přímou odpověď (resp.konstruktivní kritiku na to, jak postupuju). My jsme se ale k těm odpovědím museli dopracovat přes tohle - teda jestli nějaké vůbec budou.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Já Ti ale odpověděl - není to kreatinem.
Otpimum pro věšinu je monohydrát. 10-15 g denně . Ne - nemusel. Já si utrhl 1,2 cm chrupavky v rameni - prý při úrazu a nevěděl jsem o tom. Zajdi za doktorem a nepřipisuj tyto účinky suplementům.
|
|
| nahoru |
|
 |
nikcin
|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Já Ti ale odpověděl - není to kreatinem.
Otpimum pro věšinu je monohydrát. 10-15 g denně . Ne - nemusel. Já si utrhl 1,2 cm chrupavky v rameni - prý při úrazu a nevěděl jsem o tom. Zajdi za doktorem a nepřipisuj tyto účinky suplementům. |
Jenže já nejel nic extrémního, stojky, nějaké přítahy horní kladkou s 35kg cca jen na protazeni (2 dny pro crossfitu), to mi neříkej, že tak málo stačí
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
a dal? uz som videl utrhnute prso pri benci s 80kg,stat sa moze vsetko _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|