|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:40 am Předmět: |
|
|
| rrrrrreeyy napsal: | roční transformace, nebyl to úplně ten nesoustavnější trénink, a strava taky nebyla úplně na té nejlepší úrovni, ale nějaký pokrok tam vidět je přibráno asi 8 kilo a taky jsem se asi o 15 cm zvýšil :D
[/img] |
Přitlačil bych na jídle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
by PeITeeR

|
Zaslal: út červen 17, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Trochu sa to snažím vysekať, chcel by som mať konečne tehličky na bruchu Momentálne cca 92-93 kg (187cm). |
Je zajimacni sledovat, jak různě muze vypadat 93kg. Videl jsem uz nespocet lidi co vazi 93kg a ty rozdily jsou neskutecny, myslim design tela, celkovy dojem, kvalita a stavba :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Narcooo

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so červen 21, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| by PeITeeR napsal: |
...Je zajimacni sledovat, jak různě muze vypadat 93kg. Videl jsem uz nespocet lidi co vazi 93kg a ty rozdily jsou neskutecny, myslim design tela, celkovy dojem, kvalita a stavba :) |
Výška, percento tuku, rozloženie hmoty...To je individuálne no. Beriem že moja forma neni žiadna hitparáda , ale baví ma to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Patrik729
|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:48 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Patrik729 dne po červen 23, 2014 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jo že tato póza vypadá líp když máš svaly
Ne v pohodě, makej dál, za 2-3 roky to už v té póze bude vypadat líp. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Patrik729
|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Patrik729 dne po červen 23, 2014 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po červen 23, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Patrik729 napsal: | nie každý hneĎ vyzerá |
Jo, to je v pohodě. Tady se ale bavíme o té homopóze
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: st červen 25, 2014 7:37 am Předmět: Re: Forma |
|
|
| ViloNejaky napsal: | Forma den po sútaži na MMCR v naturálnej kulturistike. Po prezieračke a všetkom možnom hehe
[/img] |
Mazec!Jestli je to natural tak dvojtej mazec:)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st červen 25, 2014 8:34 am Předmět: |
|
|
| Mára1987 napsal: | Zdravím všechny, tak jsem se konečně odhodlal a hodím sem jednu svojí srovnávačku z letoška. Po novým roce jsem se rozhodl, že to chce trochu změnu a i když sem cvičil dlouho, tak ale nepravidelně a bez nějakého cíle, plánu atd. Pár věcí jsem upravil a už je tosnad trochu vidět
foto jen mobilem, takže kvalita žádná
|
tohle je vážně dobrá práce ... změnil si nejen figuru, ale i barvu trenek, přidal brýle ... prostě změna Ale ne, vážně hodně dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
ViloNejaky

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 4:17 pm Předmět: Re: Forma |
|
|
| strejda. napsal: | | ViloNejaky napsal: | Forma den po sútaži na MMCR v naturálnej kulturistike. Po prezieračke a všetkom možnom hehe
[/img] |
Mazec!Jestli je to natural tak dvojtej mazec:) |
Dakujem za pochvalu, ak by som nebol nenapisal by som to. Dneska to možno vela chlapcov tvrdí ale ja hovorím sam za seba. V sobotu budem sútažiť na Majstrovstvach sveta v naturalnej kulturistike v Nitre na Slovensku. Nech to dopadne akokolvek tak snad víde forma aspoň
Prihodím aj fotku z nedele tak uvidíme po cukrovačke a odvodnení čo to povie ešte.
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 7:58 am Předmět: Re: Forma |
|
|
| ViloNejaky napsal: |
Dakujem za pochvalu, ak by som nebol nenapisal by som to. Dneska to možno vela chlapcov tvrdí ale ja hovorím sam za seba. V sobotu budem sútažiť na Majstrovstvach sveta v naturalnej kulturistike v Nitre na Slovensku. Nech to dopadne akokolvek tak snad víde forma aspoň
Prihodím aj fotku z nedele tak uvidíme po cukrovačke a odvodnení čo to povie ešte.
[/img] |
paradní, kolik vážíš/měříš?Nejsi aktivní na fb nebo insťáku?Pošli kdyžtak nick at tě mužu sledovat, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|