Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rrrrrreeyy napsal:
roční transformace, nebyl to úplně ten nesoustavnější trénink, a strava taky nebyla úplně na té nejlepší úrovni, ale nějaký pokrok tam vidět je přibráno asi 8 kilo a taky jsem se asi o 15 cm zvýšil :D

[/img]

Přitlačil bych na jídle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Trochu sa to snažím vysekať, chcel by som mať konečne tehličky na bruchu Momentálne cca 92-93 kg (187cm).

Je zajimacni sledovat, jak různě muze vypadat 93kg. Videl jsem uz nespocet lidi co vazi 93kg a ty rozdily jsou neskutecny, myslim design tela, celkovy dojem, kvalita a stavba :)
Narcooo

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

77 kg,už mi padaj všechny kalhoty,včetne kraťas . . .
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by PeITeeR napsal:

...Je zajimacni sledovat, jak různě muze vypadat 93kg. Videl jsem uz nespocet lidi co vazi 93kg a ty rozdily jsou neskutecny, myslim design tela, celkovy dojem, kvalita a stavba :)

Výška, percento tuku, rozloženie hmoty...To je individuálne no. Beriem že moja forma neni žiadna hitparáda , ale baví ma to.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2014 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narcooo napsal:

77 kg,už mi padaj všechny kalhoty,včetne kraťas . . .

Jo na fotce je to vidět.
Patrik729

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Patrik729 dne po červen 23, 2014 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát
magion

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo že tato póza vypadá líp když máš svaly
Ne v pohodě, makej dál, za 2-3 roky to už v té póze bude vypadat líp.
Patrik729

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Patrik729 dne po červen 23, 2014 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patrik729 napsal:
nie každý hneĎ vyzerá

Jo, to je v pohodě. Tady se ale bavíme o té homopóze
strejda.

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 7:37 am    Předmět: Re: Forma Odpovědět s citátem

ViloNejaky napsal:
Forma den po sútaži na MMCR v naturálnej kulturistike. Po prezieračke a všetkom možnom hehe

[/img]

Mazec!Jestli je to natural tak dvojtej mazec:)
koudy.

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára1987 napsal:
Zdravím všechny, tak jsem se konečně odhodlal a hodím sem jednu svojí srovnávačku z letoška. Po novým roce jsem se rozhodl, že to chce trochu změnu a i když sem cvičil dlouho, tak ale nepravidelně a bez nějakého cíle, plánu atd. Pár věcí jsem upravil a už je tosnad trochu vidět

foto jen mobilem, takže kvalita žádná

tohle je vážně dobrá práce ... změnil si nejen figuru, ale i barvu trenek, přidal brýle ... prostě změna Ale ne, vážně hodně dobrý
ViloNejaky

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 4:17 pm    Předmět: Re: Forma Odpovědět s citátem

strejda. napsal:
ViloNejaky napsal:
Forma den po sútaži na MMCR v naturálnej kulturistike. Po prezieračke a všetkom možnom hehe

[/img]

Mazec!Jestli je to natural tak dvojtej mazec:)

Dakujem za pochvalu, ak by som nebol nenapisal by som to. Dneska to možno vela chlapcov tvrdí ale ja hovorím sam za seba. V sobotu budem sútažiť na Majstrovstvach sveta v naturalnej kulturistike v Nitre na Slovensku. Nech to dopadne akokolvek tak snad víde forma aspoň

Prihodím aj fotku z nedele tak uvidíme po cukrovačke a odvodnení čo to povie ešte.
[/img]

;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
STAKOCMA

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vršek supr, noha na této fotce mi přijde slabší. přeji na soutěži co nej výsledek
strejda.

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 7:58 am    Předmět: Re: Forma Odpovědět s citátem

ViloNejaky napsal:

Dakujem za pochvalu, ak by som nebol nenapisal by som to. Dneska to možno vela chlapcov tvrdí ale ja hovorím sam za seba. V sobotu budem sútažiť na Majstrovstvach sveta v naturalnej kulturistike v Nitre na Slovensku. Nech to dopadne akokolvek tak snad víde forma aspoň

Prihodím aj fotku z nedele tak uvidíme po cukrovačke a odvodnení čo to povie ešte.
[/img]

paradní, kolik vážíš/měříš?Nejsi aktivní na fb nebo insťáku?Pošli kdyžtak nick at tě mužu sledovat, dík.
venca.v

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktualka z dneška, cvicim ted prevazne armwrestling, pristi rok uz se snad konecne dohrabu k nejaky soutezi , cvicim cely telo, ale vede ted ta páka.. jinak 79kg 173cm , kvalita fotky nic moc ale neco tam snad videt je, tilko si radsi sundavat nebudu, to bricho neni uplne dobry

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: