zaloba- nekdo kdo rozumi pravu a poradi?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zaloba- nekdo kdo rozumi pravu a poradi?  Úvodní stránka -> Ostatní -> zaloba- nekdo kdo rozumi pravu a poradi?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
70mMyW!53 napsal:
nebo kdyby to nakonec teoreticky posoudili jako trestny cin, tak zraneni nekde na krku zpusobene tim ze sem se jeho hlavy nebo krku ani nedotkl by dopadlo jak asi? Protoze z 2 kopancu do zadku a vzajemnou fackovackou, kdy jsme si ani jeden nezasahli tvar se mu prece nemohli pohnout obratle !?

Od toho ... nejen ... jdeš k tomu advokátovi. Takže to fakt teď neřeš po netu, ale počkej až na tu konzultaci. Pak budeš moudřejší. Jinak budeš mít v hlavě akorát bordel, jak ti tu kde kdo radí kde co:-).

presne tak mas pravdu, ale sem rad ze sem ten topic tady zalozil, jinak bych asi moc o advokatovi nepremyslel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netreba to prežívať. Na mňa boli podané už desiatky trestných oznámení, furt je niekto s niečím nespokojný :-))
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem byl u teho advokata rek mi ze se zatim nemame o cem bavit, ze mam pockat az mne prijde usneseni. Jinak typka sem videl v aute a byl uplne fit, zadny krunyr,nic... skoda jen ze sem si ho nevyfotil XD
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Tak trochu to souvisi s tematem:

http://www.novinky.cz/domaci/339672-udel-ucitelu-staci-malo-a-stoji-pred-soudem.html

A tento komentar to myslim pekne cele vystihuje:

Víte, co je v tomto státě zajímavé a dle mého pobuřující? Učitelky mají trestní zodpovědnost za děti. Prodavačky v obchodě mají zodpovědnost za kasu, prakticky každý zaměstnanec má za něco zodpovědnost osobní i trestní a jen se klepe, aby nic nepokazil. Zato politici, soudci, státní úředníci, všichni tito, co rozhodují od stolu o životě lidí, o našich penězích, ti nemají zodpovědnost žádnou. Na světlo denní chodí tisíce paskvilů z jejich práce, často katastrofická rozhodnutí ovlivňující životy lidí a za nic nezodpovídají. Toto mě fascinuje.

Kecy. Když se člověk drží předpisů a nepodepíše hmotnou odpovědnost, ručí prakticky za prd. Politici, soudci a úředníci samozřejmě odpovědnost mají. Pokud udělají chybu. Ale ne pokud udělají chybné rozhodnutí. Když se někdo musí rozhodovat, je jasné že nějaké chyby naseká a není možné někoho vinit ze špatných rozhodnutí. Ale jestliže někdo proti předpisům obrátí lis špatně a zničí materiál za deset tisíc, tady to není o rozhodnutí, ale o porušení předpisů.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dpc, ted o vykendu dalsi konflikt, ale opet sem v tom nevinne, jen sem se branil, ale on dostal ranu a odkulhal pryc, mel sem strach ze by to taky dal na policii, ale ten ani nevi jak se jmenuju. No asi bude lepsi vubec nelezt ven
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řítíš se do průseru
Je rozumné to hned napsat zde na fóru a ještě lepší na facebooku
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Řítíš se do průseru

na FB nic takoveho nedam to zas nejsu blby, tak jako co mam delat, jdu s kamosem a pozvu 2 holky na pivo, pak tam dojdou 2 typci ze tam nemame s nima co delat, on me chytil za tricko ktere me roztrhl a strcil do me.... mel sem si asi zas sednout a nechat se vyhodit?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Irminsul napsal:
Řítíš se do průseru

na FB nic takoveho nedam to zas nejsu blby, tak jako co mam delat, jdu s kamosem a pozvu 2 holky na pivo, pak tam dojdou 2 typci ze tam nemame s nima co delat, on me chytil za tricko ktere me roztrhl a strcil do me.... mel sem si asi zas sednout a nechat se vyhodit?

ty se stím nesereš
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
70mMyW!53 napsal:
Irminsul napsal:
Řítíš se do průseru

ty se stím nesereš

prave ze naopak, ja jsem naprosto bezkonfliktni clovek. V obou pripadech sem byl zavlecen do neceho za co nemuzu.
Petey

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale ano,nevinnych su plne basy,presne ako povedali kolegovia vyssie
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to reknu takto, za cely zivot sem zadny podobny konflikt nemel a ted 2x po sobe toto, je to proste ulet : (
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase někdy je náhoda vůl.
Ale je dobré si na to konkrétně ve tvé situaci dávat bacha ... a když už, tak raději fofrem mizet a být o tom zticha. A s kámošem se rovnou domluvit co dělat a říkat, kdyby něco....
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale co vim od lidi co ho znaji, tak pry uz byl na policajtech nekolikrat, ze ma pruseru dost. Takze to ze by to chtel nejak resit jeste by mu akorat uskodilo.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to primo k tematu ale nevim kam sem to mel napsat. Znamej by potreboval poradit, abych to nemusel prepisovat tak sem to zkopiroval primo z jeho FB:

Dobry den, Pobiram davky hmotne nouze a prispevek na bydleni. Uz asi pul roku si privydelavam u jedne firmy, kde pomaham jen narazove cca jednou za dva tydny, kdyz dovezou zbozi. Jde o to ze jsem to nenahlasil na Urade prace, jelikoz jsem si laicky rikal ze ta castka co si tam privydelam je tak mala ze nema smysl to nahlasovat, ze by mne na UP cast ztrhli a tudiz by mi nic nezbylo. Jenze nyni jsem dostal praci ve stejne firme, delam stejnou cinnost, jen to je jina pobocka v jinem meste a smlouvu (dohoda o provedeni prace) budu mit novou. Nyni bych to rad po te co dostanu smlouvu nahlasil na UP, jenze mam obavy aby pak nejak zpetne nezjistili, ze jsem pul roku pracoval u te pobocky kde jsem to nenahlasil.

Muj dotaz tedy zni: Pokud bych to opet nenahlasil, muze UP zjistit u te firmy ze tam pracuji, pokud by me nevideli primo pri praci?

A pokud bych to nyni na UP nahlasil, muzou zpetne dohledat u te pobocky ktera je sice v jinem meste a na jinou smlouvu, ze jsem pul roku prac! oval u jine pobocky u stejne firmy?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jesi měl smlouvu tak to zjistěj, má to nahlásit logicky přece

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zaloba- nekdo kdo rozumi pravu a poradi? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: