smazat prosím

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smazat prosím  Úvodní stránka -> Trénink -> smazat prosím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 11:30 am    Předmět: smazat prosím Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil Oddo dne čt červen 26, 2014 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čau, toto se mi stalo při dřepu, moc velká váha a špatná technika, dolů to šlo a nahoru už ne, při tom mi luplo v zádech a já už ani nemohl sundat kotouče... Bylo to naštěstí jen přetažené, stačil klid, ležet, mít záda v teple a za týden jsem byl ok. Doktor mi na to předepsal dvoje prášky, jsou tu svým názvem docela známý. Ať jsi brzo fit :)
coder

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s timhle mam skusenosti nejvic mi pomaha lehnout si na zem nohy dat napr. na gauc tak aby byl v kolenou cca pravy uhel a zhluboka dychat pri vydechu jakoby tlacit bedra k podlaze
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fisico

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle me momentalne taky trapi, ikdyz v poslednich dnech uz je to mnohem lepsi. Taky se mi to stalo pri drepech, hluboky drep v podstate bez zapojeni core, jen pichnuti v bedrech a zpocatku takova lehka bolest, vecer jsem se uz nemohl predklonit. Jeste jsem se s tim odvazil do prace, vydrzel jsem to 4 dny, jakmile me zacala bolet leva hyzde a lehce me brnela leva noha, hned jsem zamiril na neurologii. Sel jsem na RTG, bez strukturalnich zmen, diagnoza akutni Lumbago neboli ustrel. Dostal jsem prasky na uvolneni/bolest, a sel jsem marodit, jelikoz mi byl doporucen klidovy rezim, coz je v praci vylouceno. Snazil jsem se byt relativne v klidu, chuze mi problemy nedelala, krom obcasneho pichnuti v leve kycli a ted posledni dva dny cvicim par cviku na protazeni a lehke rozhybani bederniho svalstva a stav se prudce zlepsil, takze z osobni zkusenosti bych doporucil par dni klid a pak zacit pomalu protahovat. Sam hodlam navstivit fyzioterapeuta a nez znovu sahnu na zelezo, zamerim se na zpevneni telesneho jadra..
Sarkafarka

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě navštívit lékaře... Nemusí, ale může to být spojeno s degenerativními změnami na páteři...

Rychle na stránku:

Přejdi na: