|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balista

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:48 am Předmět: |
|
|
Pondělí 16.6.2014
trénink#108/14
K#54
Polabí
- běh
3,99km
Našel jsem si okruh, který má přesně 2 km. Běžel jsem ho 2x hned po sobě. Poprvé jako výklus a podruhé svižněji. Rozdíl byl minuta a půl. Někdy to zkusím v tempu na čas.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Balista

|
Zaslal: st červen 18, 2014 6:39 am Předmět: |
|
|
Úterý 17.6.2014
trénink#109/14
K#55
- cviky s vlastní vahou
Dneska nějaký trošku delší výběh  Nevim, co se mi to stalo, že mě tak začalo bavit běhání.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 6:54 am Předmět: |
|
|
Středa 18.6.2014
trénink#110/14
K#56
Polabí
- běh
12,32km
Tolik jsem snad v životě v kuse neběžel  Ale bavilo mě to _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 6:47 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 19.6.2014
volno
Pátek 20.6.2014
volno
Odpoledne zrychlený přesun na Klínovec a zítra si zaběhnu ten střední Spartan race, když už tam budu _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červen 24, 2014 6:47 am Předmět: |
|
|
Pondělí 23.6.2014
trénink#112/14
K#58
Polabí
- běh
6,46km
Po tom sobotním Spartanu na Klínovci jsem čekal hodně nepříjemný začátek (z těch nastoupených a seběhaných metrů mám svalovku ještě teď a ze schodů chodím jen se sebezapřením  ), ale tak po minutě dvou to bylo OK a celkově jsem zrychlil oproti minulému týdnu. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st červen 25, 2014 6:24 am Předmět: |
|
|
Úterý 24.6.2014
trénink#113/14
K#59
- cviky s vlastní vahou
Dneska půjdu běhat, tak snad nebude moc pršet.. Nebo moc málo _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 7:02 am Předmět: |
|
|
Středa 25.6.2014
trénink#114/14
K#60
Polabí
- běh
11,03km
Další zlepšení, jsem na sebe pyšnej  Škoda jen, že nepršelo..
Ještě něco málo naběhám a začnu psát i časy
Přes den v práci kliky (5x20 a 5x25) během dne, když byla chvilka. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 6:39 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 26.6.2014
trénink#115/14
K#61
- cviky s vlastní vahou
Dnes krátký výklus a pak kolo / bazén / oboje. A jako bonus shyby na pergole na trámu _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Naposledy upravil Balista dne út červenec 01, 2014 6:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: |
- cviky s vlastní vahou
|
Krásnej způsob, jak sdělit internetovému publiku, že jsi dneska onanoval :) Přijdeš taky ještě někdy zvednout nějaký železo? :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
| DrevenyKvadrik napsal: | | Krásnej způsob, jak sdělit internetovému publiku, že jsi dneska onanoval :) |
Nevim, co to znamená a když jsem si to googlil, tak mi to vyhazovalo jen lidi, co si dělali divný věci
Zvednout železo přijdu hned, jak mě k tomu zase primář připustí Ale jak teď běhám (a taky jsem se vrátil k WD), tak mám pocit, že mi hubnou nohy, tak budeš mít brzo třeba konkurenci.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | Ale jak teď běhám (a taky jsem se vrátil k WD), tak mám pocit, že mi hubnou nohy, tak budeš mít brzo třeba konkurenci.. |
BOOM!
BTW: Koule, bude log?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | | a taky jsem se vrátil k WD |
Stravu asi psát nebudeš viď? Já už na tom nějaký čas funguju, ale vždycky se rád něco přiučím... :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po červen 30, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
Pátek 27.6.2014
trénink#116/14
K#62
Polabí
- běh
8,02km
Sobota 28.6.2014
trénink#117/14
K#63
Polabí
- kolo
2,96km (přesun na ovál)
- běh (20 kol; 1 kolo naplno + 1 kolo výklus)
celkem 4,97km
- kolo
2,94km (cesta zpět)
Neděle 29.6.2014
volno
+ grilování
Dneska se navečer proběhnu a pak si dám snídani, oběh a večeři
| Johny.Fox napsal: | | neskutečný borec Balista napsal: | | a taky jsem se vrátil k WD | Stravu asi psát nebudeš viď? Já už na tom nějaký čas funguju, ale vždycky se rád něco přiučím... :) |
Ono moc není co psát Je to taková klasika.. Od rána nic, přes den maximálně jeden nebo dva kusy ovoce. Navečer nalačno trénink. Po tréninku po cca hodině prožrání se do spánku Někdy striktnější někdy volnější.. Když to situace (je to třeba společensky vhodné) vyžaduje, najím se i přes den. Třeba na včerejším grilování Ale zas je pravda, že jsem od té doby nic nejedl, protože jsem plnej ještě teď
Na WD mi nejvíc vyhovuje, že přes den nemusím řešit jídlo, mám čistou hlavu a nekolísá mi energie a nálada. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Naposledy upravil Balista dne út červenec 01, 2014 6:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 6:48 am Předmět: |
|
|
Pondělí 30.6.2014
trénink#118/14
K#64
Polabí
- běh
6,49km
Další zlepšení tempa. Sice dost pršelo, ale kde je vůle, je i cesta, tak jsem běžel v dešti.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|