| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Royi

|
Zaslal: so červen 28, 2014 5:08 pm Předmět: Kardio vs. silovej trénink |
|
|
Zdravím, mám menší dotaz, chtěl bych po pár letech "objemu" trošku zkusit shodit a vyrýsovat, není to nějak strašný, tuk se mi drží víceméně na spodním břichu jinak to jde. Jenže nevím jak na to co nejefektivněji, teď tu nechci mluvit o jídelníčku, ale o fyzické aktivitě. Poslední dobou všude čtu, že je lepší intenzivně trénovat než třeba běhat atd.., co tak čtu tak ani moc kultíku v dietě kardio nejezdí. Jaký na to máte názor popř. zkušenosti? Nebo preferujete běh ráno na lačno nebo ještě po tréninku? Díky za každý názor ;) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
broukales
|
Zaslal: so červen 28, 2014 5:22 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zastánce silových ramp v superseriich s lehcima cvikama... napr. rampa mrtvola + zadni delty, rampa rampa pritahy v predklonu + zakopy, rampa push-press + rozpazky... jde mi z toho tuk dolu ani nevim jak.. nejlepsi na paleni tuku jsou prej silovky no.. + 10-15 min. po treninku hiit v ramci moznosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: so červen 28, 2014 5:22 pm Předmět: |
|
|
Intenzivní silový trenink..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 28, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Normalne kardio zarad , pokdu ti jede o redukci tuku, bude ti jen ku prospechu. Pokud jsi ho doted nedelalal, tak je prakticky jedno, jaky styl kardia zvolis. Hlavne na to nechod moc vedecky, jak to ted byva zvykem a ty novodobe trendy ber trochu s rezervou. Hlavni bude se nejak hybat a na delsi dobu zvysit tepovou frekvenci. Bez si klidne zabehat, projed se na kole, a nebo klidne vyuzij i stroje v posilovne. Sice ti tu plno lidi bude psat, ze stroje ne, ale nevidim duvod proc ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: so červen 28, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Když mám čas na dvoufázový trénink, tak jsem si ráno dával na lačno trénink HIIT, kde bylo zapojené i břicho, poté odpoledne silový trénink, který nepřekročil 60 min.
Když ten čas nemám, tak jsem po posilovacím tréninku zařadil běh na těch 25-30 min.
Šlo to a jde to pěkně dolů, jenže je toho dost
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: so červen 28, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
Myslím že nejlepší je kombinace obojího anaerobní i aerobní trénink, ze skušenosti můžu říct že dohromady přináší nejlepší výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so červen 28, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Super díky moc všem, zkusím asi pořádný trénink a ve volných dnech si ráno zaběhám a uvidím. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ještě dotaz ráno před běháním mám si dát bcaa nebo úplně na lačno? _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Royi napsal: | | Ještě dotaz ráno před běháním mám si dát bcaa nebo úplně na lačno? |
Pro klid na dusi si je tam klidne dej :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cardic1
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:30 pm Předmět: spalovač |
|
|
a když bych šel ráno teda běhat a do toho bych chtěl ještě lupnout spalovací kapsli... tak bych to mohl užít i s bcaa dohromady? nebo první hodit tabletu, počkat pár minut hodit bcaa a běhat? děkuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cardic1
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:30 pm Předmět: spalovač |
|
|
a když bych šel ráno teda běhat a do toho bych chtěl ještě lupnout spalovací kapsli... tak bych to mohl užít i s bcaa dohromady? nebo první hodit tabletu, počkat pár minut hodit bcaa a běhat? děkuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: út červenec 15, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Klidně to dávej společně :)
|