Rada se cvičením

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada se cvičením  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rada se cvičením
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vidis,papas sracky a chces doplnky chleba s maslom a marmeladou - zle, susenka,chleba - zle
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez doplňků bych se ani nepřezul a nešel do fitka. Kdo nebaští doplňky výživy je out:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marine

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, že nejim tak zdravě, ale chci mít takovej "volnější" jídelníček... Když o tom tak přemýšlím, chtěl bych si nějaký sestavit, ale vůbec nevím, jak začít nebo kolik čeho mám jíst atd. Nemohli byste mi s tím trochu pomoct a sestavit nějaký? Byl bych hrozně rád (výška:178 cm, váha:68 kg, věk:15 a postava u mě převažuje asi endomorfní)
raw

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na netu najdes plno rad pro zacatecniky - zaklad je naucit se techniku vsech cviku, dale se naucit o bilkovinach,tuku,sacharidach a kolik ceho cca prijimat (jidelnicek je cislo jedna) a dalsi vec je byt trpelivy, jeden moudry clovek rekl: cviceni je trat na dlouho vzdalenost, nech cas at udela svoje

svaly z tuku neudelas, kdo tohle napise, nebo rekne je pro me clovek myslenim na urovni robota, ktery vidi jen picoviny jako diskoteky,chlast,kundy a ani nevi diky jakym svalum apod se pohybuje (90% dnesni mladeze), ( u Tebe udelam vyjimku - si 15lety kluk co teprve poznava svet)

PS: drz se veci, ktere ma zacatecnik delat a nevymyslej blbosti :)

za cca 3roky napis jak to jde a co ti dela problem - co si opravdu nikde nenasel

pokud mas slusne financni moznosti - zaplat si trenera
brasel

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

promin te za pravopis

Naposledy upravil brasel dne st srpen 06, 2014 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brasel napsal:
zdravim snad to nebude vadit nechtel sem zakladat nove tema ,mam prozbu muzete mi poradit bohuzel u nas neni zadny trener na ktereho se mohu obratit mam problem stim ze cvicim biceps 3X12 jednorucka ,ez tyc,a izolovany ,pak jdu na triceps,pak prsa na kladce pak zada atd, prosim vas kde mohu najit informace jak spravne posilovat partie a spravne navazovat na cviceni ,sakra snad sem to dobre napsal ,jde mi oto ze budu cvicit prsa na lavici a pak biceps,bude tot tak ?? predem moc dekuji za pochopeni a prominte za chyby

co kdyb jsi venoval vic sveho casu a cetl????
na tvoji otazku je odpoved tady: https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6-treninkovy-split.html
brasel

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

promin a moc dekuji
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brasel napsal:
zdravim snad to nebude vadit nechtel sem zakladat nove tema ,mam prozbu muzete mi poradit bohuzel u nas neni zadny trener na ktereho se mohu obratit mam problem stim ze cvicim biceps 3X12 jednorucka ,ez tyc,a izolovany ,pak jdu na triceps,pak prsa na kladce pak zada atd, prosim vas kde mohu najit informace jak spravne posilovat partie a spravne navazovat na cviceni ,sakra snad sem to dobre napsal ,jde mi oto ze budu cvicit prsa na lavici a pak biceps,bude tot tak ?? predem moc dekuji za pochopeni a prominte za chyby

Četl jsi to vůbec po sobě? To je šílenej psanej projev.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rada se cvičením Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: