|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: so červen 28, 2014 6:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so červen 28, 2014 8:22 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Samec dne so červen 28, 2014 8:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so červen 28, 2014 8:27 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Aktuálka
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so červen 28, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
přál bych vám Vencu vidět na živo, to je teprve _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | přál bych vám Vencu vidět na živo, to je teprve |
jo ruky super...ale teda me osobně se nelíbí že ma masivní ruce a trapezy a krk vypadají jak kdyby necvičil...ramena taky zaostávají
možna hod další fotku nechcu soudit z jedné...třeba zada a bez trika zepředu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Tom.K. napsal: | přál bych vám Vencu vidět na živo, to je teprve |
jo ruky super...ale teda me osobně se nelíbí že ma masivní ruce a trapezy a krk vypadají jak kdyby necvičil...ramena taky zaostávají
možna hod další fotku nechcu soudit z jedné...třeba zada a bez trika zepředu |
Krk a trapezy mám stejný.. jednak genetika a hlavně je nepretezuje, což mu schvaluju,protože to jednou určitě ocení
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | přál bych vám Vencu vidět na živo, to je teprve |
zase neprehanej ,od ty doby co sme se pred pul rokem videli na soutezi sem jeste 5kg nabral a jak sem malej tak je i tech 5kg docela znát... jinak doufam ze se zase potkame v klatovech na soutezi
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Tom.K. napsal: | přál bych vám Vencu vidět na živo, to je teprve |
možna hod další fotku nechcu soudit z jedné...třeba zada a bez trika zepředu |
trapezy sem mel vzdycky slaby... to mam dany geneticky, predlokti cvicim obden uz 3 roky a porad je maly, a lytkach ani nemluvim... ruce mi vzdycky rostly nejlip no, tady mam jeste jednu fotku ale tam jsou trapezy taky maly, ale oni budou maly na vsechn fotkach no
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára1987
|
Zaslal: po červen 30, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | Mára1987 napsal: | Zdravím všechny, tak jsem se konečně odhodlal a hodím sem jednu svojí srovnávačku z letoška. Po novým roce jsem se rozhodl, že to chce trochu změnu a i když sem cvičil dlouho, tak ale nepravidelně a bez nějakého cíle, plánu atd. Pár věcí jsem upravil a už je tosnad trochu vidět
foto jen mobilem, takže kvalita žádná
|
tohle je vážně dobrá práce ... změnil si nejen figuru, ale i barvu trenek, přidal brýle ... prostě změna Ale ne, vážně hodně dobrý |
díky díky, cením si toho a furt na sobě makám ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 30, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
Mára1987: za 5 mesicu velmi pekna zmena _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Patrik729
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|