Sparring Praha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sparring Praha  Úvodní stránka -> Ostatní -> Sparring Praha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
555SIMI555

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 8:31 pm    Předmět: Sparring Praha Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, sháním sparringa do prahy do posilky, od začátku nového školního roku, spíš od začátku nebo půlky října, kdo by měl zájem, nebo také hledá někoho k sobě, tak se prosím ozvěte, kdo cvičí sám, cvičí napůl !!!! Není to žádnej fake, nebo něco podobného a nevím do jakého topicu to dát, tak jsem to hodil sem, díky za nesmazání a doufám že se někdo najde :-)

PS: pište sem, pak se domluvíme, SZ moc nečtu, díky ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 4:19 pm    Předmět: Re: Sparring Praha Odpovědět s citátem

Né, že bych měl zájem, jen ti chci poradit - napiš přibližnou lokaci, pak jaký máš osobáky, váhu, jak jsi zvyklý trénovat .
555SIMI555

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak mám psát maximálky když lezou každej den nahoru ?

Dělám si srandu, díky za radu, chtěl jsem se o tom pak domlouvat kdyby se někdo ozval, ale tak udělám to teď.

Maxka:

MT : 170
Dřep : 160
BP : 100

cvičím cca 4x týdně, mám rád korte, těžkolehký split, pak občas jen parite, každá partie jen jednou do týdne, snažím se nahánět hmotu, ale v kvalitě a tomu směřují tréninky. Trénink většinou ale začíná 1-2 základnímy cvikamy pyramidově - váha nahoru, opáčka dolu a pak 2-3 doplňkové. Lokace je mi celkem jedno, ale né nějaké okrajové oblasti, jako jsou říčany a nevím co :-D Posilovna je mi celkem jedno jaká bude, hlavně ať je tam klec :-D
Spazik

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lokace mi přijde celkem podstatná, asi málokdo bude jezdit do posilky hodinu přes půl Prahy

Rychle na stránku:

Přejdi na: