|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
555SIMI555
|
Zaslal: po červen 30, 2014 8:31 pm Předmět: Sparring Praha |
|
|
Ahoj lidi, sháním sparringa do prahy do posilky, od začátku nového školního roku, spíš od začátku nebo půlky října, kdo by měl zájem, nebo také hledá někoho k sobě, tak se prosím ozvěte, kdo cvičí sám, cvičí napůl !!!! Není to žádnej fake, nebo něco podobného a nevím do jakého topicu to dát, tak jsem to hodil sem, díky za nesmazání a doufám že se někdo najde :-)
PS: pište sem, pak se domluvíme, SZ moc nečtu, díky ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 4:19 pm Předmět: Re: Sparring Praha |
|
|
Né, že bych měl zájem, jen ti chci poradit - napiš přibližnou lokaci, pak jaký máš osobáky, váhu, jak jsi zvyklý trénovat  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: út červenec 01, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jak mám psát maximálky když lezou každej den nahoru ?
Dělám si srandu, díky za radu, chtěl jsem se o tom pak domlouvat kdyby se někdo ozval, ale tak udělám to teď.
Maxka:
MT : 170
Dřep : 160
BP : 100
cvičím cca 4x týdně, mám rád korte, těžkolehký split, pak občas jen parite, každá partie jen jednou do týdne, snažím se nahánět hmotu, ale v kvalitě a tomu směřují tréninky. Trénink většinou ale začíná 1-2 základnímy cvikamy pyramidově - váha nahoru, opáčka dolu a pak 2-3 doplňkové. Lokace je mi celkem jedno, ale né nějaké okrajové oblasti, jako jsou říčany a nevím co :-D Posilovna je mi celkem jedno jaká bude, hlavně ať je tam klec :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|