firma Amix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - firma Amix  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> firma Amix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 4:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady ale jde o to, že já s nima sice žádnou zkušenost nemám, ale stačí mi když vidím co nabízí - uznej sám - kdyby byli profesionálové, tak nebudou na základě jednoho blbýho formuláře, který navíc ještě bude vyplnovat třeba někdo kdo tomu vůbec nerozumí, ti údajně sestaví naprosto ideální jídelníček na míru... to je prostě kravina - a ne, sám bych to nedokázal líp jednoduše proto, že to nejde. Já neřikám, že dělají něco hůř než jiní, oni dělaji něco, co by vůbec dělat neměli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
M.i.k

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jachyme, mas zrejme blbe informace a neznas nas postup jak jedname s klienty a jak vubec pracujeme a o nas uz evidentne vubec nic nevis, jen tu spinis zcela bezduvodne a bez argumentu. Nebudu ti tu nic vysvetlovat, nemam na to cas a myslim si, ze soude dle tvych prispevku to stejne nepochopis. Jen chci rici, ze nejsme anonymni, mame sve postupy jak komunikujeme s klientama a velmi dobre propracovany system spoluprace.... no a co klienti?...ty jsou nadmiru spokojeni a ze jich je uz pekna kopice, ostatne zpetne reference svedci za vse a my se nemame za co stydet. Nasi praci totiz delame dukladne a zcela individualne a stojime si za ni. Kdo chce muze vyuzit nasich sluzeb kdo nechce tak nechce....kazdy ma moznost volby a my nikomu nic nenutime.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vycházím
1. z toho co nabízíte - nabízíte mi sestavení individuálního vhodného jídelníčku na základě formuláře, který je možné odeslat na dálku, kde jen vyplním nějaké údaje o tom jak jím, kolik měřím atd. Já jsem nadále přesvědčený o tom, že jídelníček na míru lze sestavit jedině na základě přesné znalosti toho člověka i po stráncce metabolizmu, přesně tréninku, ideálně podstoupit InBody atd. A stejně to bude o tom, že si to bude muset vyzkoušet sám. Nabízet můžete tak maximálně nějaké ty průměrované jídelníčky, které si člověk plus minus sestaví na začátku podle hodnot BMR, BMI atd. a zkouší a časem upravuje. Prostě mě nepřesvědčíte o tom, že můžete nabízet něco lepšího než je toto, čistě proto, že pokud opravdu s daným člověkem jen komunikujete na dálku, je to jakoby si to dělal sám.
2. to na co jsem narážel dál, za tím si stojím taky - mám na mysli například to jak udáváte naprosto ujetý podíl sacharidů v některých hydrolyzátech atd. - respektive akceptujete hodnotu uvedenou na obalu, která ale je tak nízká, že jen samotná příchuť kakao obsahuje víc a to nemluvím o tom, že nelze laktozu zcela odstranit atd.

máte pravdu, nemá smysl se hádat, já si budu stát za svým, vy asi taky, ale to že se navážíte do konkurence a za každou větou následuje něco jako "my jsme lepší", "nikdo nic takového nenabízí" atd. taky o něčem svědčí.
vejdy

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jáchyme bohužel jsi to nepochopil,nepitvej se v tom...
TheCory

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se od firmy Amix dostat až k "supertrenérům"
Na mne obě "firmy" působí podobně. Z nabídky Amixu mne nic nezaujalo, nic, co bych dle složení nebo referencí chtěl a kdyby v jejich stáji nebyl Milan Šádek, asi bych o nich ani pořádně neslyšel. Od "supertrenérů" jsem viděl pár videí na youtube a hlavně Robert Humpál na mne působí nesympaticky a vždy nezapomene jejich práci vychvalovat až do nebes. Ale komu to nevadí, ať tam klidně nakupuje, máme přece demokracii....
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a že je někdo někomu nesympatický,chválí si svojí práci až do nebes tak ho hned zavrhnu a jeho práci pohaním,tomu nerozumím...
TheCory

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
a že je někdo někomu nesympatický,chválí si svojí práci až do nebes tak ho hned zavrhnu a jeho práci pohaním,tomu nerozumím...

Boha jeho, já někoho haním? Poslední dobou jsou tady někteří přecitlivělí
TheCory

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Boha jeho, já někoho haním? Poslední dobou jsou tady někteří přecitlivělí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - firma Amix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: