Vyrýsování břicha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vyrýsování břicha  Úvodní stránka -> Trénink -> Vyrýsování břicha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 11:38 am    Předmět: Vyrýsování břicha Odpovědět s citátem

Ahojky :-) Chci se zeptat....cvičím už přes 4 měsíce 3-4x týdně v posilovně tak 1,5 hodiny (celé tělo). Na břiše makám tak 20 minut (horní, spodní, šikmé). Jsem velmi štíhlá a nedaří se mi vysekat břišní svaly. Tuk nula nula prd, ale cihličky nikde :- ( Zkoušela jsem nejdříve 2 série po 10 opakováních, pak jsem přidala 3 série po 10, 3 série po 15, 4 serie po 15, 5 serii po 15...... porad nic. Makam jako dabel. Břicho je silne dost, ale buchtičky nechcou vylézt. Nyní cvičím 30 opakování a 3 série (bylo mi porazeno) už cca měsíc a pořád nic. Nějaký tip pro vyrýsování? Začínám být zoufalá. Ruce, nohy a zbytek roste dobře. Kreatin, spalovače, bcaa, kvalitní protein a výživa....to mám zmáknuté na 100%. Problém je, že pakliže cvičím třeba jen 15 opakování i když více serii, mam pocit, jako bych nic nedělala ...nic mě nebolí. Cviky měním....zkracovačky, přítahy, sedy-lehy atd atd....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanaHn

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a na co je potřebuješ? (většině) chlapům se to stejně nelíbí, jak jsem zjistila, když jsem jim ukázala svůj břuch

ale vážně, asi neporadím, já se o to extra nesnažila a jsou tam, ale jen při tom cvičení nebo hned po něm, pak to hezky zmizí......

je přeci důležitější, že máš fyzičku, bříško pevné, než nějaký cihličky. ale chápu tě, taky ráda kouknu, kde mi co vylezlo

zkus plank cviky, to cvičím často.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Six-pack" jde vidět, když máš na břiše minimum tuku...
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:

Ja tam nemam zadny tuk :-D lidi mi rikaji ze jsem reklama na hlad :-D
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:
Chadzi napsal:

To se nevylučuje. Podvýživa ale nerovná se žádný tuk, to je omyl. Pokud ty svaly nejsou vidět, asi budou pod něčím schované, leda by tam fyzicky nebyly a to je myslím zcela vyloučené :)

Dělat desítky opakování na břicho obvykle znamená dělat ty cviky technicky špatně, takže bych zapracoval v první řadě na technice těch cviků. Zbytek už je opravdu otázkou postupné redukce tuku a budování svalů.

Derek Poundstone
riker

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:
Chadzi napsal:

Zkus 'skinfold measurement' na brise - chytni kuzi (poradne, vcetne tuku, ne jenom horni vrstvu) a zmer jak je to tlusty. Narychlo jsem nasel ukazku treba tady: http://www.bodyrock.tv/2009/02/13/how-to-measure-and-calculate-your-body-fat-percentage/

Nemusis to merit uplne presne. Staci +-.

Abys mela brisaky tak se musis dostat pod 1cm. Idealne tak 5mm.

edit: preklepy...

Naposledy upravil riker dne čt červenec 03, 2014 12:34 pm, celkově upraveno 1 krát
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
VeruseOstrava napsal:
Chadzi napsal:

To se nevylučuje. Podvýživa ale nerovná se žádný tuk, to je omyl. Pokud ty svaly nejsou vidět, asi budou pod něčím schované, leda by tam fyzicky nebyly a to je myslím zcela vyloučené :)

Dělat desítky opakování na břicho obvykle znamená dělat ty cviky technicky špatně, takže bych zapracoval v první řadě na technice těch cviků. Zbytek už je opravdu otázkou postupné redukce tuku a budování svalů.

tak techniku mi hlídá buď někdo ve fitku, nebo trenér.....takže si myslím, že tohle problém nebude. a podvyživená taky nejsem :-D viz galerie :-)
errAz

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem do galerie, z prvni fotky, jde videt ze tam bude asi jeste dost tuku, chce to hlavne palit energii, na nejake vysoke pocty opakovani a serii na bricho bych se vykaslal, a makal na velkych svalovych partiich, ktere nejvice "zerou" tuk.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, viz. první foto. Neznamená, že když je člověk "hubený", tak že nemá na břiše žádný tuk...
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Přesně tak, viz. první foto. Neznamená, že když je člověk "hubený", tak že nemá na břiše žádný tuk...

tak snad to po mesici lipo 6 bude vypadat jinak :-D kilo dole mam po 4 dnech uzivani...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2014 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, lipo 6 ti pomuze jak svina no.. aneb zazracne doplnky
Candyman

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeruseOstrava napsal:
Chadzi napsal:

tak snad to po mesici lipo 6 bude vypadat jinak :-D kilo dole mam po 4 dnech uzivani...

Ráno si dojdu na záchod a kilo dole během pěti minut

Rychle na stránku:

Přejdi na: