|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
| wombat napsal: | | Jak byste třeba nahradili 100g vloček, 200ml mléka, 20g 90% proteinu a 10g kakaa na snídaní, aby to bylo sladký, dobrý a stejně výživný? Momentálně šetřím proteinem, tak do sebe hodím 2 vajca a pak si dám samotné OV s mlékem a nějakým ovocem. Jak tam ale doplnit rychlou bílkovinu ráno? Nějakej nápad? Vajca už mně totiž lezou i ušima. :D |
Co třeba mléčná rýže a místo kakaa perníkové kořeni nebo skořice a k tomu banán? :) Nebo smíchej vajíčka s proteinem, trochou mléka a dej to na cca 10 minut do trouby. Bude to takový lehčí koláč, dělám takto muffiny - jen místo mléka dávám kokosové. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | 555SIMI555 napsal: | | karlwanhov napsal: | | wombat napsal: | | Jak je to, prosím, s těma bílkovinama ke snídani? Bílkoviny z vloček se počítají jako plnohodnotné? |
bilkoviny musis pocitat vsechny, telo vtom rozdil nedela - to podstatne je vyuzitelnost, ktera se odviji od esencialnich aminokyselin a jejich vhodnou kombinaci, prilohy obecne maji limitni lysin, lusteniny methionin atd,, takze zaverem, ano, bilkoviny z vlocek pocitat :) |
Všechno moc teoretický... Samozřejmě že je můžeš počítat jako plnohodnotné pokud k tomu dáš třeba vejce, ale já ti řekno jedno, nepočítej je !!! Normálně počítej jen živočišný, rýže, tstoviny, vločky a buhví co nepočítej... Hlavně to nehroť, vše s rozumem a půjde to :-D |
z pocatku doporucuju pocitat, at clovek dostane prehled kolik toho ma snist
jinak pocitat jen zivocisne je bullshit - kdyz si das 100g cocky a ktomu vajcka, bilkovina z lustenin se stava jiz dobre vyuzitelna a to je ji okolo 25g, takze slusny kotlik |
Takze pocitat bilkoviny z ryze, testovin a takovych veci? Stejne tak treba sacharidy a bilkoviny z orisku? Ja teda takovyhle veci nikdy nepocital, rikal jsem si ze stejne nejsou plnohodnotny a nevim jak moc se vyuziji... takze pocitat "vse ze vseho" ? (krom zeleniny, tu pocitat nebudu) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
Vůbec neřeš nějaké neplnohodnotné a plnohodnotné... tam je tuším rozdíl jen v aminokys. spektru, kde u "neplnohodnotných" nefigurují všechny essenciální aminokys. nebo nejsou v "ideálním" poměru  Pokud počítáš, tak počítej všechny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
a pokud to řešit chceš, tak na http://nutritiondata.self.com/ máš u každý potraviny i vyhodnocení jejího aminospektra, kde vidíš, která aminokyselina zaostává.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | Já si v poslední době dělám k snídani 100g ovesných vloček, s +- 200-250g bílého jogurtu, na to trochu medu, vločky ani není třeba mixovat |
100g vloček? ale to nemáš objem ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | Dominik01 napsal: | Já si v poslední době dělám k snídani 100g ovesných vloček, s +- 200-250g bílého jogurtu, na to trochu medu, vločky ani není třeba mixovat |
100g vloček? ale to nemáš objem ne? |
Podle gramáže vloček ke snídani poznáš, jestli zrovna jedu objem nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Dominik01 napsal: | Já si v poslední době dělám k snídani 100g ovesných vloček, s +- 200-250g bílého jogurtu, na to trochu medu, vločky ani není třeba mixovat |
100g vloček? ale to nemáš objem ne? |
Podle gramáže vloček ke snídani poznáš, jestli zrovna jedu objem nebo ne?
|
Tak já nevím jakej máš příjem denně ale jako jestli fakt objem tak 100 mi nepřijde moc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|