| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
miroš
|
Zaslal: so červenec 05, 2014 8:27 pm Předmět: začátečník |
|
|
Ahoj jen bych chtěl pár tipů pro takhle hubený lidi jako jsem já
Měřím 177cm a vážím 65Kg
Doplňky jsem si koupil Creatin 100% monohydrat, Beef Mass, Tribulus 60% a BCAA nitrix oxide
makam na sobě jak čert ...tak pokud možno jen pár typů jak to brát a jak nejlíp bych mohl cvičit ...
Za každou radu budu moc rád ..
Děkuji Vám
tady foto
h**p://postimg.org/image/s52ww4qfh/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Meti
|
Zaslal: so červenec 05, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Koupíš si něco a nevíš ani jak na to? A ještě k tomu takovou haldu suplementů :/ PS: Doufám, že alespoň víš, k čemu každý jeden z nich slouží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 10:56 pm Předmět: Re: začátečník |
|
|
| miroš napsal: | Ahoj jen bych chtěl pár tipů pro takhle hubený lidi jako jsem já
Měřím 177cm a vážím 65Kg
Doplňky jsem si koupil Creatin 100% monohydrat, Beef Mass, Tribulus 60% a BCAA nitrix oxide
makam na sobě jak čert ...tak pokud možno jen pár typů jak to brát a jak nejlíp bych mohl cvičit ...
Za každou radu budu moc rád ..
Děkuji Vám
tady foto
h**p://postimg.org/image/s52ww4qfh/ |
Doplňky zatím schovej do skříně, teď ti k ničemu nebudou, najdi si na netu základy stravy a cvičení a makej a jez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
miroš
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
no já posiluju už dýl akoát s těma doplňkama teď začínam se podívejte na tu fotku ...s tím jídlem to bude určitě pravda tak na tom zapracuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
Jak tu zaznelo, na doplnky se vyser a radeji poradne zer...
Verim, ze sem napsat tvuj jidelnicek, bylo by jasne, proc vypadas jako pingl z hadomorny.
|
|
| nahoru |
|
 |
miroš
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
no k snídani 4 vejce + banán ...k obědu většinou salát s masem a k večeři různě maso s přílohou ...jinak mezi jídlama jim různý tyčinky ..budu muset to zvýšit aspoň na 4 jídla denně ale jde o to že hodně pracuju tak neni tolik času proto aspoň ten protejňák
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
| miroš napsal: | | no k snídani 4 vejce + banán ...k obědu většinou salát s masem a k večeři různě maso s přílohou ...jinak mezi jídlama jim různý tyčinky ..budu muset to zvýšit aspoň na 4 jídla denně ale jde o to že hodně pracuju tak neni tolik času proto aspoň ten protejňák |
Musíš tam valit pomalý sacharidy jako vločky, těstoviny, rýži, brambory atd. Chceš přibírat v kvalitě nebo prostě jenom přibrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
miroš
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
no radši bych kvalitně, ale budu rád za každý kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| miroš napsal: | | no k snídani 4 vejce + banán ...k obědu většinou salát s masem a k večeři různě maso s přílohou ...jinak mezi jídlama jim různý tyčinky ..budu muset to zvýšit aspoň na 4 jídla denně ale jde o to že hodně pracuju tak neni tolik času proto aspoň ten protejňák |
vyhovorky. hodne pracujes znamena, ze nemas cas za 5 minut zjest cottage s orechmi, alebo celozrnnym pecivom, alebo bananom?ja ho zjem za 3 minuty. na obed salat??? rano vajicka s bananom? kde mas sacharidy. daj si 4 vajicka tie su super, ale k tomu misku 100g vlociek s vodou alebo mliekom. ked budes zrat denne 400-500g sacharidov a nebudes priberat, tak potom zacni hladat problem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |