začátečník

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - začátečník  Úvodní stránka -> Začátečníci -> začátečník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
miroš

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2014 8:27 pm    Předmět: začátečník Odpovědět s citátem

Ahoj jen bych chtěl pár tipů pro takhle hubený lidi jako jsem já
Měřím 177cm a vážím 65Kg

Doplňky jsem si koupil Creatin 100% monohydrat, Beef Mass, Tribulus 60% a BCAA nitrix oxide
makam na sobě jak čert ...tak pokud možno jen pár typů jak to brát a jak nejlíp bych mohl cvičit ...

Za každou radu budu moc rád ..

Děkuji Vám

tady foto
h**p://postimg.org/image/s52ww4qfh/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meti

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupíš si něco a nevíš ani jak na to? A ještě k tomu takovou haldu suplementů :/ PS: Doufám, že alespoň víš, k čemu každý jeden z nich slouží.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2014 10:56 pm    Předmět: Re: začátečník Odpovědět s citátem

miroš napsal:
Ahoj jen bych chtěl pár tipů pro takhle hubený lidi jako jsem já
Měřím 177cm a vážím 65Kg

Doplňky jsem si koupil Creatin 100% monohydrat, Beef Mass, Tribulus 60% a BCAA nitrix oxide
makam na sobě jak čert ...tak pokud možno jen pár typů jak to brát a jak nejlíp bych mohl cvičit ...

Za každou radu budu moc rád ..

Děkuji Vám

tady foto
h**p://postimg.org/image/s52ww4qfh/

Doplňky zatím schovej do skříně, teď ti k ničemu nebudou, najdi si na netu základy stravy a cvičení a makej a jez.
Princ

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně hodně jez Hubení lidi si často myslí, že jí hodně, ale je to omyl - dokud jsou hubení, jí furt málo
miroš

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no já posiluju už dýl akoát s těma doplňkama teď začínam se podívejte na tu fotku ...s tím jídlem to bude určitě pravda tak na tom zapracuju
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tu zaznelo, na doplnky se vyser a radeji poradne zer...

Verim, ze sem napsat tvuj jidelnicek, bylo by jasne, proc vypadas jako pingl z hadomorny.
miroš

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no k snídani 4 vejce + banán ...k obědu většinou salát s masem a k večeři různě maso s přílohou ...jinak mezi jídlama jim různý tyčinky ..budu muset to zvýšit aspoň na 4 jídla denně ale jde o to že hodně pracuju tak neni tolik času proto aspoň ten protejňák
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miroš napsal:
no k snídani 4 vejce + banán ...k obědu většinou salát s masem a k večeři různě maso s přílohou ...jinak mezi jídlama jim různý tyčinky ..budu muset to zvýšit aspoň na 4 jídla denně ale jde o to že hodně pracuju tak neni tolik času proto aspoň ten protejňák

Musíš tam valit pomalý sacharidy jako vločky, těstoviny, rýži, brambory atd. Chceš přibírat v kvalitě nebo prostě jenom přibrat?
miroš

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no radši bych kvalitně, ale budu rád za každý kilo
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miroš napsal:

vyhovorky. hodne pracujes znamena, ze nemas cas za 5 minut zjest cottage s orechmi, alebo celozrnnym pecivom, alebo bananom?ja ho zjem za 3 minuty. na obed salat??? rano vajicka s bananom? kde mas sacharidy. daj si 4 vajicka tie su super, ale k tomu misku 100g vlociek s vodou alebo mliekom. ked budes zrat denne 400-500g sacharidov a nebudes priberat, tak potom zacni hladat problem

Rychle na stránku:

Přejdi na: